Új privát üzeneted érkezett!

Kattkat:
épp most fogalmazom a szerelmes levelet Apának, mert ő már alszik.
De olvassa ő a banyanetet, mindig képeben van. :) Azért köszi! :)

Zsófi!
Ne aggódj, a te urad is hamarosan hazaér! ha nem holnap, akkor szombaton. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kép

Zsolti vagyok.

itt vagyok én és a kicsi pici fiam.soha nem gondoltam hogy ilyen jó érzés apának lenni.

zarja

Bérlet:

Annyira nem kell örülni neki, mert csak BUDAPESTI lakosnak jár és GYES-alatt. GYED, TGYÁS alatt nuku! :evil:
Hiába dolgoztam Pesten, akkor sem járt...

Én hulla vagyok. Most értem haza, hogy taki tudjon dolgozni. Hagytam némi vasalnivalót, hogy legyen mit csinálnia estig. Hát erre kivasalt oszt mást semmit. Adtam a szarnak egy pofont, mert a fürdő kitakarítása nem tartozik a kedvenceim közé. Főleg a kád szélén állva porszívóval a kezemben tisztítani az elszívót...
Sebaj, holnap majd megcsinálom.

Összeállíttattam a konyhát a KIKA-ban. Kár volt, mert gyönyörű, de 2MFt. :shock: Borzasztó. És gép egy db sincs benne. Maradok az ikeásnál, jó az is. Csak látom a különbségeket és így már nem olyan boldogító a kompromisszum! :oops: De annyira el lehet szállni. A parketta, ami igazán tetszene 28eFt/nm. És az apróságok, mint az elektromos redőny, amit szeretnék meg a drágább csempe... Jaj, az Isten pénze sem elég komolyan!
Esküszöm örülök, hogy nem vágtunk bele az építkezésbe, mert csak fáj az ember szíve, hogy semmit sem engedhet meg magának. Pedig így is elég magas költségvetéssel dolgozunk...

Na de mit rinyálok, van egy NAGY lakásunk!
Vendég

Jaj de cuki! Tiszta anyja! :lol: :lol: (bírom az ilyen megállapításokat egy néhány napos gyerekről)
Főleg Eszteréknél. Sötét haj, kék szem. Oszt mondja meg valaki, melyiktől örökölte! :D
Vendég

:? :? :?
aztán megyen is vissza :? :? :?vasárnap :?
de nem panaszkodom!!!!befogtam!!!!

zsó
Kép
pcd1985

de cuki!én mindíg meghatódok az ilyen apás képeken...

zsó
Kép
pcd1985

Nóri!
Esetleg asztalossal megcsináltatni? Mi amikor konyhát akartunk csináltatni, több helyen körbenéztünk. Az IKEA-s volt a legolcsóbb (vízvetők, fogantyúk, lábazat, összeszerelés, házhozszállítás nélkül): 450 000 Ft. Az asztalos megcsinálta méretre, házhozszállította, összeszerelte és 360 000 volt az egész (a zárójelben lévő cuccokkal együtt). Szerintem érdemes "versenytárgyalást kiírni" néhány asztalos közt - árajánlatot kérni tőlük.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nóri:
tényleg csak kivasalt?? :D :D
(ugy látszik én ma mindenben meglátom a viccet, de tudom, ez nem vicces..)csak ahogy leírtad...))

zsó
Kép
pcd1985

Zsolti!
Tök jó, hogy már megtapasztalhatod, milyen érzés ez. Az én uram még várakozó állásponton van, de biztos vagyok benne, hogy a lánya egy pillantással az ujja köré fogja csavarni. :)
Gratulálok még egyszer a gyönyörű kisfiatokhoz!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zsófi!

