Hello
Még élek.
A legundorítóbb része az 1 l sósvíz- blahh!!! Azt hittem, attól meghalok mire lekínlódtam. Meg az esték.... én mindig azt bírom a legrosszabbul. Azt konkrétan nem állíthatom, h több energiám lenne tőle, nem kóválygok, nem vagyok rosszul, de reggel uolyan álmosan kelek és este inkább már 10-kor alszom, h ne gondoljak kajákra.
A nyelvem mintha penészes volna, undorító!!! Azt olvastam egy itteni honlapon, h addig kellene csinálni, míg újra rózsaszín marad.... hát, arra asszem még várhatok.....
A löttynek még mindig tecc az íze, a c paprika se zavar benne.
Az alakomon abszolút látszik már, bár főleg a felsőtestemen, ahogy mindig is. A combokhoz több idő kell még. Kilókból eddig kb 2 ment le tőle.... még 3 jó volna.....
Vikics
Hát, ami nekem van, abból 60ml-ben van 200 cal!!! De még úgyse olyan vészes.... Mindenesetre, kicsit több vízzel csináltam, h több pohárral jusson és így is jó volt. Amúgy most miket eszel? Gratula az eddigi fogyáshoz, nagyon szép eredmény! Még mennyit tervezel?
Annamari
Gratu a cigileszokáshoz!
Cat
Tök ügyi volt Oli! Igazi hős. Tuti tényleg nagyon sokat segít, ha az ember jól készíti fel a gyereket ilyesmire... Dávidon is látszott az "állfelvarrásnál": előtte a kocsiban pánikolt, de amire odaértünk hozzászokott a gondolathoz és amikor ott a doki elmagyarázta h mit fog csinálni, abszolút nyugodtan viselte. Meg magát a macerálást is.
Azért az megdöbbentő, h ilyen hamar átment a másik fogára is!!!
Samu meg édes, h így aggódik a tesó miatt, igazán megható.
Brigi
Sajnálom a kocsit, nálunk is uez volt amikor a Mazdánkat vettük. Amikor végre eldöntöttük, h akkor azt akarjuk, megvette valaki előlünk az előző nap.
Nagyon bosszantó!!!
A játékkal nekünk is van ilyen bajunk- hiába egykorúak, Dávidnak nincs mindig türelme/kedve társasozni, de olyankor nem foglalja el magát mással, hanem ott rendetlenkedik, zavar minket... más játékkal ugyanez, ha valamelyikkel egyedül akarok valamit csinálni. Hiába nagyobbak már, akkor is nehezükre esik megérteni, h ne zavarják a másikat, vagy valamit egyszerre csak egyikükkel tudok csinálni, mint az ilyen kis ovisoknak való feladatlapok pl.
Én csak azt gondolom, h Artúrral kellene megértetned, h szükségét érzed, h a nagyokkal Eme nélkül tudj időt tölteni- ha már nem is hiszi, h a gyerekek miatt fontos, akkor neked van rá igényed. Vigye el sétálni, vigye ki az udvarra, fürdesse, etesse, stb.... addig amíg te velük játszol.
Másik ötlet, ha Artúr nem hajlik.... nem tudom, mennyire fog tetszeni, de valamit valamiért...
Vannak olyan babáknak való mesék, amik esetleg lekötnék Emesét egy félórára minden délután, pl Simimanó, Baby Einstein sorozat, Maszkabál. Ezek nem is igazi mesék, kárt nem okoznának neki, elvileg még nevelő, stimuláló hatásúak is. És fél óra naponta biztos sokat jelentene a lányoknak Veled.
Érdemes próbálgatni Emével a mesét, az enyémeket nem rögtön kötötte le, szoktatni kellett őket hozzá. Anyukád már nem megy segíteni?