Új privát üzeneted érkezett!

Szia Dodo!

Én is bízom benne, hogy hamarosan összjön a következő baba. Lehet, hogy ez volt a főpróba :-)

Jó lenne már azt a babát tényleg dajkálni... Erről álmodom, mióta az eszemet tudom!

Neked szerintem max. 1 éven belül összejön a baba, hiszen már az bebizonyosodott, hogy teherbe tudsz esni.
Egyébként a Te párod hogyan viseli a helyzetet? Nem fordult magába?
Az enyémet nagyon megviselte, amikor megműtöttek, végig mellettem volt (persze a műtéten nem, csak előtte és utána.)

Puszi
kisegér

Kisegér! Kép Nagyon sajnálom. Tényleg fantasztikus, hogy így tudsz hozzáállni. Rengeteg erő lehet benned.
Dodo Kép Köszi a bátorítást, remélem, hogy nem halok meg baba nélkül. az nagyon szomorú lenne.
Ma megyek vissza a körzetihez az összes lelettel, általános véleményt kell írnia rólam.
Remélem nem kell órákig sorba állnom. MOst nem füllik...
szép csíkos napot mindenkinek!
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Kisegér,

sajnálom, hogy elment. De meglátod, hamar babás leszel megint, és Dodo is. Azért jó tudni azt, hogy képesek vagytok megtermékenyülni, a többihez már csak kis szerencse kell.

Anna, kitartás és hamarosan meglesz a beültetés! Legalábbis remélem. Noha ez inszemes topik, azért majd folyamatosan tájékoztass bennünket, éppen melyik pontjánál tartasz az eljárásnak.

Velem? Hát, érdekes, Murányitól való, két és fél hónappal ezelőtti lelépésem óta lezajlott a 3.spontán peteérés, mindenféle gyogyi nélkül, viszonylag időben (20.nap). Az előző ciklusom 31 napos volt. Az a fejlemény, hogy most egyáltalán nem is barnázom, tehát ezek szerint már a progim is alakul. Valamiért olyan nagyon jó érzésem vannak a babásodási esélyeket illetően, sokkal jobbak, mint inszemnél voltak. Remélem, nem esek pofára.
snori

Sziasztok lányok !

Eddig csak a Kaalis topicba irtam, juniusban voltam eloszor az intezetben, mert majusban mult egy eve hogy sikertelenül probalkoztunk. A kaaliban a HSG-n kiderült hogy el van zarodva mindket petevezetekem. A honap elejen laparral megmütöttek, es azt mondtak mostmar atjarható vagyok. A Kaalis doktornohoz holnap reggel megyek vissza,csinal UH-t, ma vagyok a 11cn-en, es azt mondta hogy esetleg probalkozhatnank egy spontan inszeminacioval. Szerintetek azt csak reggel lehet csinalni, vagy delutan is ?? Sajnos egyikunk sem tudja szabadda tenni se a csut se a pentek reggelt. Megis olyan jo lenne mar tenni valamit azért hogy baba kerüljön a pocimbaKép
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok!

Nóri, nagyon örülök, hogy most ilyen szépen alakulnak spontán a dolgaid. Veled egyébként mi a baj (ha nem vagyok indiszkrét)?
Anna, köszi az együttérzést. Nagyon drukkolok, hogy a beültetésed sikeres legyen, és még jövő karácsonyig megszülessen a babád! (neked mi a problémád?)

Én most a munkahelyem miatt vagyok nagy gondban, nem fognak visszavenni 2 hét múlva. (próbaidőn vagyok még szept. végéig, és nincs igazán pofám húzni a betegállományt ilyen rövid munkaviszony után.)
Nem vágyom vissza, de a pénzkereset miatt jó lenne. Nincs kedvem munkát keresni, hiszen nov.-dec.-ben szeretnék már újra rendszeresen stimulációkra járni, és tanulni még.
Tudnék magán tanítványokat vállalni, de az kevesebb kereset, és akkor nincs munkaviszonyom... Lehet, hogy megint nagy szerencsém lesz a következő teherbe eséssel, de erre nincs garancia... lehet, hogy nehezebben fog menni, mint ez.
Nagyon jó lenne decemberben összehozni azt a babát, aki meg is születik aztán... :-)))
És akkor nyáron lenne nagy pocakom...

Micsoda merész ábrándok...

Na sziasztok!
kisegér

Szia Kisegér!

