Köszi lányok a tanácsokat! Mindent örömmel fogadok!
A labdát én is szeretem, itthon is van, melóhelyen is azon ültem állandóan, szóval a labda jól fog jönni, az biztos.
Gyerekdoki-választás hogy történik? Lakóhely szerint tartozok valakihez, vagy választani kell/lehet?
Sztk-ra visszatérve, hát, nekem sem jók az élményeim, én csak egyszer voltam, amikor megcsináltam a terhességi tesztet kétszer, és bizony pozitív felé hajlott, de nem voltam biztos a dolgomban (egy határozott és egy halvány csík). Pénteken mentem, vártam 3 órát (!), mire sorrakerültem, már elmúlott dél, majd kikérdezett a doki, meg sem vizsgált, és azt mondta, menjek át a kórházba majd hétfőn, mert itt már nincs UH, csak délig volt (már reggel óta ott voltam, azt hittem, felrobbanok), ott majd megállapítják, nem méhen kívüli-e terhesség-e. Hát azt hittem, elájulok. Életem legnagyobb eseménye, és több órányi várakozás után annyival jutottam előrébb, hogy felvetette a doki a méhen kívüli terhesség esélyét, még ha csak úgy félvállról is...Gondolhatjátok, milyen volt a hétvégém... Többet oda vissza se mentem. De szerencsére minden jól alakult, remélem azt a 3 napi görcsösséget sikerült a bébim agyából kitörölni a többi x hónap magabiztosságával és nyugalmával, hogy minden rendben lesz
Voltam szülőszobalátogatáson, és a szülésznő mondta, hogy nagy buli lesz jövő hét kedden!!! Szóval ne hagyjátok ki, ha van rá lehetőségetek. Reméljük a BKV is abbahagyja már ezt az őrültséget.
Képzeljétek, kifestettük tegnap a gyerekszobát, és a végén úgy döntöttünk, hogy hétvégén újrakezdjük
Túl merész lett, nem szeretnék, ha szegény gyerekből a végén őrült zseni lenne. Úgyhogy szombaton finomítunk még rajta...de van még időnk, átfesthetjük még párszor addig