Nem kamuzok, kb 10db ruháról van szó. Azért nem vasaltam ki tegnap, mert ma úgyis jön. Erre lófaszt se csinált. Én mindent elpakoltam, hogy csak lemosni, porszívózni és felmosni kelljen. Nem gáz, megcsinálom, csak egész nap házon kívül rohangáltam, hogy tudjon nyugiban melózni. Most sajnáltatom magam, ha nem vetted volna eszre! Tessék sírni meg ilyenek!!!!!! :lol:

(merre lax kmaroson?)
Vendég

:cry: :cry:
ez a "nem gáz, mert megcsinálom" itt nem érvényes, mert hát ő takarítónő nem??akkor ö csinálja..
(ugy képzelem el, mint a valami amerikában a Terike néni(?)
(kismaroson:húú, hát a központba :) sz.al a faluba, nem messze az állomástól)ti meg gondolom a "hegyoldalban"fogtok ha úgy rálátni a Dunára, ahogy a képen láttuk.de én 3 perc alatt ott vagyok a nyugdíjas CBA-nkba.)

zsó
Kép
pcd1985

Azért érdekes a takinénid. :D
Reméelm, nem fizettél neki teljes összeget és megmondtad neki, hogy nem ezt vártad... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vikinek nagy nagy gratula! Képet, képet (amint lehet persze)!
Nóri, van új infód azóta róluk?

Zsolti, helyesek vagytok a fiúval :)

Nóri, ez a taka nem király! És mennyit kér ezért, ha meg nem kérdezem?

boruska

Már lelépett és tett ki visszajárót!!! :shock: :shock:
Vendég

Bori. Most nem tom, mert több adagot fizettem egyben. De 1000Ft/óra
Vendég

Holnap 1-sel kezdődik a hátra levő napok száma...
Vendég

hát, akkor enyém is kb ilyen árban nyomja, de ő nem óradíjat számol, hanem kap 6000-et egy napra, és kb. 9-3-ig van itt.

leütöttek a kezemről egy kacsát a vaterán :(
húzok aludni!

boruska

Egy kis izelito (foleg a rozsaszin kodos elso babasoknak) abbol, ami Ratok IS var:

Kristof es a Sudocrem (kb egy percnyi tevekenyseg vegeredmenye)

Kép
Kép

Jah, amugy nem bantam am ennyire a gyerek, mint amennyira fancsali a kepe, csak epp a megdobbenes pillanataban sikerult lefotozni. Egyebkent jokat rohogott rajta. Enni nem evett belole, csak kremezett.
Fingom nincs hogy fogom kimosni a ruhabol.
Most nemtom, hogy sirjak, vagy nevessek??? :lol: :cry: :lol: :cry:
Vendég

én is megyek aludni, mert holnap nincs kocsi, és vonatozok nst-re!!!
besz@rás!
jóéjt mindenkinek!

zsó
Kép
pcd1985

Vikinek gartula a pici lányhoz:-) jó egészséget és sok sok boldogságot:-)

zarja

Viki! ÓÓÓriási gratula nektek! Kicsi Barbus, minden rendben lesz vele meglátod.

Azér azt gondoltam, hogy oxyt fog kapni Viki, mert fájások nélkül ment be, hát valahogy el kellett indítani a folyamatot. De fejlődik a doki, már ad EDÁ-t is. Ez jó hír :P

Te Nóri! Nem szoktátok egyeztetni a takival, hogy mégis mit vársz el tőle az adott napon? Mert ez azért így vicces és komolytalan.

Zsófi! Kitartás apa ügyben.

Kakti! Örülj, hogy ilyen jó férjed van. Majd ha lesz több gyereketek,már te sem henyélhetsz várandósan csak úúgy :wink: Addig meg örülj neki és irogasd a szerelmetes leveleket.

Bea! Látod-látod. Minden úgy lesz ahogy tervezed. Mostmár nyugi.

Lányok! Hát ez a februári topic, de lassan a topic fele már babázik :P

Zsolti! Szerintem meg tiszta apja ez a gyerek. A homlokotok közötti mélyedés is ugyanolyan. Édes a picúr.

Én is aludtam délután, mert anyum itt volt még, így most megy a kukurikúú. Megyek sorozatozni.

Móni

Kép
kokonya

Na, vége a férfi műkorcsolya EB versenynek, kedvencem nyert! A kűrök közti szünetben olvasgattam. Tegnap is csak olvastam, nem írtam, így még tegnapi hírre reagálva: Edit, ha most melletted lennék, csak megszorítanám a kezed. Abból tudnád, mit érzek, s hogy veled vagyok!

Vikinek pedig óriási gratula!
Lehet, holnap felhívom, s biztosítom róla, hogy ha Barbust a PIC-es gyerekorvosok látják el, akkor nem lesz semmi gond! Ott nagyon jó kezekben van!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az első éjjel sajnos rutinból nincs anyával a baba az ÁEK-ban.

Áginak boldogságos névnapot kívánok!

