Sziasztok!
Itt vagyok én is, csak vizsgaidőszak van, a hétvégén lenyomtam egymás után 3 vizsgát, amúgy meg még itthon rendezgetem a dolgaimat + dolgozok, szóval van teendőm elég.
Ma voltam dokinál, már 2 ujjnyira nyitva vagyok, azt mondta, hogy ha akarok akkor bennt is maradhatok, mert megrepeszti a burkot, hát ebből nem kértem, mondtam, hogy jobban szeretném ha beavatkozás nélkül menne a dolog.
A doki meg van róla győződve, hogy mivel hidegfront jön, így ma vagy holnap szülünk!
Én örülnék, ha csak a hétvégén, mert határidős munkám van + még csütörtökön szeretnék menni körmöshöz is
.
Szóval pénteken megyek újra, de akkor már cuccal együtt, mert ha tovább tágulok, akkor már nem engednek haza.
Hát kíváncsi vagyok. Eddig semmit nem érzek, csak tegnap este volt egy-két jóslóm.
Ja és a jó hír, hogy feloldották a látogatási tilalmat, úgyhogy tud jönni a párom és anyukám is látogatni!
Heni!
Nekem van Merionalom, írj ha kell, megegyezünk!
Drukkolok nagyon hogy mostmár minden menjen a maga útján!
Vicky!
Nekem eddig mindig nagyobbra becsülték a babát, az eredeti dátum jan.23 volt, azt előre hozták jan. 19-re, erre a múlt héten (már majdnem beléptünk a 39. hétbe) 37. hetesre minősítették le
Szóval ezen ne parázz, nem fejlődnek egységesen minden héten. Biztosan minden rendben van!
Brigi!
Én is ilyen jó babában reménykedem
De azt vettem észre, hogy az itteni babák mind jók és persze gyönyörűek, itt nem olvasok olyan rémtörténeteket, mint némelyik másik fórumon!