Sziasztok!
Hát sajnos nem nagyon van változás az éjszakák tekintetében. Nappal azért van hogy jót alszanak a srácok. Gergő egy igazi orditusz! Folyton kiabál... Pl van hogy eszik, rotyog, tisztába van téve, és elalszik rajtam. Ha le merem tenni, kész, teljesen kiborul
Épp ezért én is kiborulok, mert felébreszti Bálintot, akit nehéz úgy szoptatni, hogy közben Gergő üvölt. Valahogy megpróbálom magamra rakni Gergőt, hogy megnyugodjon, ami vagy sikerül vagy nem. Sajnos sokszor felébresztik egymást, bár inkább Gergő a rossz alvó. Most pl dél előtt már kitoltam őket a teraszra. Kb 10 percet ha aludt egy huzamban Geri, és Bálint azóta is alszik. Lassan ébresztem is. No már nincs kint, mert féltem hogy megfázik - bár jól bebugyoláltam - de hát mégis még csak szoktatom őket a levegőhöz.
De jó lenne, ha lenne még egy kezem
Teljesen igaz, hogy az ember egy gyerek felnevelésére van berendezkedve. Két baba egyszerre nem egyszerű - de hát sokan vannak két babásak...
No de nem panaszkodni akarok, csak leírtam mert kérdeztétek. Egyébként irtó aranyosak a srácok. Szépen nézelődnek, és már gyakorolgatják a fej emelgetést. Mégis annyira várom, hogy az evés-alvás-fürdés-ordítás... státuszon már túl esve egy kis játékkal is lekössék magukat. Jó lenne ha lenne már igazi napirend!
Végül holnap talán már elkezdenek a férjemék dolgozni. Ami jó is anyagilag, mert már egy hónapja semmi - ugye építő ipar nem fizetnek, ha nem dolgozik - másrészt viszont hiányozni fog a segítsége. Mert hát igaz itt van anyukám, de ő néha engem is nevelni akar, amit azért nem jó néven veszek!
KATICA: nagyon helyes az angyalkád
Épp most írt valaki, hogy volt hathetes kontrollon, és hát hogy ott mi történt! Gyors volt, egy rákszűrés, és fogamzásgátlás megbeszélése... ennyi. Aztán hat hónap múlva rendel vissza.
Védőnő, doki... no nem nagyon vagyok velük megelégedve. Amit a srácok hasfájásáért teszek, az a diéta. Bár sajnos az sem segít
Úh ma bűnöztem, és ettem egy kis pomelo-t. Múltkor kóstoltuk, és nagyon ízlett. Veruska is csak úgy tömte befelé
Remélem nem lesz böjtje éjjel. Bár így se, úgy se alszok!
Infacolt szoktam nekik adni, most Gergőnek már Espumisan cseppeket adtam, mert mintha az infacol nem lett volna a legjobb megoldás! Remélem harmadik hónapra szépen elmúlik az egész, és végre beáll a napirendünk is!
PRONNY: fentebb leírtam pár dolgot, amit kérdeztél. Ide már csak tesómékat említeném meg... Pénteken mennek vissza a dokihoz, akkor lesz uhu, és kiderül, hogy elindult e valami odabent. Meglátjuk! Mindenképp jelentkezek!
Na ennyit mára belőlem. Mindenkinek szép napot!
CUPP