Én PCO-s vagyok, mint az állat... :-))) De ezt egyre kevésbé hiszem el. Különben hogy lehet, hogy így elkezdtem önműködni?
Nekem is nagyon gáz a munkahely, próbaidős vagyok én is, de vissza akarok menni a PhD-re, meg tanítani, szinte nulla pénzért... most az van, hogy már szóltam, ne számítsanak rám túl sokáig, így félállásban maradok, plusz kaptam órákat egy suliban, így meg fogok szakadni 2 hónapig, amíg még be kell segítenem a cégnél. Nem baj, addig se gondolok a babára.
snori

Nori!

Latod, mondtam en is, hogy milyen jo erzes onnan elszabadulni, sokkal szabadabb lesz az ember!
Nincs az a sok kotottseg, es lehet hogy spontan is sikerul!? Tudod, nekem is azert lett sokkal jobb kedvem, meg ellazultam, es hat akkor azert konnyebb kibirni a nehez idoket...

Anna!

Neked nagyon drukkolok, hogy sikeres legyen a dolog, kisbabo majd jol megkapaszkodik, es akkor jovo karacsonyra majd babazunk mindnyajan!!!!!

Kiseger!

Neked is kivanok kisbabat es meg is lesz, ez biztos!!!!

Kriszta!

En sajnos nem jartam soha a Kaaliba, de talan megkerdezheted a lanyokat a megint megjott topicban, mert ott azt hiszem vannak tobben is Kaalisok. En altalaban reggel mentem a Szabolcs utcaba, de egyszer volt, hogy delben.

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok!

Nóri, én pont arra vágyom, amit most Te is csinálsz- félállás+tanítás. Nagyon be vagy táblázva, vagy csak túlságosan pörgős a munka?
Én szeretném, ha lenne egy bejelentett félállásom legalább... És mellette el tudnék járni a stimulálásokra.

Szerintem jól felcsigázták a hormonjaidat, és most még pár hónapig biztos jól fogsz működni. Aztán talán pont becsúszik egy baba is, és akkor ámen a kezelésekre. :-)))
Egyébként pco-nál (nekem is az van) előfordul egy-egy spontán normális ciklus. Csak akkor lehet, hogy 5 évig is várhatunk a babára...
(Pont az Egyed prof. mondta, hogy a pco még nem jelenti a teherbe eséstől való védettséget)
Nagyon-nagyon drukkolok Neked, hogy most 1-2 hónap alatt előbukkanjon egy gólya a felhőkből... Lehet, hogy már hozza a "csomagodat" :-)

Dodo, azt már tárgyaltuk itt, hogy sokszor pont egy jó kis nyaralás vagy pihenés hozza meg az eredményt... Rád ez a történtek után biztos duplán is érvényes.

Kriszta, ha kíváncsi vagy a véleményemre: ne halaszd el az alkalmat, egy kis kellemetlenség a munkahelyen egy esetleges babáért cserébe nagyon megéri.

puszi
kisegér

Kisegér, Dodo,

Köszönöm a tanácsokat, szerencsére tegnap kiderült, hogy vasárnap kell mennünk, úgyogy minden rendben Kép Holnap este megyek tüszőrepesztő szurira, és vasárnap reggel mindent bele. Drukkoljatok nekem, én is szorítok mindenkinek a mielőbbi babásodáshoz:-)

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok!
Szorítok!! Kép
KÖszi mindenkinek a bátorítást, épp most olvasgattam a megint megjött babásai.. topicot, és teljesen üresnek érzem magam. Mindenki a babájáról ír....meg a szülésről meg a pocaklakókról...hát. El sem tudom képzelni, milyen lehet, bennem még nem lakott bébi.
Egér Kép HOgy vagy?? Tényleg jó a tanítás olyan szempontból, hgoy a du. mindig szabad, de engem pl. borzasztóan stresszel az egész bentlét, nem egy nyugodt meló...persze szeretem azért.
Egyébként eleddig semmit nem mutattak ki, hgoy mi lehet a baj, egyedül a prolaktinom magas, de most már egy jó ideje határértéken belül van.
DOdo Kép Legyen igazad, remélem most már hamarosan sikerül. nem tudom meddig lehet kibírni ezt a tehetetlen állapotot. már nagyon utálom, hogy semmit nem tehetek azért,hogy találkozzunk odabent.
Nóri Kép LH-teszttel méred a pé.-t? A barnázásod mitől múlt el? nekem mindig van. elég idegesítő, és biztos, hgoy nem normális dolog. Akkor mostanában nem is tervezed, hogy dokiközelbe kerülj? Mióta is próbálkoztok? Azért ezt a PCO-t tisztázni kéne, lehet, hogy nincs is?!
Puszi mindenkinek, anna

