Új privát üzeneted érkezett!

Nekem Ok a kedd 20:15 Aréna vagy Pólus. Az Arénában jobb a mozi ;-) Filmben az Egyszerűen bonyolultra szavazok!

Előre vesz valaki jegyet, vagy majd ott akkor?

Viki

KépKép
vikóka

Akkor Aréna jövő kedd 20.15? Így jó mindenkinek?
És mi lesz a kajával?

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok!

Detti

Sorstársak vagyunk. :twisted: Én is híztam az ünnepek alatt vagy 2 kilót és már előtte is nyártól kezdve ahogy abbahagytam a mindennapos futást. És már előtte se voltam kibékülve magammal, főleg a narancsbőrös combjaimmal. Most én is belekezdtem egy keményebb fogyózásba, úgy 4-5 kilót tervezek ledobni, vagy max 6-ot ha nagyon belejövök. Inkább most, amikor még nem 15-öt kell. :roll: És megrendeltem magamnak egy aerobic-cipőt, vissza akarok menni stepaerobicra és tornára. Futni hova jársz? Kint v teremben? Én most kezdem feladni, a múlt hétig legalább egyszer hetente eljártam 40-50 percre, de most már hideg van és féltem a torkomat. Sajnos a levegővételi technikám még most sem az igazi, hiába bírom sokáig és a torkom rögtön megérzi a hideg levegőt. :( Nem baj, jó lesz nekem az earobic, most úgyis több kedvem van valami táncosabbhoz. :)

Meme

Anyukádnak megy a drukk, remélem nem lesz semmi gáz. :( képek a réig helyen vannak: http://public.fotki.com/FloridaLilla/
de semmi új.... már rá kéne szánni magamat. :oops:

színház: engem megütne a guta az tuti. :x

Jó mozizást! Irígy kutya vagyok nagyon!!! :cry: A felnőtt társaság, mint olyan nem annyira hiányzik- télen otthon is begubózok- de ti nagyon!!!! De hát ezen kár filózni, most ez van és kész.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Lilla,

Jelenleg futópadon futok, mert 0 fokban meg térdig érő hóban nincs kedvem :roll: Azért annyira nem vagyok mazohista.
Viszont padon sokkal jobban bírom, akár 40 percet is tudok futni, a szabadban meg 30 percnél soha nem tudtam többet. Nem tudom, hogy miért...

És hogy jobban ösztönözzem magam, vettem egy profi futócipőt is, amiben esküszöm, de könnyebb az egész.

Ma spinningre megyek, és eszem a salátámat...

Megértem, hogy hiányzik a társaság. Nem barátkozol?

Lányok,

Egyeztetek, és szólok a mozival kapcsolatban. Aznap kezdődik a c. masszázsom, és meg kell kérdeznem, hogy meddig tart, mert az első alkalom hosszabb szokott lenni.
Úgysem vennétek meg előre, max. félretetettnétek, nem?
Az időpont meg a helyszín és a film is részemről okés.

Detti

KépKép
kiliman

Ne vegyük meg előre a jegyeket, szerintem nem kell, keddi napra tuti lesz hely. Foglalni lehet előre?

Ki akar előtte kajálni? Akkor aki kajálni is szeretne jöhetne 1 órával hamarabb, és eszünk valami fogyasztó salátát. :lol: 19.15-re odaértek?

Cat
Kép
cateye

Cat,
nekem a 19.15 necces, de nagyon igyekszem :roll: Az Aréna jó 15 perccel még odébb van nekem, mint a Pólus, szóval tovább tart majd. Szeretnék kajálni, de meg kell ugye várnom a felmentő sereget itthon 8)

Lilla,
jó begubózást :lol: Én mindig azt szoktam mondani, hogy ha lehetne téli álmot aludni, esküszöm megtenném! Ilyenkor nagyon kevés kedvem van bármi aktivitáshoz :roll:

Kép
nettke

Detti,
küldtem egy privit, de közben rájöttem, hogy valószínűleg attól az árkülönbség, hogy eggyel több gyerekem van 8) :lol: Bocsi :oops: :lol:

Kép
nettke

Nekem jó a n8, de írjatok valami konkrét helyet.
Sztem kedd reggel egy telefonnal el lehet intézni a jegyet. Úgyis ott leszünk egy órával hamarabb, fel tudjuk venni. De amúgy sem hinném, hogy hétköznap gond lenne ebből.
Most már csak azt remélem, hogy nem vertek meg a film után. :wink:

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Ne aggódj Brigi, max pofákat vágunk! :oops:

Nekem a kedd délutánom-kora estém még képlékeny, de a mozira tuti ott leszek. Azért igyekszem a kajára is!

