Sziasztok!
Két gyönyörü napunk volt Andriskaval. Tomi munkaja felöl jo hirek jöttek, süt a nap, olyan szép nyarvégi idö van, rengeteget sétaltunk, voltunk ELÖSZÖR kettesben a belvarosban busszal, babakocsival. Az emberek nagyon rendesek voltak, segitettek fel- és leszallasnal.
Andriska is jol birta, egyszer éhes volt, nyöszörgött, megszoptattam egy félreesö padon, sétaltam vele a karomban (tök jo, hogy itt ott lehet hagyni a babakocsit csak ugy, nem kell félni, hogy elviszik), majd babakocsiztunk tovabb.
Vettem egy tök jo könyvet, apro jatékok vannak benne 1 éves korig minden korosztalynak. Persze a nagy részét az ember ösztönösen is csinalja, de vannak benne jo ötletek, pl olyan babaknak, akik nem szivesen vannak hason
, mint pl Andriska.
Tegnap mazsalni is voltunk, 6850g és 61 cm (Zsuzsa
)
Az egyetlen nyüg még mindig megvan, Szösziékhez hasonloan kb2-3kor és 5-6kor eszik, majd faj a hasa. Ez még mindig nem mult el
, pedig mar nagyon közeledünk a 3 honapos korhoz. Talan ha nem enne ennyit éjszaka.
Ja, és mar elalszik cumival is, ha leteszem a kisagyba, nem kell mindig elringatni, ennek nagyon örülök. Köszi, hogy irtatok, az ötletet Töletek vettem. Az egyetlen kivétel az esti elalvas, akkor nem cumival, hanem evés és rövid ringatas utan elalszik.
Kakukk!
Dani hizasa nagyon szép. Emma ügyben sajna nem tudok segiteni, csak kitartast kivanok!
Rita!
A keresztelöröl majd remélem lesznek képek. Mi még mindig nem döntöttünk ezügyben.
Chello!
Örülök, hogy bejelnetkeztél, nagyon aranyos Noémi a képeken. Nalunk is Tomi nyugtat meg, ha aggodom, latom a Nalatok is a férjed teszi. Igaza van, minden babanak mas az üteme, a tanacsadoban is latom a sok babat, nagyon sok baba van, aki 4-5 honaposan akkora, mint Andriska, vagy még kisebb, föleg a kislanyok. Olyankor Andriska mindig oriasnak tünik
.
Zsuzsa,
Labdajel
Fantasztikusan alszik Edina, ez igen!
Nagyon aranyosak a képek, Edina is sokat valtozott.
Miért adsz almat???
En egyelöre ugy tervezem, hogy 6 honapig csak anyatejet adok neki, a dokinéni is ezt javasolja, föleg, miutan megtudjak, hogy én is és a férjem is asztmasak voltunk. Szoval ha lesz elég tejem...
A cicim mar nekem sem olyan tejcsarda méretü és sokkal puhabb.
Lino!
Gratulalok a hazassagi évfordulohoz!
2 honaposan mar repültek? füüü, azt azért nem merném. Valahol olvastam, hogy jo, ha mar az elsö oltason tul vannak, mert a reptereken annyiféle ember megfordul.
Tényleg, hogy csinalod a fogyit? En is akarok par kilot fogyni oktoberig...
Linda!
Biztos nem lehet egyszerü Danival + egy pici...
Elhiszem, hogy néha elveszted a türelmed.
Sok puszit és kitartast küldök.
Tényleg, anyossal mi van? Fözött, vagy segitett vmit? Kijöttél vele?
Orsi,
sokmindent irtal, biztos nem tudok mindenre reagalni, amire szeretnék.
A Te Gergöd még nagyon pici, a mi rendszereink mar nagyobb gyerekekre vonatkoznak, természetes, hogy Gergö még nem alszik el könnyen, nyügös, sirogat, csak idövel alakul ki a jo rend, és ö is sokat fog fejlödni.
En sosem teszem le büfi nélkül aludni, mert akar fél ora mulva is felébred, hogy benne van a levegö, felveszem, azonnal büfizik és van, hogy visszaalszik, van hogy nem.
A cumit Andriska sem fogadta el sokaig, azt is "gyakorolni" kell, mint a sétat. Még most sem kell neki mindig.
Gratulalok a 2 hetes Gergöhöz, nagyon aranyos a képeken, én Téged is latlak benne (a szeme talan?), bar én a férjed nem ismerem.
Es persze, hogy jo anya vagy! Az ember sokszor elveszti az önbizalmat, velem is megesik...
A tejed pedig biztosan rendben van!!
Szöszi!
A "magatol elalszik"-hoz lenne kérdésem. Azt hogy csinalod, cumi nélkül? Leteszed az agyba és alszik?
Balazs édes és dundul
Wellness: Andriska jar, hozzam, esténként
remélem Ausztriaban a szallodaban jut egy kicsi belöle nekünk is. Majd beszamolok
Hordozo: ezt a kérdést mar én is feltettem itt, sokan hasznaljak itt a topikban az auton kivül a konyhaban is, miközben vmit feltesznek fözni. En is sokszor beleteszem, miközben eszünk vagy fözök, de azért minél rövidebb ideig. Amig nem tudnak ülni nem jo nekik...
Vali!
Annyira aranyosak a képek!
Hol maradt a karatés sorozat?
A képeid miatt kicsit jobban megértettem, milyen lehet az ikres anyukak öröme, ök együtt is csinalnak dolgokat, amitöl "repkedhet" az anyuka
Sokszor az embernek csak az jut eszébe, hogy dupla annyi melo...
Swen,
huu, azt nem is irtam, nekünk azt mondtak, hogy szuri utan 2 napig ne fürdessem, de aznap semmiképpen. Mondjuk nalunk nincsen minden nap fürcsi, akkor a wellness-program lerövidül, csak egy kis masszazs van, peluscsere és atöltözés.
Nalunk is igy ment a szuri, mar elötte is sirt Andriska, hiaba, beleszoltam a napi menetbe, ezt nehezen viselik. Ezért is félek az utazastol egy kicsit.
Zita!
milyen ügyesen elbantal Adam gipszével!
Nincs vmi ötleted a mi hajnali hasfajasunkra? Szerintem az éjszakai kajalas + sok fekvés miatt nem tud kakilni, ezért nyöszörög. Erre nincs vmi segitség?
Ildiko!
Gratulalok a konfirmalashoz!
Köszi a biztatast, remélem Andriska is jol birja majd az utat. Allitolag 1 éves kor alatt még nem nagyon hanynak autoban, repcsiben..
A képeket varjuk! Edes a kép Martinrol és Lucasrol! Lucas is nagy huncut lesz, mar
latzsik!
BNM!
1 honaphoz nagy gratula!
Zsuzsi!
Nagyon aranyos a mosolygos Emma!
Popo
Pano merre jarsz?
Aniko, puszi Nektek is!
Mindenkinek szép napot, remélem odaér a jo idö!
Puszi
Süncsi