Ma voltam védőnőnél, döbbenet, képzeljétek, 10 kilót híztam!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: Emlékeztek, az elején meséltem, hogy nekem a saját súlyom az egyik parám. Jelentem, már nem az! :lol: 8) De érzem is rendesen a súlytöbbletet! És néha nyilallásokat a méhszájam felé. A dokim 28-a után adott nyílt utat, de nekem a febr. 9. tetszik továbbra is.

Popsitörlő kendő: nekem pont a zöld DM-es a kedvencem! Volt a Tesconak is jó szériája, de most megint szar. A Neogranormonost is nagyon szerettem, csak nagyon drága. De próbáltam Johnsont és Pamperst is. Végül is szerintem a névtelenekkel óvatosabban bánjatok, de egy próbát bármelyik megér. Ha popsitörlőnek nem jön be, mert pl. durva vagy nem elég nedves, kicsit később a maszatos mancsok törlésére tökéletes lesz (pl. már kúszó korban is).

Zarja,
nagyon örülök nektek! Édes Zsolti a kisfiával! Azt szeretem benned, hogy mersz hallgatni a megérzéseidre! S ezt tanácsolom a többieknek is előre! Higgyünk magunkban, a gyermekünkben, merjünk hallgatni a megérzéseinkre, mert az az anyai ösztönünk, s az sosem fog becsapni!!!!!!!!!!!!! És rosszat sem tud tanácsolni!

Xien, én nem picivel vagyok itthon, hanem egy nagyobbacskával, aki felér 3 kicsivel. Valóban nem könnyű, vannak napok, amikor az agyamra megy, de a világ legboldogabb anyukája vagyok mellette!

Terhesség: sajnos nekem rossz emlékeim maradtak az előzőből, így nem tudtam igazán élvezni a mostanit. Most, 36 hetesen már nem gátolnak a múlt képei, hiszen még sosem voltam 36 hetes terhes, így egész felszabadult vagyok, s élvezem a dolgot. Na jó, bevallom,a hátfájást és a gyomorsavat nagyon kihagynám. :wink:

Boruska
, ha megnyugtat, én sem szeretek már sem főzni, sem takarítani. Legszívesebben csak ellennék, akkor viszont attól őrülök meg, hogy nem csinálok semmit. Mondjuk a nagyobbik gyerek ellátásának feladata helyre szokott billenteni, de szerintem ez az állapot már így a végefelé normálisnak minősíthető.

Kakti,
jó neked, nekem ma a férjem nem akart átvállalni semmit (végül ő fektette le a lányt, hogy tudjak EB-t nézni), de szerintem csak rossz napja volt, s elfáradt. Ne legyen most lelkiismeret-furdalásod!

Na, lépek, lefekszem. Álmos nem vagyok, de a hátam leszakad, annak jót tesz a fekvés.

Ja, még akartam kérdezni: nektek is szokott fájni a torkotok reggel? Gondolom, a savtól, mert napközben nincs gondom vele, csak éjjel meg reggel, de pl. tegnap éjjel nem is tudtam aludni, úgy fájt. Valami ötlet, praktika? A méz nem segített, de a nyakamba tekert sál jól esett.
ktc

Katica, nekem néhány napja szokott reggelente fájni a torkom, így utólag visszagondolva a sav megjelenésével egy időben. :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

a citromos víz jó a savra. Én azt iszom estére,mert lúgosít állítólag. A narancs nem. Csak a citrom! ↲Bea! Nagyon cuki. Kedves,h előtte felvett 1 elökét,le ne egye magát! :-) lehet kapni Foltördögöt a legtöbb drogériában. Az a legjobb a foltokra. De speciálisan bizonyos foltokra jó! Neked a zsirfoltra való fog kelleni!
Vendég

Már megint hülye telefon!!!! :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.22 08:29-kor.
Vendég

Halihó!

Ahogy sejtettem: a méhszájam még mindig beton 3000-es :? S bár tudom, hogy elvileg még ilyennek kell lennie a 36.héten, mégis ezzel az értékkel "dezsavű"-m kezd lenni... A lepény is I-es fokba érett, a köldökzsinór áramlásra azt mondta a doki, hogy ezzel akár még 2 hónapig is ellenne bent a gyerek...hát, köszi!

Van még egyáltalán rajtam kívül valaki akinek 3000-es az értéke???