Viki

KépKép
vikóka

Valami még eszembe jutott: ma felmerült itthon a farsang téma. Luca tündér, Bence tűzoltó szeretne lenni. Van már hozzá némi cuccom, de nincsen esetleg valakinek ilyen felszerelése? :lol:

Viki

KépKép
vikóka

Viki,
Az Aldiban lesz vasárnaptól jelmez akció, ha gondolod küldj egy emailt telefonszámmal és ha van tűzoltó ruha szívesen megveszem (((én királylány ruháért megyek))). Tündér szárnyakat a H&M-ben tudsz beszerezni :) Tegnap voltam ott és zöld tündér ruha még volt, rószaszínt nem láttam, helyette ciklámen valamit, ami nekem nem igazán tetszett. A Tescoban decemberben vettem nagyon szép angyal ruhát 1800-ért.

Kép
pramprampram

Vikó :)

A Tescoban a barátnőm tegnap vett tündér jelmezt a lányának 3500 Ft-ért. A Cherokee jelmezek jó minőségűek. :wink:

Pram :)
Fiús jelmezek mik vannak a H und M-ben? Lehet kedden a mozi előtt megnézem az Arénában.

Cat
Kép
cateye

Cat,
A Tescoban vásárolt jelmezem 3500 Ft-ról volt leárazva, tündérnek is elmegy :) bár a csomagban volt hozzá glória.
A H&M-ben fiúsat nem nagyon nézegettem, de pókos tuti volt.
Az Aldiban valószínű, hogy ezek tuti lesznek: lovag, hercegnő, bohóc, indián, kalóz, cowboy

Kép
pramprampram

Pram,

Néznél nekem lovag jelmezt? 104-110-es mérteben kellene. Adjak elérhetőséget?

Detti

KépKép
kiliman

Detti,
Igen, kérnék elérhetőséget és viszek centit is, biztos ami biztos rögtön mérek is :)

Kép
pramprampram

Ezt találtam a teszveszen: http://www.teszvesz.hu/item867127448_tu ... 0_116.html

Alapnak ennyiért nagyon megéri, aztán csak felszerelés kell hozzá. Sárga sisakot tudok adni, Tűzoltó Sam-es.

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Mindenkinek Boldog Új évet! Remélem kellemesen teltek az ünnepek! :)
Detti!
Szerdán megcsináltam a juhtúrós rudat. Háááát alig bírtam besöpörni az elismeréseket! :) Nagyon finom volt!!! Ha van még ilyen finom gyors finomság recepted légyszi tedd fel! :)
Fogyás....
Én december elején megcsináltam a 7+3 napos juharszirupos tisztítókúrát. Nekem új távlatokat nyitott komolyan. Úgy érzem magam mint 15 évvel ezelőtt. Tele energiával, jókedvvel. Kijött belőlem talán kilókba mérhető méreg is. brrrrrrrrrrrrrrrrrr És a velejáró 7 kiló fogyás (eddig) sem elhanyagolható. De azóta nem kívánom sem az édességet sem a nassolnivalókat, viszont az egészséges ételeket igen. Tényleg csak ajánlani tudom. Ja és nem voltam kicsit sem éhes a 10 nap alatt! A lényege itt van: www.neera.hu , de nem ezzel a méregdrágával csináltam, hanem a D minőségű kanadaival. :)

Látom farsang a téma.... rémálmaimba szokott előjönni... Az én fiaim még egyetlen olyan dolgot se találtak ki amit lehet kapni vagy könnyen kivitelezhető. Egyszer Levi Jézuska akart lenni, de általában mindig olyat választanak aminek se keze se lába nincs. (ilyen-olyan halak, busz...) Így majdnem mindig horgászok lettek, de ezt nem lehet a világvégezetig csinálni. Idén megpróbálom rávenni őket, hogy ikreknek öltözzenek. Hátha....

