Jó estét Lányok!
Jelentkezik a főhülye.
Bakker, Edit, így benézni Milánt. Ddeeee, ha hiszed, ha nem, mikor írtam azt a bizonyos hozzászólást, amiért kaptam a pofámra
, akkor még elém villant a karácsonyi képetek, hogy Jázminnak nem ilyen göndör a haja, továbbá, hogy tegnap írtad, hogy Milánnak meg göndör volt. Na mindegy, ettől függetlenül azért csak Jázinak néztem, a ruhát nem is figyeltem. Most attól, mert van körülöttem egy gyerek, azért még a képen nem a ruha volt a lényeg!
Na, ezek után már semmit nem szólok, ha a talpig rózsaszín lányomra megkérdezik, hogy fiú-e, vagy lány. Pont nyáron jártam így. Jött egy vadidegen nő, ott ültünk a padon anyuéknál a játszón. Persze Lara rávigyorgott, aszongya a nő, jaj de édes vagy, kisfiú? kislány?
Mondom neki Ön szerint, jellemzően kit öltöztetünk rózsaszínbe. A nő rámnézett, aztán elkummogott. A padon ült anyukám meg a barátosnéja, azok annyira röhögtek. De basszus a kislányon tiszta rózsaszín holmi volt, fülbevaló a fülében, na akkor vajon mi?
Melinda! Oki, akkor töltögetem a képeket!
Örülök, hogy Te is kutyabarát vagy. Nekünk van két macskánk is. Sajnos már csak kettő. Én pont így voltam a macskákkal, ahogy Te is írtad.
Ddeeee, családi háznál kell!!!!! Az egerek miatt. Ezért ahogy ideköltöztünk, rá egy hónapra született a kolléganőmnek kismacska. Mondta, hogy nagyon jó egerésző az anyja. Mondom, akkor idevele. Így jött haza Malőr. Olyan okos macska hogy hihetetlen. Mióta ő van, megváltozott a véleményem a macskákról. Következő évben Malőrünk megajándékozott minket Vagánnyal, Mázlissal (ők már az örök vadászmezőkön kergetik az egereket, sajnos), és Rumlival. Mostanra így már csak az anya és egy lánya van meg. Malőr és Rumli. Egyébként mind a 4 lány volt. Mindet ivartalaníttattuk. Egymás utáni két hónapban. Állatorvosra kerestünk, de akkor is muszáj volt. Imádtuk őket nézni, ahogy játszottak, elvoltak. Alfikánk a születésük után úgy védte őket, mintha ő lenne az anyjuk, pedig nálunk idegen macska nem marad meg a kertben, mert elkergetik őket a kutyák. Csak a sajátunk! Fantasztikus élmény volt látni a kismacskák születését, ahogy neveli őket az anyjuk. Komolyan mondom sokat tanultam az állatvilágból. Ezt a gyerekemnek is meg akarom mutatni egyszer, mert hatalmas élmény. Kettejüket elüttötte az autó. Nagyon rossz érzés volt. Malőrünk már 7 éves lesz a kicsi 6. A másik két 4 és 5 évet töltött velünk. Rossz, hogy már nincsenek. Bocsika, de ezt ki kellett írnom magamból.
Melinda! Milyen a bevetés? Engem is érdekelne!
Mi ma csak az ágyat vetjük be!
Anna! Azzal, hogy nem értél oda a Lidl-be még spórolhattál is!
Ezzel vígasztald magad. Köszönöm a képdicsiket.
Priviben azt kérdeztem, hogy akkor milyen méz kell, akác (1.700,-), vagy vegyes virág (1.500,-). Én vegyes virágot szoktam venni, finom. Csak a gép írja, hogy nincs privid, vagy bele is néztél? Mert én már jártam úgy párszor, hogy azt írta, hogy nincs privim és mégis volt.
Laura márpedig nem feküdhet a betonon! De ma is bepróbálkozott, ma térdelt, mert nem vettem föl. Csúcs egy nő ez, de imádom!!!!
Na, azért még 3-4 gyerekről szó sem lehet! Nem húzunk házat, nincs rá pénzünk!
Amúgy se könnyű nekünk a babakérdés, Larára is 8 évet vártunk. Ha a tesóra is ennyit várunk, főleg 3-ra, már aggastyánok leszünk!
Én is remélem, hogy Alfika még sokáig velünk lesz. A szívem egy darabja fog kiszakadni a távozásával. De erre még csak nem is gondolok.
Őt is imádom, hiába, kis elsőszülöttem.
Csak kicsit szőrösre sikerült.
Sétaképpen mi Tatára szoktunk menni, vagy a Turulhoz. Meg néha a Balatonra!
De hogy szegény Norbit kihagyjátok! Ejnye!
Na jó, Ő meg bulizik!
Meséltem délután, hogy Lara csak 10 percet aludt. Apa jött értünk fél 6-kor és míg hazaértünk a kocsiban bealudt a csaj. Kivettük, csak imbolygott a feje. Leültettük a székre, hogy levetkőztetjük, dőlt előre arany szívem, annyira aludt. Mire levetkőztettem azért észhez tért, és folytatta a napot. Negyed 9-kor sikerült lefektetni, de egy hang nélkül elaludt. Édes kicsi manóm.
Edit! Holnapra jó bulizást, azért majd este gyere, (jöhetsz korábban is), Te úgysem tudsz aludni
, és hozzál képeket! Jó?
Na, asszem elmegyek fürödni, aztán megyek az ágyba, mert délutánra olyan fejfájás jött rám, hogy még mindig tart. Hogy most mi ez. Pedig semmi fronthatás nincs. Már túl sokáig voltam frontmentes úgy látszik.
Jó éjszakát!