Bea!

Hűűűűűűűűűűűűű, nem semmi Erik! 1x-2x zéti is kikeneszelt belőle 1-1 nagyobb mennyiséget...no, de nem ennyit :lol: Én mondjuk kicsit aggódtam akkor, mert rá van írva, hogy nyálkahártyával lehetőleg NE érintkezzen...na, de én mindenen aggódok :oops:

Kakti!

Abból amiket eddig írtál a Zuradról én nem hiszem, hogy neheztelne rád...biztos csak beképzeled magadnak...nálam szokott ilyen lenni, hogy ezt-azt kikombinatorikázok magamnak, közben meg egyáltalán nincs úgy :oops:

Nóri!

Ez a takarítónő :shock: Én úgy tervezem, hogy jövő hétre hívom és megmondom neki, hogy pl. csinálja meg a fürdőt. De bevallom jártam már én is úgy, hogy max. a 2/3-át csinálta meg annak amit kértem...pl. nem mosta le a csempét...na, azt nem is hívtam többet. Most viszont van egy tuti-tuti-tuti :D

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Vicky!

Kép

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Látom, írtatok a gátmetszésről... Nekem volt Zétinél...nem éreztem, nem hallottam, csak arra emlékszem, hogy a férjem kezében volt a szuri (gondolom lidocain) és amikor a doki nyúlt érte sejtettem, hogy mindjárt kint a babó :)
A varrás nekem altatásban volt, mert mivel bentmaradt egy darabka a lepényből elaltattak kb. 10-15 percre, míg kiszedték. Félálomban éreztem még pár ici-pici szúrást, de egyáltalán nem volt vészes. Utána sem fájt semmi ott lent...simán üldögéltem törökülésben másnap az ágyban...max. talán picit húzódott úgy a 3. nap :roll:
Viszont nagyon-nagyon kiváncsi voltam a "látványra", így mikor hazajöttem a kórházból kértem a Zuramat nézze már meg milyen a gátseb nekem, s ha nem túl szörnyű én is megnézném :oops: Megnézte...aztán én is tükörrel...szinte semmi szokatlan látvány nem volt ott lent :) Kívánom, hogy mindenkinek max. ilyen legyen!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Jo reggelt!

Koszonom a gratukat a pozitiv eredmenyu vizsgalatomhoz! Nagyon-nagyon orulok neki, asszem, hogy sikerult teljesen megnyugodnom. :)

Nori: koszi a folttisztito tippet. Nem kizart, hogy szukseg lesz ra. Komolyan mondom, hogy inkabb takaritottam volna le egy kilonyi disznozsirt a gyerekrol, mint a sudocremet (ez sem volt keves, egy frissen bontott negyed kilos doboz, talan 5-10 deka maradt belole).
Basszus, ez ugy tapadt, hogy haromszor suvickoltam at a gyereket furdetovel zuhany alatt, mire nagyjabol mar nem volt feher. A ruhajarol ne is beszeljunk. Annak konkretan zsiroldo mosogatoszerrel estunk neki, nem azt mondom, hogy tokeletes lesz, de szerintem ket-harom forro vizes szappanos atmosassal rendben lesz. Ha nem, akkor johet a folttisztito.
Mondjuk mint latszik a kepen itthoni melegito ment tonkre, nem szep ruha. Szoval nincs gaz.

Magnezium kerdesem van: azt mondta tegnap a doki, hogy feb 10-ig szedjem a magneziumot. De en akkor mar tobb, mint 38 hetes leszek. OK, biztosan azert mondta, mert sokat kemenyedek es nem akarok feb 15 elott szulni.
Szerintetek? tenyleg nem lesz belole gaz szulesnel?
Vendég

Szia Évi!

Ma két hete voltam dokinál, és nekem is beton 3000-es a méhszájam. Szóval ezzel tuti nem vagy egyedül. :)
Ami Apát illeti, igazad van, néha nekem is van egy kis "üldözési mániám", és nyilván ezért képzelem be magamnak a dolgokat. :)

Nóri!
A telefonod önálló életre kelt? Egy óra eltéréssel küldte el ugyanazt a hsz-t kétszer. :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jó reggelt!

Bea, sztem nyugodtan szedd. Bajod nem lesz tőle, az tuti.