Vikics

KépKép
vikics

Csajok,

Én inkább lemondanám a keddi mozit (már letöltöttem a filmet, majd megnézem így). Nem biztos, hogy odaérnék negyed 9-re, késni meg nagyon utálok. A hét minden napjára van programom: vagy futás, vagy spinning, vagy masszázs.
Naggggggyon elszánt vagyok :lol:

Ma is voltam futni, és tök jó volt.

Viszont ma bűnöztem is: kaptam egy tortát, és minimális szeletet muszáj volt megennem. Totál lelkiismeretfurdalásom lett :(

Vikics,

Megnézem ezt a diétát. Mondjuk túlzásba nem akarom vinni a fogyókúrát. Igyekszem az édességet mellőzni, nem eszek kenyeret, fél6 után meg semmit. MAx. mandarint. És nagyon sokat mozgok, mert szerintem ez a legfontosabb. Jobban is érzem magam ettől.

Detti

KépKép
kiliman

Cat, Pram :)

Ha Detti mégsem jön, akkor nem lehetne mégis a Pólus???
Azért az nekem (meg Vikinek, meg Nettkének is) sokkal közelebb van.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Brigi :)

Akkor én is a Pólusra szavaznék, de szerintem a többiek is.

Detti :)
Hajrá-hajrá. A következő talin már biztos látjuk az eredményt is. :D

Vikics :)
Egy barátunk csinálta ez a Neera kúrát, de ő abbahagyta 1 hét után, mert túl sokat fogyott. Mondjuk ő vegán, és amúgy is nagyon sovány.

Én munka mellett ezt a kúrát nem merném bevállalni, mert kizártnak tartom, hogy 10 napos léböjt mellett agyilag koncentrálni tudnék a munkámra. Ez jó lenne ez a kúra 10 napos fekvés, relax, zenehallgatás, kellemes tevékenységek mellett, orvosi felügyelettel, de nem a mindennapi robot mellett. (A barátunknak is volt hányingeres időszaka közben a löttytől)

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Kicsit megkésve, de BÚÉK mindenkinek! :)

Én így ünnepeltem: :?

Kép

Aztán 5-én itt a Három királyok hozzák az ajándékokat, az utcán felvonulás, cukor - és játékszórás. De szó szerint, lett jópár labdánk, kard-és pajzskészlet, plüssjáték, póló, hátizsák, meg minden amit a szponzor-cégek szétdobáltak. A csajok nagyon élvezték, meg noszogtatták az apjukat, hogy mindenért ugorjon és kapja el :lol:

Kép

Utána meg Marbella-ba mentünk, érdekes volt, hogy innen elindultunk 17 fokból és napsütésből, útközben a hegyeken át még havat is láttunk a nagyobb megyeken, aztán a tengerparton megint jobb idő, bbár esett az eső :( Másnapra azért kicsit kisütött a nap és tavasz lett, tök jó volt :)

Kép

Kép

Ja, és látom, moziba készültök. Az Avatar nekem nagyon nem tetszett :( A látvány jó, de fél óra bőven elég belőle, utána már nekem unalmas volt, meg amúgy is túl neonos- túl modern (tudom, a jövő, meg másik bolygó, de akkor is), a történet meg egy nagy nulla, nyálas, kiszámítható, szóval nekem csalódás volt.
Az Egyszerűen bonyolultat én is meg akarom nézni, csak kérdés, hogy befér-e jövő hét elejére, mert utána 2 hétig nincs szitterem :(
Majd írjatok, hogy milyen volt, bár eddig úgy látom mindenki jókat hallott róla :)

Afogyókúrához és sporthoz mindenkinek kitartást, bár én épp hízókúrán - a munkakezdés, rendszeretelenség és nem-alvás levitt vagy 5-6 kilot rólam és nagyon hiányzik :(
És ha most valaki azt írja, hogy de jó nekem :evil:

Ditke
ditke62

Cat, Pram, Vikó, Brigi
támogatom a Pólus-ötletet, nekem sokkal jobb!!! :lol: :lol: :lol: Akkor oda is érek 19 óra körül, és tudok Veletek kajálni 8)