madaran

Kagylóval mi van??
a

madaran

Sziasztok,

Köszi Anna, jól vagyok, napról napra többet bírok talpon lenni meg tenni-venni. A múlt hetet majdnem teljesen végig feküdtem, mert egy apró séta (10 perc) vagy akár egy hosszabb üldögélés már fájdalmat okozott és beindította a vérzést.
Hétfőn már csak maszatoltam, de friss vérrel, aztán egészen péntekig szinte semmi nem volt. Erre bementem a munkahelyemre lezárni a dolgaimat, és 2 óra távollét görcsölést meg vérzést hozott. Szombatra megszűnt. Azóta megint kímélem magam, csak itthon pakolgatok.

Mikor a kórházban voltam, befektettek egy csajt mellém, aki elvetette a gyerekét. Kicsit fiatalabb terhes volt nálam, de már volt egy kislánya.
A műtét után 3-4 órát pihent, aztán kiszaladt a közértbe meg a közeli cukrászdába... Mintha mi sem történt volna.
Én meglepődtem ezek után, hogy nálam ennyi idő a felépülés és nekem minden mozdulattal vigyáznom kell.

Más téma: ha tényleg csak a prolaktin a baj, nem lehet, hogy azért nem jön a baba, mert a pároddal nehezen fértek össze? Vagy ezt még nem is nézték?

Egyébként biztos megérkezik már az a baba, ha már egyszer beállították a hormonjaidat és semmi más baj nincsen!!!
kisegér

Kriszta, szorítunk Neked!
kisegér

Kisegér,

Köszönöm a szorítástKép Mar itthon pihengetek. A beavatkozast igazan ki lehetett birni, mostmar csak a következő két hét lesz nehéz.
Sajnálom hogy ennyire nehezen vagy túl a dolgon, de biztos meglesz érte hamarosan a 'jutalmad', és ujra sikerülni fog.
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kellemes estét (nekem még az van)!

Kisegér, Anna, hát nagyon olyan érzésem van, hogy nem igaz ez a PCO-mese. Most kezdek visszaemlékezni, hogy 7 évvel ezelőttig, míg nem szedtem a fogigátlót, rendszerint 32-33 napos ciklusom volt pontosan, és most már arra is visszaemlékszek, hogy középidőben hogy fájtak a melleim. Tavaly márciusban hagytam abba a fogigátlót, és novemberig semmi, illetve egyszer volt pé, Clostyval. Novemberi vérvétel szerint volt az LH-m 7.8, másfélszerese az FSH-mnak. No de hogyne lett volna magas az LH, mikor előtte nem volt sokáig peteérésem, és a Clostytól becisztásodtam. Na mindegy, ugye megjártam a hadak útját a Szabolcsban, és mióta nem vagyok ott, megint olyan a ciklusom, hogy 40 napos, 31 napos, most meg ha megjön, lesz vagy 34. Középidőben napokig erős mellfájás (ez nálam 20.nap). Most meg semmi barnázás, és már 9 nap eltelt a pé óta, én barom, elkezdtem reménykedni, pedig nem szabadna ennyire. Nem az LH tesztből tudom a pé tényét, hanem a fájásból, és a hőből, ami azóta 37 felett van. Na mindegy, ha még ilyen ciklusaim lesznek az ősszel is, akkor szépen el fogom felejteni azt a bizonyos 3 betűt.
Kisegér, nekem azért picit sok, mert a félállás+tanítás mellett PhD-re is járok, ami heti 1 nap és sok-sok rákészülés. Szóval most nem egyszerű...
Vigyázz magadra!
snori

Nóri, ez igazán jó hír!!!
Nagyon szorítok Neked, hogy minél hamarabb helyre zökkenj és végre megjöjjön az a várva várt baba!
Mit tanulsz? Én most ősszel keményen belefogok az angolba, aztán megpróbálok felvételizni az angol tanári szakra. (egyébként sajnos orosz tanár vagyok, ami nem felhasználható szakma, kidobhatom az ablakon a diplomámat.)

Kriszta, remélem, megtaláltátok egymást a pároddal odabent! Te hogy érzed, sikeres volt az akció? Vagy még nem mered feltenni ezt a kérdést magadnak?

