Sziasztok!
Bocs, hogy du-án csak Babszihoz szóltam, siettem, és annyira örültem, hogy jött, hogy gyorsan "le is csaptam" rá!
Melisch! Tényleg hihetetlen, hogy máris itt tartasz, de én figyelemmel kísérlek ám, a múlt héten beleolvastam a 2010aug.babásaiba!
Kistörpe! Hatalmas gratula, ma végre-Móni segítségével-bennem is tisztázódott, hogy megszületett Bálint baba!
Királylány! Neked is gratulálok a bébihez! Nagyon ügyesen titkoltátok, de lényeg, hogy számotokra már "ott volt a karácsonyfa alatt"!
Pampalini! Útólag is sok boldogságot kívánok Nektek a 10.évfordulóhoz! Az új lakás, és e szép évforduló alkalmából már biztos az "új családtag" is hamarosan beköszönt hozzátok!
(Egyébként, mi is idén leszünk 10évesek!
)
Nika! Én emlékszem a hosszú ciklusaidra, szóval, ez már nagyon jó, ha ilyen szépen beállt a ciklusod, csak így tovább, egyszer tuti a pé-t is elkapjátok, és akkor igenis lesz Gergőnek tesója!
Csucsu! Néha, ha időd engedi, majd nézz be hozzánk! Én is ritkán jövök, de azért olyan jó volt Téged újra "látni"! Kellesz ebbe a topikba!
Csige, drága! Gyönyörű szép a kislányotok! Örülök, hogy végre jobban vagy, nagyon sajnálom, amiken át kellett esned! Tudsz még szoptatni?
Lányok! Ne haragudjatok, hogy csak ilyen ritkán jövök, de valahogy ez a január nekem nem túl jó, már alig várom, hogy vége legyen! Mindig nagyon fáradt vagyok, és kedvetlen, így indul a napom és többnyire így is végződik. Szóval, elég este elolvasni amiket termeltek, nemhogy még reagáljak is. Majd, ha a Jó Isten minket is megajándékoz egy pici élettel, és itthon leszek, bepótolom a "lemaradásomat", ígérem!
Jó éjt Mindenkinek! Puszi