Vikics,
végigböngésztem a Neera-kúrát, hát nagyon ígéretes!! Tényleg nem voltál éhes? És milyen méregtelenítési mellékhatások voltak Neked? Tudtál normálisan dolgozni mellette?
Én még életemben nem csináltam olyan kúrát, ahol csak folyadék volt engedélyezve.. :roll: De szívesen méregtelenednék, lehet hogy valamelyik light-os változatot kipróbálom :lol:

Detti,
nem mostanában van a szülinapod??? Akkor Isten éltessen!! :wink:

Kép
nettke

Ditke,
BÚÉK Neked is :lol:
Látom munkával ünnepeltél :roll: Ezek spanyol orvosok a képen, vagy mindenki "vendégmunkás"?
Jópofa lehet ez a 3királyos ünneplés, dupla karácsonyotok van. Jól indul az év :lol:

Kép
nettke

Ditke :)

BUÉK!
Simán elmennél spanyolnak! Senki meg nem mondja rólad, hogy bevándorló vagy. :lol:

Detti :)
Isten éltessen 25. szülinapodon. :lol: :wink:

Nettke :)
Holnap musicalmesék! :wink:

Cat
Kép
cateye

Cat, Nettke,

Köszi, de csak 22.! Teljesen kész vagyok, mert a fini karamellás tortámból csak egy szeletet ettem :(

Ditke,

Neked is Boldog új évet! Buliztatok 31-én?

Nettke, Kata,

Foglaltam.

Vikics,

Megnéztem ezt a Neera kúrát. Én nem vállalom be. Egyrészt azért, mert nem javasolja mellette a sportot, nekem meg az most nagyon kell, másrészt meg - ahogyan Cat is írta - muszáj dolgoznom, és nem biztos, hogy bírnám, szerintem nem lenne semmi energiám. Biztos jó lehet egyébként, gondolkodom, hogy majd ha vége a 2 hónapos tréningemnek, belevágok.

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Kúra: Én munka mellett csináltam. Jóóóó nem kazánkovács vagyok, hanem egy asztal mellet ülök aztán ütöm a klaviatúrát, de gondolkodni, koncentrálni nekem is kell. :) Abszolút semmiben nem zavart és egyáltalán nem voltam éhes kicsit sem. Mondjuk csináltunk a fiúkkal gyümölcsből turmixot, abból 1 nap kb 1dl-t megittam ebédre. :D De a juharszirupos lé is nagyon édes, van benne kalória, viszont nem engedi ingadoztatni a vércukorszintet ha mindig iszol belőle. Nekem éppen közbe jött meg, akkor 2 napig kicsit rosszabb lett a kedvem, de egyébként semmi. A szemem fehérje sárgult be, de ez nem befolyásolta a munkámat. Sőőőt ebéd időben is dolgoztam a főnököm örömére. :) A számnak volt rossz íze a 3-4-5 nap, mert a nyelve keresztül is dőlt ki a méreg.(konkrétan kiskanállal lehetett kaparni!) Egyébként kifejezetten jó kedvem volt és fel voltam dobva ami szerencsére azóta is tart.
Egyébként én mellette majdnem minden nap tekertem 20 percet ellipszis tréneren.
Sok fogyókúrát próbáltam már életemben, de ennyire könnyen egyik sem ment akármilyen furcsán is hangzik és idejét se tudom mikor éreztem magam ennyire jól.
Ditke!

Annyira jó nézni a képeidet! Gyönyörűen süt a nap, egzotikus virágok (ilyet Thaiföldön láttam pirosba) hmmm..... tisztára üdítő!
Vikics

KépKép
vikics

Vikics,

És szerinted kiegészítésként használ valamit a juharszirupus buli? Tehát diéta és folyadékként ez a lötty? Mert el tudom képzelni, hogy tényleg kiürül a szervetezből a méreganyag, de hogy szilárd kaját ne egyek 10 napon keresztül??!!? Nem tudom még elképzelni se.
Nekem nagyon soknak tűnik a fogyás ennyi idő alatt. Okés, nem eszik az ember semmit, tehát nem is van nagyon hova híznia, de nekem mindig gyanúsak azok a kúrák, ahol kevés idő alatt sokat lehet fogyni.