Jó pihenést mindenkinek!
kisegér

Kisegér,

Sajna nem sok mindent érzek, egy ici-pici szurkálás talán volt tegnap. De nagyon koncentralok arra, hogy tuti sikerültKép) Viszont tegnap estere teljesen benathasodtam, remelem ez nem veti vissza az eseményeket. Probalok nagyon pozitiv lenni, bar ezen a heten igazabol nem szeretnem semmibe beleelni magam, eleg lesz a jövö het...
Szerintem az orosz nyelv hamarosan nagy kincs lesz, szinte mar senki sem beszéli, csak ki kell várni ! Addig azert tanuld az angolt, az nem art Kép Ja, es közben babazz otthon mihamarabb !
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta,

Lehetőleg ne vegyél be semmi gyógyszert, inkább gőzölj meg teázz.
Nem tudom, mi hogyan hat, minden esetre azt láttam a szülészeten, hogy csak igazán indokolt esetben adnak pirulákat.
Ezekkel segíthetsz a babának: kerüld a forró fürdőt, inkább kicsit hűvös zuhannyal tisztálkodj. Pihenj jó sokat, minél többet feküdj, az segíti a megtapadást. (a fekvés az első 12 hétben mindenképpen csak jót tesz.)

Jobbulást Neked!!!

Ui.: az oroszra azért jelentkeztem annak idején, mert én is így gondoltam, ahogy Te, és azóta is bízom benne, hogy még lehet igény erre a nyelvre... Körülöttem mindenki hasonló véleményen van, de valahogy nem nyüzsögnek az oroszos hirdetések az újságban. Sajnos... merthogy imádom azt a nyelvet, és rengeteg energiát fektettem a megtanulásába és az egyetemi vizsgákba. Jó lenne, ha kiaknázhatnám a tudásomat, ami szép lassan elmúlik.
kisegér

Sziasztok csajok!
Velünk minden rendben, elkezdtük a stimut, két héten belül lombikolunk, most kapom a tüszőnövesztőket, baromira sokat... Mindent kibírok most már, de néha szükségem van arra, hogy hosszú percekig csak bámuljak magam elé és össze szedjem magam. Nehéz így tanítani is, állni a sarat a főnök és a kollégák előtt. Huu.

Az oroszra visszatérve, nálunk a következő években választható nyelv lesz a gimiben, úgyhogy biztos felfutóban van. Sajnálom is, hgoy annak idején nem vettük komolyan, legalább olvasási szinten jó lenne tudni, DOsztojevszkijt, Tolsztojt eredetiben olvasni... nem is lenne rossz.
pusza, anna

madaran

Anna!

Itt is hajra!!!!!
Elore a lombikkal, es tiszta szivembol nagyon nagyon drukkolok nektek!!!!!!

SIKERULNI FOG, IGENIS SIKERULNI FOG!!!!!!!!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

HÁt Dodo Kép nagyon rendi vagy, hogy így szorítasz nekem. Pontosan ezekre a szavakra van szükségem, mert biz. pillanatokban teljesen elbizonytalanodom. Asszem a suli miatt, ott ui. nem verem nagydobra a dolgot, de a főnököm már tudja, és mégis nap mint nap meg kell felelni.
Bár legalább addig sem figyelem magam.
és Veled Kép mi a manó van? Pihis várakozás?
pusza, anna

madaran

Na, ja. Pihis varakozas, valahogy ugy, de mar nem sokáááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jon az oktober, azaz meg egyszer megjon majd okt. elejen, es onnantol mindent bele!!!!!!!!!
Hat remelem a legjobbakat. Annyi mindent bevetek mar, illene hogy sikeruljon!!!

Neked is illene mar nagyon!!!!
Tudod, van nehany lany itt akivel ugy joban lettem, es tudom, hogy regota probalkoznak es nagyon egyutterzek veluk, es azoknak nagyon drukkolok!!!! Te vagy az egyik!
Ugyhogy vigyazz, mert figyelmmel kiserlek amKép)

Ne bizonytalanodj el, nem szabad. Jot csinalsz, megtettel elotte mindent, most ennek kellett kovetkeznie, es menni is fog!!! Olyan nincs hogy nem lesz babad/babam!!!!!

puszi, es jelentest kerek am folyamatosan!!!!!