Noncsi múlt héten mindenből nagyobb értéket produkált és mivel nem hinném, hogy óriásbébim lesz, plusz a lepényem is inkább volt II-es, meg a magzatvíz is valamivel kevesebb, így én a jövő heti, max azutáni szüléssel kalkulálok! Nem tom örüljek-e, vagy sírjak, hogy ilyen közel van! Félek egy picit! :oops:

Taki: mindig egyeztetünk, most kifejezetten TAKARÍTANI hívtam. Még jó, hogy költözünk. Mindig csak a gond volt vele. Évek óta jár hozzánk és nem képes felfogni, hogy rendesen hajtom Luca ruháit, mint a miénket, nem csak egyszer félbe és kész. Így jobban fér a szekrénybe. Eddig azt csinálta, hogy rábaszta a többi tetejére, így hazaérve melóból még nekiállhattam szétválogatni. Hiába szóltam, 2szer jól csinálja, utána megint rosszul. Most csak áthajtogatni kell az összes pólót... :oops: Én szerintem a takarításhoz is IQ kell, ha valakinek nincs, az reménytelen. Viszont itt lakik a szomszédban és kellemetlen lett volna összeveszni vele.

Bár volt egy olyan szitu, amikor 2hétre elutaztunk és meghagytam, csinálja meg a nagytakarítást addig. Akkor mosható huzatos kanapé volt, és kértem, mossa ki azt is. Be is állítottam a gépet. Közben anyám ment valami biciklitúrára, elkérte a dzsekimet és feljöttek hozzánk. Épp lejárt a mosás. Kivette anyu, mert nem értette, ki mos. Tele volt gyerekruhával (nekem még nem volt gyerekem). Felhívtak, hogy ez van és tuti a takarítónő mos nálam.
Otthagyták a mosott ruhát a lavórban és eljöttek. 5perc múlva jön az sms a takitól, hogy "ugye nagyon jól érezzük magunkat és mikor jövünk haza?!"

Akkor sokáig nem is hívtam, csak miután már nem nagyon bírtam terhesen a nagytakarítást, Laci hívta át. Hiába kerestem a környéken, a hirdetésre olyan szutykok jöttek ide, hogy sajnáltam hellyel kínálni a lakásban. :oops: Kerestem nagyobb takarító céget is, de valahogy egyik sem kommunikált normálisan.
Sebaj, majd az újban lesz valaki, aki normális lesz. Remélem!!!! :roll:
Vendég

Volt egy kis elmaradás a táblázatban (Barbus még nem került bele), de javítottam. :) Van már fent egy kép róla egy másik fórumban, mindjárt leszedem, és felteszem ide is. :)

[...]

Na, itt is van:
Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

sziasztok.

Vicky oriasi grtaula Barbarahoz.sok sok tejcsit.

annacska szepen elintezte magat a fiad :lol: vicces...nekem.

zarja nagyon edes a kisfiad,igazan jo kep ez igy apaval :)

Kép
monyo83

Csajok!
Geriről nincs vkinek infója???

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

De jó, éljen Barbi!

Már kicsit aggódtam, hogy nincs kép a lányról. Bár ahogy nézem ez még elvitel előtt készült. Remélem már visszaadták a jogos tulajnak! :D
Vendég

Jó reggelt!

Bea! Kristóf nagyon cuki, de lehet én sem tudtam volna, hogy sírjak-e vagy nevessek...

Takarítónő: Pedig 1000 Ft-os órabérért már megemberelhetné magát. Én az irodában is csak 500 Ft-ot kaptam és még takarítottam is :lol:

Na megyek mert megjött az embőc, csinálunk reggelit :lol:

bellerreni
Eger

lanyok aki a korhazba elkezdi a fejest,a kifejt tejjel mit csinal?mert ugye a babt megszoptatjuk es utanna kifejjuk a maradekot hogy ne csomosodjon be de azt mar nem adjuk oda a babanak akkor azzal mivan,kiontitek?

nekem van elotejem,neha reggelente tenyernyi darabon tejes a polom.cumit mellszivot nem viszek a korhazba.

Kép
monyo83

Jó reggelt!

Viki! Gratulálok! Sok-sok boldogságot és tejcsit a babázáshoz!

Évi, legutóbb még nekem is 3000-es volt az értékem, hétfőn megyek legközelebb, majd akkor is felvilágosítalak. :)

Én ma reggelre úgy bedagadtam, hogy csak na. A gyűrűmön szoktam tesztelni a kezem, és ma reggel a bütykömig alig bírtam ráhúzni :?

