Kriszta
Holnap nagyon szorítok érted, és eddig is így volt, csak nem mindig tudtam írni, mert ugye abban a helyzetben vagyok, amiben majd te is leszel nem sokára. Egy cserfes, néha dacos, édes, de olykor mérges angyalka tölti be a napjaimat
Ma pl. délután nem tudott elaludni, "mejt nem éjzem magam fájadtnak", így reggel 7-től este 7-ig non-stop játszottam, főztem, pakoltam, énekeltem... De nem panaszkodom, ez így a jó. Majd, ha te is ilyesmiről számolsz be
Csak pár hónap
Holnap írj!!!
Lullaby
Rád is gondoltam. Gondolom, most pihengetsz. Jól teszed. Azt csináld, amit szeretsz. Csak egyet ne, ha érted mire gondolok... Azzal várjatok egy kicsit
Csak vicceltem.
2 hét múlva ováció, ünneplés vár itt a topicban
Szorítok értetek!
Milena
Tessék szépen beszámolni nekünk az előzményekről, légyszi
Szóval mióta próbálkoztok, hány évesek vagytok, milyen probléma merült fel eddig? És kérdezz bármit, megpróbálunk segíteni, amiben csak tudunk, és a tapasztalatunk engedi.
Lara
Mikor lesz az inszem? Ha megjött már, akkor 10-14 napon belül. Ilyen, amikor az ember alig várja, hogy megjöjjön... Aztán jó sokáig semmi
Neked is megy majd a drukk, ne félj, teljesen profi szurkolók vannak itt
Zsu
Most azért veled vagyok leginkább lélekben, mert tudom, te állsz a legközelebb a válaszúthoz: igen, vagy nem. Ilyenkor nincs más tennivaló, mint bízni és hinni és imádkozni. Ha ott vannak, és jaj, de szeretném, hogy ott legyenek, akkor a dolog már eldőlt, ha nincsenek, de erre most ne gondolj sokat, akkor meg persze hiába bizakodik az ember. Már minden eldőlt, most várni kell, és nyugizni kicsit. Ez a legnehezebb. De tudd: nekünk 5.-re sikerült a Lilu, és akkor is egy negatív teszttel indult a hajnal... Aztán halványan megjelent a vonalacska, majd vérvétel, ultrahang, és semmi, de semmi bizonyíték, csak a kérdések, és a remények. És 2,5 héttel a teszt után jött csak a bizonyosság, valóban babát várunk
Szóval soha nem szabad feladni, mindig menni kell a baba után, és nagyon-nagyon figyelni magunkra.
Zsu, veled vagyok
Orsi
Bocsi, bocsi, bocsi, már annyiszor voltál a fejemben, meg a hétfői UH, és mégsem írtam. Irgum-burgum, szégyellem magam, de tényleg lefoglalt a lányocskám, meg ez a hisztero előtti vérvétel, háziorvos, stb... Szóval fejlődnek a srácok? Fociznak, boxolnak?
Mindenkinek puszi, Dóri