otthon adod be a szurit kesobb vagy a rendeloben vegig? nekem a ferjem adta be neha, nem tudjatok otthon megoldani? igazan nem egy nagy durranas, az en ferjem is megtanulta pillanatok alatt...nem kene bemenned a korhazba... otthon megiscsak jobb hangulat van a paroddalKép))

sok pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Kisegér,

Köszi a jó tanácsokat, én nem is mertem semmit bevenni, inhaláltam, tea mézzel és vitaminozok(ELEVIT). Vettem Strepsils-t is, de a vegen arrol is lemondtam KépKép
Ma már sokkal jobban vagyok, es megprobalok nagyon pozitivan gondolkodni! Sajnos nem vagyok az a fekvős tipus, de azert probalok lazitani. De közben arra is gondolok, hogy sokan vannak, akik az elso 6 hetben nem is tudjak hogy terhesek, megis megy minden siman...
Persze tudom hogy nekem jobban kell akarni es vigyazni.
A hüvös zuhany nem hangzik jol...de majd kiprobalomKép
Az orosszal kitartas, eljön a te idöd még.
Anna,
Drukkolunk hogy jól sikerüljön a stimu és sok szép tüszőcske legyen !

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Aranyosak vagytok!
DOdo Kép NEm kínlódunk otthon, 5 percre van a szülészet a lakásunktól, ott szoktam beadatni, mindig van olyan valaki, aki ráér.Meg legalább szakszerű. De ez a hasfalas érdekes lesz, no, meg az éjféli, amit tényleg jobb lenne, ha otthon kapnék meg.
Holnap megyünk uh-ra, addig még egy adag szurit kapok holnap reggel....
anna

madaran

Anna, innen a távolból nagyon drukkolok. Jó kemény tortúra kellős közepében vagy most, biztosan elmondták neked, de nagyon-nagyon-nagyon sok fehérjét egyél és ásványvizet igyál. Nagy megterhelés ez most a szervezetednek. De hamarosan ott lesz az eredmény, meglásd... amúgy ikrekre fel vagy készülve... ? :-)

Velem semmi különös, ahogy elnézem, 34-35 napra most megjön. úgy néz ki, spontán sem akar sikerülni, 2 napja barnázom. Lassan újból fel kell majd keresnem egy fehér köpenyest, legalább középidőben kukkoljanak meg egyszer, rendben vagyok-e bent!
snori

Sziasztok!

Kriszta, úgy értettem, hogy semmiképpen se legyen forró a víz.

Anna, nagyon szorítok érted, remélem, minden rendben lesz! Lehet, hogy most a mikroszkóp alatt végigkövetik az egész folyamatot, és végre rájönnek, mi volt eddig a baj- lehet, hogy a petécske nem engedte be a hímivarsejtet...
Csak bízz a dokiban és leginkább a természetben!
Gondolj arra, hogy ennél még százszor több izgalmat kell átélned, ha már meglesz a babád. Még egy kis hasfájás is óriási aggodalmat fog okozni! (de milyen jó is lesz az!)
Próbáld elfoglalni magad, valami jó filmet megnézni, vagy barátokat hívni.
SIKERÜLNI FOG, HIDD EL!!!

Ui.: idén nem kell még nálatok orosz tanár?

Nóri, kihez fogsz menni?
Amúgy a barnázás nem jelenti azt, hogy nem vagy terhes :-))) Sőt, egy gyenge vérzés sem!
Na nem csigázlak :-)

NAGYON DRUKKOLOK MINDANNYIÓTOKNAK!

Dodo, Neked mennyi pihenőt írtak elő? Kitartás októberig!
kisegér

Kisegerem,

az biztos, hogy a Szabolcsba vissza nem megyek... :-))
Megkaptam Kósa dokinak a magánrendelés számát, állítólag ő elég jó, és van neki uh a rendelésen. A kompetenciájában megbízom, mert inszemet és lombikot is csinál. De nekem inkább az számít, hogy legyen uh a magánrendelésen. Szurival stimuláltatni úgyse engedem magam, ha már megint ott tartunk, akkor inkább Kaáli és lombik.
Amúgy épp ma jött meg, pontosan 2 hétre a pé után, 34 napra, mindössze 2 nap barnázás után. Ügyes vagyok...? :-))
Kérdezted, mit tanulok. Szociológia PhD-n vagyok most másodéves. A gyerekeknek szintén szoc.t, és statisztikát tanítok, bár most megkaptam a pénzügyet is a suliban, mert eredetileg közgazdász vagyok. Az oroszért fogadd őszinte elismerésem!!! Én nem bírtam megtanulni annak idején...
snori

Nóri,

Ki az a Kósa doki? Hol rendel?

Köszi az elismerést. Irigyellek az eszedért, hogy a szociológát és közgázt megtanultad. Az tuti, hogy én meg erre lennék képtelen.