Nektek nem változott meg az arcotok? Az enyém ollyan ronda lett - nemrég fedeztem fel-, teljesen mintha nem is én lennék. Oké, hogy híztam egy kicsit, de az azért nem változtat ennyit.

Bea! Hát igen, nekünk ezek a képek nagyon cukik... utólag, túl a nagytakarításon már biztosan neked is. :D

Reni! Ha jól emlékszem neked van (volt) piercing a köldöködben? Nekem ma reggelre teljesen begyulladt a helye (de csak az a bőrrész ahol volt). Neked volt ilyen?

Kép
zsizell

Vicky: Hatalmas gratula Barbushoz!! :lol:

Évi: 37. héten nekem is tök zárt a méhszáj..

ananácska: nekem azt mondta a szülésznő, hogy 36. utána csak akkor szedjek magnéziumot, ha nagyon görcsöl a lábam. Abbahagytam, erre ma reggel vádligörcsre ébredtem. Egyelőre tűrök, nem szedem újra.

Taki: a miénknek szerelmes levelet írok ki, kb. olyan részletességgel, mintha nem ugyanazt a nyelvet beszélnénk. Különben nem úgy csinálja. Az a mániája, hogy minden Szilviával töröl át és egy csomót elfogyaszt belőle. Nem azon a kétszáz forinton múlik, de basszus, annyi rongyunk van, hogy ihaj. Múltkor cseles akartam lenni, kis jelzéseket helyeztem el a papírtörlő hátulján, hogy úgy mégis tudjam, mennyit használ. Erre nem egy vadiúj guriga várt mire hazaértem! A megjelölt terkercset komplett elhasználta :twisted: Na akkor felhívtam, és szépen megkértem, hogy ezt fejezzük be. Írásban már korábban is kértem, de nem volt foganatja. Szóval nem egyszerű megfelelő embert találni, pláne, akire rábízod a lakásod meg értékeid.

Elfutok tornára, utána vár minket Hévíz. Csöpp korábbi jövetelének nincs előjele, nem viszek semmit, esetleg a kiskönyvet. A kórházi cucc nem is érdekelne, csak a köldökzsinórvér- gyűjtőszett. De megbeszéltük Apával, hogy a születési anyakönyvi kivonatában biztosan nem fog Keszthely (asszem az a legközelebbi kórház) szerepelni, úgyhogy ha van valami, akkor kocsi, és megdöntjük a Héviz-Bp. rekordot.

Kép
juci-77

Hát ez nekem sem érthető, hogy nem hinném, hogy a takik otthon szilviával takarítanak. Van nekik rongy. Mégis mi a tökömnek kell máshol máshogy? Azért mert mi vagyunk a szemükben a gazdagok? :x Az enyém meg azzal gyilkol halálra, hogy elhasznál egy tekercset, de nem dobja ki, hanem betuszkolja a mosogatószekrény alá és ki akarja szárítani, hogy jó lesz az még máskor is!!!!! ÁÁÁÁÁÁ :lol: :lol:
Vendég

Móni!

Nekem javasolták a tejgyüjtő kagyló nevezetű árucikket. És azt mondta a szülésznő, hogy azért praktikus a cumisüveg a kórházba, mert ha tudsz lefejni tejet, akkor éjszaka (vagy ha vmiért nem veled van a babó) azt tudják adni neki.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

A csecsemős nővér tegnap azt mondta nekem, a kézi fejőt és a cumisüveget nyugodtan pakoljam ki a csomagból, mert az ÁNTSZ miatt kizárólag kézzel vagy kórházi fejővel fejhetek, saját cumisüveg használatáról meg szó sem lehet.... :(

Kép
juci-77

Zsizel mered e vernyomasod?a hirtelen dagadas nem tul jo.

kakti en lennek Moni?egyebkent nem igy hivnak.A rendes nevem Gabi.
Cumit azert nem viszek be mert nem tudom megoldani a sterilizalasat.a novereket nem lehet megkerni,ennek mar utannajartam.

Kép
monyo83

Juci en is kezzel fogok probalkozni.aztan meglatjuk hogyan sikerul.

