Sziasztok
Az olvasó üzemmódból kicsit átkapcsolok irásba is
Manóka üdv közöttünk itt is
Mekkorát nőt már a fiad ahogy igy nézegetem a képeket, ugy rohan az idő. Csatlakozom hozzád, hogy ne légy egyedül, Dani állandóan a hajam huzgálja, élvezi hogy hosszu és van miben csimpaszkodnia. Valamint állandóan harapdál, ez legfőképpen a cicizés közben nagyon gáz, és amikor rászolok elkezd röhögni, de persze ugy hogy közben el nem engedné a mellbimbómat, sőt néha még alkalmaz hozzá egy kis rongyrázós technikát is, mint a kiskutyusok. Mondanom se kell hogy ilyenkor nem a mennyekben járok, már kérdeztem máshol is hogy mivel lehetne leszoktatni erről, mert hiába szólok vagy néha koppintok rá, ugyanugy csinálja.
Andi
Ha nem lesz aznapra programunk, akkor mi is csatlakozunk majd hozzátok. Tényleg baromi rossz hogy annyi lépcsőn kell levinni a kölköt babakocsistul mindenestűl
Anyu és cigizés nálunk is hasonló, én mikor terhes lettem leszoktam a dohányzásról, azóta se gyujtottam rá, párom nem dohányzik, egyedül a családból anyu az aki fujja és ugye nálunk nem lehet a lakásban rágyujtani, talán ezért is jön át kevesebbszer, mert otthon ott szivja fujja ahol akarja.
PEti füle meggyógyult már? vagy még mindig fáj szegénykének?
Fcsacsi
Gratula a vizsgádhoz és kitartás a többihez, már nem sok van hátra
Nagyszülői segitség
Nálunk se sokkal fényesebb a helyzet, anyukámat csak öt perces nagyinak hivom, mert annál többet nem igen tud foglalkozni Danival. Elméletileg egy telken lakunk, külön lakrészben, tehát ha van kedve bármikor átjöhet vagy én átnézhetek, ez ritkább... Talán ha kicsit nagyobb lesz a kölök akkor jobban tud vele foglalkozni.
Anyósom nagyon lelkes nagyi, kuszik, mászik a gyerekkel, csak nála a kajával kell résen lennem, mert képes lenne bármivel megetetni a gyereket, azzal a felszolamlással hogy csak egy kicsit adtam neki... meg hogy az ő gyerekei ilyenkor már mi mindent ettek... Aposom multkor meg is jegyezte hogy mért szoptatom még a gyereket, aztán elmagyaráztam neki hogy ez az én dolgom....
Meli
De édi lehet Zsófi a menéssel
Az egész napos törödés nagyon fárasztó tud lenni
Hála nálunk azért van hogy egy két órát eljátszik még magában nélkülem is. A szinészkedés az elemük, annyira édesek ahogy tudják hogy rosszat csinálnak mégis teleszájjal mosolyognak hozzá.
MAgdi
Azért többet is irhatnál magatokról
Ez jó gyorsvonatnyi bejelentkezés volt
Krisz
annyira édi Dorka a képeken
A pápá nálunk is ritkán megy együtt az integetéssel, a halandzsa az a sztár még, néha olyan hangosan és reklamálóan tud dumcsizni hogy az csak na
Nem kell sok hidd el és az egykezes kapaszkodásból már el is indul, csak légy résen, és utána már tényleg nincs megállás, minden másodpercben vele lehetsz majd
Milyen volt az uszás?
Dirtha
Szegény hadirokkant fiad
El tudom képzelni mit gondolhatnak ha mentek sétálni, Dani nálunk multkor lefejelte az orromat, én csillagokat láttam, neki meg lett egy monoklija a szeme alatt, másnap meg a kisszékben bukott orra, erre a monokli alá lett még egy kék csik is. Mikor meglátta a párom, rögtön mondta hogy ha valaki meglátja a kölköt igy tuti hivja a családvédőket hogy verjük a gyereket
Brutális szülök gyereke
Ami meg a kinek mit csinál a gyereke szerintem a legnagyobb butaság ezzel versengeni, és talán a fele sem igaz amit leirnak, csak a ne maradjak le szellem hajtja őket
Volt olyan topic ahova egy jó ideig én se irtam, mert nem akartam hogy bárki rosszul érezze magát ha azt olvassa hogy az én fiam már áll és kapaszkodva jár kell, pedig még csak fél éves, nincs két egyforma babóca, mindegyik máskor csinál dolgokat, de egy idő után a gyorsfejlődésüek is lelassulnak és kiegyenlitődik a fejlődés.
Tünde
Gratula a felálláshoz
Nem baj az hogy még nem bujt ki az a fránya fogacska, minél később jönnek annál erősebbek lesznek
Ha egy kidugja a sarkát már csöstűl jön vele majd a többi
Nálunk az öcsém és én közöttem 4 év van, de soha nem jöttünk ki, sajna most nagy lovakként sem
Lehet hogy ha hugom lett volna jobb lett volna.
Azért nagyon jó hogy ha van kedve a nagyobbnak akkor eljátszik a kicsivel, és igazad van, hogy sok mindent el tudsz neki magyarázni és bátrabban lehet együtt hagyni őket, nem kell félni hogy éppen mivel eteti meg a kicsit amivel nem kéne, vagy nem okoz neki valami fájdalmat véletlenül.
Mi is sokat vacilálunk a korkülönbség kérdésen, szeretnénk tesot, de nem tudom mi lenne a jobb, főleg a saját tapasztalatomból...
Minden uj fogacskának nagy nagy gratula és a felállások, sétálások se maradjanak ám ki
Magunkról csak annyit, hogy megtanultunk tapsikolni, ha van kedvünk akkor kacagva csapkodjuk a mancsinkat
Fogak száma nem változott, felül és alul is kettő, de azzal aztán tudunk harapni
A félkezes kapaszkodós variációs felállást probálgatjuk több kevesebb sikerrel
Viszont a nagyágyról már elég ügyesen letudunk jönni, anélkül hogy baj történne.
Ráhagyni Danit senkire nem tudom, igy bárhova megyek cipelem magammal, nagy ritkán van ha anyosnál vagyunk hogy egy két órára el tudok szabadulni, de ilyenkor is ő jár a fejemben hogy mit csinálhat éppen
Most megyek mert megy a reklamáló halandzsa a játék hegyek mögül
puszi
Ági