Ha nem akarsz szurikat, miben tud majd segíteni a doki?
Hallottál már az erdélyi Medve-tóról? Állítólag nagyon hatékony segítséget nyújt a gyermekáldáshoz!
Mi idén nyáron akartunk menni 10-12 napra, de lehet, hogy jövő nyáron eljutunk, hacsak a következő baba ösze nem jön addig. De inkább jöjjön össze, és szülessen is meg, mint más normális embereknél.

További jó hétvégét!
kisegér

Anna, mi újság??? mikor lesz a beültetés? hogy bírod a szurikat? NAgyon drukkolunk Neked!
kisegér

Egérke,

Kósa doki a Schöpf-Mérei orvosa és a Nyírőben csinál lombikot. A Váci utcában rendel. De éppen most beszéltük meg a párommal, mégis várunk vele. Hiszen olyan szépen kezdek beállni. Eredetileg azt vártam volna tőle, hogy csak kukkoljon meg uh-val középidőben, esetleg adasson be tüszőrepesztőt, hogy tudjunk időzítetten akciózni, esetleg egy kis progitámogatás. Csak light-osan... :-)) De majd januártól, ha addig se lesz semmi, és még mindig szép ciklusaim lesznek (nagyon remélem). Ha meg ez a szép széria nem tart ki addig, akkor úgyis a Kaáli-lombiknál kötünk ki.
A Medve-tóról egy kissé morbid dolog jut eszembe. Elnézést előre is emiatt, félre ne értsétek. De szóval erről a daganatos betegek jutnak eszembe, akiken már nem segít az orvostudomány, és mindenféle dolgot kipróbálnak.Én még azért várnék a Medve-tóval, egyelőre csak a cickafarkfűnél meg az Aloe Veránál tartok... :-)) Kisegér, ne is mondj ilyet, hogy jövőre Medve-tó, legfeljebb, ha úszni akarod tanítani majd a babádat...
snori

Szia Nóri!

Most jót nevettem :-))) Én kizárólag a meddőséggel kapcsolatban hallottam a tóról, dehát nyilván más hatásai is vannak.
Ezek után a babámat nem szívesen úsztatnám ott
:-)))

A doki a Dodo-féle orvos?
Nekem a Zacher Dr.-t a Péterfiben ajánlotta egy volt kolléganőm, akinek a mamája szintén ott orvos.
Állítólag nagy pco-specialista. Mikor megemlítették, hogy én egy pco-s cukorbeteg vagyok, teljesen belelkesült, hogy micsoda kihívás. Aztán nem mentem el, mert már nem akartam variálni. Úgyis a Szabolcsban kell szülnöm a cukor miatt, azt máshol nem lehet. És ha máshova megyek stimulálásra, akkor már a Kaáli legyen az. Vagy ott nincs sima stimulálás? Csak beavatkozások?

Képzeld, 3 hete volt a műtétem, és most beindult a tejem... Csak ici-picit, de az éppen elég volt- nagyon rosszul érintett. Most mindent kerülök, ami ingerelheti, hozzá sem érek. :-(
kisegér

Egyébként szerintem jó döntés volt, hogy még vársz egy kicsit- lehet, hogy tényleg beáll a ciklusod, és akkor már orvos nélkül is összejön a babád. Hiszen írtad is, hogy korábban normálisan működtél, csak a fogigátló zavart össze.
A sógornőm volt úgy, hogy majdnem egy évig össze-vissza mensizett a fogigátló után, aztán megunta, és elment a dokihoz. 2-szer kapott szurit, aztán már visszaállt a rendes kerékvágásba, és pár hónap múlva megfogant a kis unokahúgom.
kisegér

A Kosarol a Schopf Mereiben en is hallottam, hogy jo, de o nem az en dokim. Az enyem a SOTE II-n van, de mar regen lattam, majd oktobertol lehet hogy ujra kell hozza mennem. Ugyan holnap is megyek UH-ra, de most ehhez az aloe-s orvoshoz, akihez elmentem, es megnezi, hogy most mit produkalok closti meg minden gyogyi nelkul igy felidoben.

Anna!

Nagyon drukkolok hogy ugyes legy! Valami helyzetjelentest kerunk!!!!!

Oktoberben ujra indulunk!!! Juhhej! Teljes erovel belevetjuk magunkat ujra!!!! De jo lenne, ha iden sikerulne!!!!!

Nori!