Kép
monyo83

Hát sztem kár azon agyalni,h hogy adjátok oda a tejet. Ugyanis 80%ban a 4. Napon lesz tej. Addigra kb otthon lesztek. Addig meg az előtej minimális csak. Újszülöttnek az egyszeri kajaadag kb 10ml X ahány napos. 10-20ml pedig nagyon kevés!
Vendég

Zarja, elhiszem, hogy nem tudod letenni, tényleg nagyon jóképű kispasi Bulcsi :D Látom Zsolti se tudja letenni, hát nagyon jó dolga van ennek a babának!

Akkor Vikit minden jóval ellátták (oxi, nyisza) :( De milyen szép Barbus!!! Én meg nem mondanám, hogy 2,5 kg, simán elmenne 4 kg-osnak is, jó persze nincs a képen mihez viszonyítani, de nem tűnik vékonynak, inkább kis formás!

Benettke, hát a te babád kivárja az idejét...de a múltkor írta Nóri, hogy neki is 3000-es volt és pár nap múlva beindulta szülés Lucával, úgyhogy ne törj le!

Bea, Kristóf legalább jól elszórakozott...bár gondolom neked nem ez jutott eszedbe, amikor megláttad :D Hasonlót csinált az én lányom is annó, csak ő a vajkrémmel és az egész feje, haja olyan volt. Forró vízbe ha beáztatod talán kijön, bár a Sudocream meg víztaszító...lehet, hogy kukába mennek a ruhák?

Nekem is mondogatja a férjem, hogy szerezzünk be egy takarítót, de én pont az ilyenek miatt, amiket írtok nem merek bevállalni senkit, inkább megcsinálom én.

Ma megyek az első CTG-re, milyen jó lesz, ezt mindig is imádtam :D
lara

Hát a kórházba kifejt tej minden cseppjét aranynak érzik az anyukák, mert 1: van tej végre, 2: minden cseppért keményen meg kell dolgozni, mert ugye még kevés van belőle ÉS ezért ugye nem szívesen önti ki az ember...én úgy néztem a legelőször kifejt kemény 3 ml tejemre, mintha folyékony arany lenne...hát hogy öntse ki az ember a lefolyóba az aranyat???
Annó a kórházban üvegpohárba kellett gyűjteni, amire rá volt írva az ágyszám és ha pótlás kellett a babának, akkor a megfelelő ágyszámú pohárba fejt tejet odaadták neki. ÁLLÍTÓLAG...aztán, hogy tényleg így történt-e...a fene tudja...
lara

Csajok!!!!!!

Segítség!!!! Nem vett valaki az elmúlt 3évben Avent Isis IQ mellszívót? Mert én karácsonykor volt 3éve, hogy megvettem és 2+1év a gari. Javítani nem tudják, viszont SZÓ NÉLKÜL CSERÉLNÉK, ha lenne hozzá számlám!
Vendég

Bocsi Monyo!
Mostanában úgy néz ki, hadilábon állok a nevekkel. :) Mentségemre legyen mondva: rögvest ébredés után írtam, nem voltam túl 100%-os. :oops:

És ma a tegnapi után össze kell szednem magam! Bepakolom a csomagot is, meg befejezem a dekorálást Lilinél. Aztán rendet rakok, és főzök apának tojásos nokedlit mire hazajön, mert arra vágyik a szervezete. :lol:
Szóval most délelőtt kicsit hanyagolom a banyanetet! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!
most voltam nst-n, és vizsgálaton.
"visszaminősítettek" 38 hetesre, az asszisztencia írta be a kiskönyvbe, miután mondtam, hogy jövő hét szombatra vagyok kiírva.mind1
és nst alatt össze vissza nyomkodták szegény gyermekemet, hogy megmoccanjon, de nem nagyon reagált, korán volt még neki...most már kezd ébredezni
vizsgálat:
cx 3000, még nem akaródzik szülnöm, jól érzem én ezt.
Viszont ez a vizsgálat fáj!!!
Én nem tom idáíg hogy nézte meg a doki, de most először volt, hogy fájt, és nem voltam rá felkészülve, ezért rá is szóltam, hogy hagyja már abba :evil: !
majd visszaolvasgatok, most kicsit nyomorultul érzem magam,bár nincs okom a panaszra, csak semmi nem olyan, amilyennek szeretném, hogy legyen.. :?

zsó
Kép
pcd1985

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?