sziasztok!
Most értem haza ebben a percben. A héten apuméknál voltam, nagy tortúrán vagyok túl, lelkileg nem a toppon... Sajnos történt egy két dolog, lelkembetaposás meg ilyenek, de ezt ellensúlyozza az hogy vnnak nagyon kedves és segítőkész emberek, akiknen hálás vagyok
Elmentem 7-én arra a vizsgálatra, amire kötelező volt elküldenie protokollból a B típusú vizsgával rendelkező szonográfus hölgynek (egy c típusú szonográfushoz) azt mondták, hogy vigyem az összes leletemet, amit ezzel a babával kapcsolatban adtak.Ugye volt 3genetikai uhu és egy 4d, egy kombinált teszt. Mivel protokollból küldtek, így kötelezővolt megjelennem. Bemegyek, elmondom, hogy mi van, odanyújtom a leleteimet és megjegyezték, hogy már elég sokan láttak és hogy miért csak most jövök és ekkor kaptam a hidegzuhanyt, amitől kissé kiborultam, potyogtak a könnyeim, de mivel sötét volt, nem látták hála égnek. Aztán azt mondták, hogy bizonyos vizsgálatokat ki akarok kerülni és ezért direkt vártam a 22.hétig, meg ilyenkor jönnek a magyarázkodások. na szíven ütött, mert én nem kerültem semmit, csak az ünnepek miatt rosszul jött ki minden... eleve amikor az afp leletért berongyoltam, mert ugye küldtek levelet és azonnal mentem, az már dec23. (19és fél hetes) volt, este elszaladtam a drimhoz, aki meg uhuzott és azt mondta mindent rendben talált, de az én megnyugvásomhoz, ha akarom, akkor menjek el az istenhegyire vagy az aekba dr. hajdú krisztinához vagy Sote esetleg.Az ideg nagyon kicsinált, illetve a várakozás.
dec27én felhívtam a 4dt és kértem azonnalra időpontot, 2nap múlvára tudott adni. A védőnőmet is kerestem, aki mondta, hogy 7én dolgoznak először, addig itt nincs senki... Sotén meg február elejére tudtak volna időpontot adni. Ugye kedden elmentem az aekba, hogy megnyugodjak (genetikai uhu dr. Hajdú K. által és tanácsadás), ez volt 5. 7re odamentem, fél 10kor közölték, hogy rossz a gép, aztán fél óra múltán, mivel látták, hogy az emberek nem mennek haza, megmondták, hogy az oep már nem támogatja az efajta vizsgálatokat, már csak a sotén van...
Gyorsan teló az istenhegyire, hogy szorítsanak helyet, nem volt még 2hét múlvára se. Tehát itt megvagyok lőve. Mindezt elmondtam, hogy rajtam nem múltak a vizsgálatok... és még 2ünnapközött az általam ismert helyekre telóztam, senki nem vette fel. Errre a válasz, hogy a Bajcsyban volt rendelés... Mondom erre, azt sem tudtam, hogy csinálnak ott egyáltalán. Na mindegy, én úgy érzem, rajtam nem múlt a dolog, mert mindenhol voltam, ahol csak lehetett... És arról meg nem tehetek, hogy nincs 14.000ftom arra, hogy magánba menjek és kölcsönkérni sem tudok senkitől. Na most itt bőgök, mert olyan szarul érzem emiatt magam. De hát ez van, anyagi gondok. Nagyon szégyenlem, de nem tehetek róla.... Nagyon irigylem azokat az emberek, akik eltudtak menni ilyenre. Nekem nem volt szerencsém. Hát nagyon magam alatt vagyok emiatt.
De, kértem beutalót , hogy elmehessek...
Délután volt a Bajcsyba rendelés, és én kezdésre ott voltam! A betegfelvételnél odaadtam a lapot és mondtam, hogy g. tanácsadásra jöttem, mondták 2.emelt, majd szólítanak. Leültem, másfél óra mlva teljesen máshol szólítottak, az uhuról, mondom de hát én tanácsadásra jöttem, nem baj meuhuznak, azt mondta, mint eddig MINDENKI! hogy nem látnak semmi eltérést és itt se láttak és hogy emiatt nem kell mennem a tanácsadásra. Na ha emiatt lebasznak nagyon kiakadok. Ennél többet nem tudok már megtenni!
Ma meg voltam cukor terhelésen, meg minden fityfenén, de túléltem itt vagyok,kedden megyek a a leletekért. Ennyi
Hétfőre kaptam végül időpontot az Istenhegyire, remélem anyósom kölcsön tud adni, mert ha nem akkor passz hogy mi lesz
drukkoljatok addigra