Tenyleg lehet hogy rendesen visszall a ciklusod??? Juj, de jo lenne!
Szerintem ez a sok hulye szuri mind meghulyitette a szervezetunket, de majd remelem, hogy hamarosan kiurul!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Heló Csajok!
Itt vagyok ám, csak tényleg felpörögtek az események. Pénteken és tegnap is voltunk uh-n, mindkét oldalon vannak tüszők, norm. méretűek. Holnap is megyünk, val.szeg pénteken vagy hétvégen lesz a punkció, aztán jövő héten a beültetés. MÁr nagyon várom!!! Kép
A szurikat bírom, de altatást azért fogok kérni! Tegnap vérvételen is voltunk, ösztradiolt néztek.
Dodo Kép De jó, hogy indultok októberben! Mindent bele!
Nóri Kép Kisegér Kép A Medve-tó tényleg jó ám! Az egyik nagynéném 42 évesen szülte az első gyerekét, és előtte 2v3 hétig ott voltak kivizsgáláson, meg mindenféle praktikus beavatkozáson. Nekem már a cím is megvolt, de valamiért én is a végére hagynám.....
sziasztok, anna
Ja, képzeljétek holnaptól egy pár hétig nem is megyek tanítani!

madaran

Anna!

Nahat nagyon klassz lesz, drukkolunk akkor mar penteken neked!!! Otthon maradsz, igaz? Hat szerintem is az jobb lesz, nyugalomban, nem kell stresszelned...

megy a drukk ezerrel!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok!

Anna, nagyon szorítunk Neked! Meglátod, minden rendben lesz! Pihenj sokat, egyél tojást, májat, csírákat, stb....
És légy nagyon boldog a férjeddel ebben az örömteli izgalomban!

Dodo, szuper lesz újra kezdeni, már én is alig várom. Úgy érzem, ez a legnehezebb- megismerni azt a boldogságot, és aztán hosszú-hosszú hónapokig várni, hogy visszajöjjön.
Te hány hónapja is vársz?
Nagyon drukkkolok, hogy hamarosan bepocakosodj!!!

Nóri, mi újság?
kisegér

Kiseger!

Hat, igen, nagyon nehez, es ugye megint nem tudni, mikor jon ujra a boldogsag!!!????

Nekem majus vegen volt a dolog, es azota varok, varunk. most oktoberben kezdunk majd. Jo lenne, ha iden osszejonne, dehat sajnos nem tudom befolyasolni...

Neked is kivanom, hogy minel hamarabb sikeruljon ujra!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Heló csajok!
Tegnap 7 petesejtet sikerült összehozni, mára 5 meg is maradt, hétfőn kapjuk vissza Őket!
Mit szóltok?!
Képzeljétek, mire rám került a sor (én voltam a harmadik), megrepedt az összes tüszőgyártmányom, amik még a két órával korábbi uh-n megvoltak, úgyhogy a doki bácsi kereste vadászta össze ezt a hetet nemtomhonnan...
nyomatom az utrogestant meg a duphastont, és nagyon elégedett vagyok!!! Köszi, hogy szorítottatok, szükségem volt rá.
anna

madaran

Szia Kisegér!

Én ezen az oldalon új vagyok, viszont én indítottam az ISZAPKÚRA oldalt.
Medve-tóról szeretnék írni. Mi voltunk ott most augusztusban, és én is csupa jó dolgokat halottam róla.Senkinek se jusson az eszébe morbid dolog a tóról, amíg nem próbálja ki.
Én beszéltem ott egy doktornővel, és kíválónak tartja nemcsak meddőségre, hanem más női problémára is.
Hoztunk haza iszapot, amivel minden este kenem a hasamat, majd száradás után beleülök a kádba.Olyan sűrű ez az iszap, hogy ami leázik a hasamról elég a vízbe.Volt egy kiírás a fürdő bejáratánál, és ott azt írta, hogy kiemelkedő eredményeket értek el a meddőségbe.
Én most ezt megpróbálom, kiegészítve cickafark-palástfű teával.
Még annyit, hogy mikor fent van a hasamon az iszap,érzem, hogy a petefészkeimnél olyan apró lüktetéseket, lehet hogy nevetségesen hangzik, de érzem, hogy dolgozik az iszap/ne nevessetek ki/.
Drukkolok mindenkinek, hogy a baba összejöjjön.

Anikó
vikianiko

Anikó Kép Miért nevetnénk ki?? A nagynénémnek is ez segített!!! Neked is sok sikert!! Kép
anna

madaran

Mégsem kaptuk vissza Őket, a doki azt mondta, várjunk vele szerdáig, olyan szépen osztódnak.
Remélem, minden rendben lesz.
anna

madaran

Aniko!

Koszi a tapasztalatokat, ki tudja, egyszer lehet hogy kiprobalom!

Anna!

Hat ez valami gyonyoru eredmeny!!!!! Juj, de nagyon drukkolok neked!!!!!
Ma volt a beultetes, igaz?
Hat akkor most 2 hetig nyugiban legyel, es aztan meg johet a jo hir!!!!

Infot kerunk mindig, hogy vagy, mit erzel!!!!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Anna, folyamatosan görcsben állnak az ujjaim miattad. Ha már blasztokat kapsz vissza, és többet is, akkor igazán jók az esélyeid. Drukk megy: +++++++++++++++++++++++++++++++

Velem semmi különös, új ciklus, 11.nap, 1 hete voltam vérvételen a Szabolcsban, meggyőződni arról, hogy a hormonképem tökéletes :-) fő az optimizmus, igaz, gyerekek?
snori

Így van Nóri Kép Csak optimizmussal lehet nekimenni az akadályoknak. Én most azt a taktikát választottam, hogy kiírattam magam táppénzre és mindent leszarok, nem érdekel, mit szólnak a munkahelyemen...mást nem tehetek, különben bele lehetne bolondulni. Úgyhogy, mivel ma mégsem volt beültetés, elmentünk kirándulni meg a birtokunkra kinéztünk és leszedtük az almát meg a körtét. Tök jól kikapcsolódtam.
Mikor lesz eredményed??
Dodo Kép szerda után két v. három hét pihi! igen! Kitakarítottam a hétvégén jó alaposan, hogy ilyen gondjaim ne legyenek, ne zavarjon a kosz, amikor egész nap ki se fogok mozdulni.
puszi, anna

madaran

De azért azt ne tedd, hogy 2 hétig csak fekszel, mert abba bele lehet zizzenni, ezt hallottam lombikos lányoktól. Úgy mondták, az első 4 nap a kritikus, utána már lehet könnyű testmozgást csinálni, sétálni stb. volt olyan is, aki utána elment nyaralni, 30 órát autózott, rázkódott, na neki nem is tapadt meg, de az a másik véglet... ugye te a Dévaiba jársz? mert tudtommal az a rendszer ott, hogy nincs vérvétel az ET után 10 nappal, hanem plusz másfél hét, és uh. De miért van ez, erre nem sikerült még rájönnöm, ez a várakozás így nagyon hosszú.
snori

Hajra Annuska szerdara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nori, neked meg remelem jo lesz a hormontukrod! majd ird am meg! De a Muranyihoz mentel vissza megint?

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Nóri Kép
Ha van vérvétel, ha nincs, el fogok menni az itteni kórházba. Meg kell,hogy csinálják!!
Dodo Kép Kép
a

madaran

Dodo, ó, én nem is találkoztam Murányival, az Éva csak szépen levette nekem a vért, aztán bye-bye. :-) Nem fogok már visszamenni, csak bemegyek jövő hétfőn a leletért, akkor lesz kész.
Anna, helyes, vetess csak vért, de mindenképp legyen meg az eredmény aznapra. Vagy a másik, hogy a Kaáliban 4600 Ft-ért leveszik, és 1 óra múlva már mondják is az eredményt. Én is oda jártam "eredményhirdetésre", teljesen magánakció volt.
snori

Na milyen szép kis híreitek vannak!!!
Anna, nekem mosolyoghatnékom van, ahogy olvaslak, és ha most is jól működnek az ösztöneim, akkor neked ez most sikerülni fog.
Lehet, hogy dupla örömöd lesz??? vagy tripla?

Csak kitartás kötel idegekkel a transzferig és az azutáni vizsgálatig! (na meg utána a 12.hétig :-)

Anikó, köszi a tapasztalatokat, én előnyben részesítem a hormonokkal szemben az ilyen természetesebb dolgokat.

Nóri, te csak egy sima vérvételre mentél a múltkor a Kaáliba, minden előzetes nélkül?
Most már légyszives hozzátok össze azt a babát! Hajrá!

Dodo, már csak alig 10 nap októberig... :-)))

mindenkinek nagyon szorítok!!! karácsonyra tessék kigömbölyíteni mindannyiótok pocakját!
kisegér

Helló Mindenkinek!
Szerdán hazajöttünk, három emberkezdeményt kaptunk vissza, úgyhogy nagyon boldog vagyok! Kép Kép Kép
Állandóan fekszem, azért is nem írtam eddig! Köszönöm a drukkokat!!
Puszi mindenkinek
anna

madaran

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?