Detti

KépKép
kiliman

Ok, legyen a Pólus, de csak ha tényleg mindenkinek jobb!
Nekem nem annyira jó, de majd igyekszem (nem otthonról jövök, hanem pont az Arénában leszek, mert oda szerveztem egy félhivatalos üzleti egyeztetést a mozi miatt, ezért rosszabb :twisted: ) Majd csörgök Cat-nek, hogy merre járok.

Cat! Nálatok meddig tartott Oli fosása? Nálunk Bence teszi most épp ezt, és csak érdekelnek a kilátások... :roll:

Viki

KépKép
vikóka

Megkérdeztem a tulajdonost, hogy nem foltos-e a jelmez, mert nekem is gyanús a bal oldala lent. Ha azt írja nem, akkor lecsapom villámáron 500 Ft-ért, és a te címedre kérjük postázni.

Amióta írtad ezt a Neera kúrát, azóta rágódom rajta. Még nem érzem teljesen elszántnak magam, de lehet, hogy februárban megcsinálom.
Addig gyűjtöm az erőt...

Hogy tetszett Sárinak és Beninek a musicalmesék?

Cat
Kép
cateye

Vikó,
nekem egyértelműen jobb, szóval légysziiii, legyen a Pólus!!! 8)

Cat,
nagyon egymásra vagyunk hangolva, 2x elolvastam a Neera-kúrát és nagyon rágódom rajta.. :roll: Ugyan nem bírok nekiállni a szokásos diétámnak sehogysem, de ez valahogy megragadott.
Nem is mint fogyókúra, hanem mint méregtelenítés, ami nagyon kéne!!! Szóval morfondírozom rajta, de lehet hogy nekifutok hamarosan valamikor, először becélzok 5 napot, aztán meglátjuk. Én mondjuk fizikai dolgozó vagyok, de ezen aggódom legkevésbé. De ha morózus leszek, meg éhes, az nagyon zavarna! :roll: Viszont ha utána tényleg átformálódik az ember ízlése, akkor lehet egy normális kalóriaszegény-egészséges diétát folytatni.

A Musical mesék sokkal aranyosabb volt, mint amit vártam!!! Nagyon jól szórakoztam, és Natika is hihetetlenül élvezte másodszorra is. Sőt, azt mondta nézzük még meg újra!!
Anyukám azt mondta (ugye ő ült vele), Beni végig rém lelkesen figyelt, tapsolt, énekelt, szóval élvezte!
Sári meg.. hát ő Sári.. fogalmam sincs, nem nyilatkozik. Megvolt a nagyjelenet előtte, a hiszti, meg a ne szólj hozzám, előadás közben elült Tamás ölében és állítólag figyelt is, voltak számok amiket nagyon élvezett, de azóta sem szólt róla egy szót sem. Talán később, egyszer.

Oli és Samu élvezte másodszorra, vagy már unták?
Lehet, hogy becélzunk március-áprilisra egy Szépséget Benivel és Natival, (Sárika szerintem nem bírná ki), mert ha kellően magasan ülünk, akkor nem félnének szerintem! Meg kell csípni egy páholyt magunknak :lol:

Kép
nettke

Edit,
ha erre jársz, mesélj!!!!! Nagyon kíváncsi vagyok az első hetedre, meg hogy milyen az új hely, milyenek a kollégák, hogy érzed magad stb. Fiúk lelkesedáse tart még? :wink:

Kép
nettke

sziasztok, remélem nem zavarok,most találtam rá erre a fórumra.nekem is vannak ikreim 2 petéjűek,már 11évesek.ha nem gond benézek még ide.

mó73

Nettke!
Persze legyen a Pólus. Ahogy Cat-nek telón mondtam ma, nekem a társaság meg a mozi a fontos! Csak most már legyen ez a végleges! :twisted:

Cat!
Köszi a vásárlást! Várom majd a jelzésed! Priviben átdobom a munkahelyi címem.

Cat és Nettke!
Én is így vagyok neera ügyben. Én már be is írtam a naptárba, hogy februér 8-17. Csatlakoztok? Szerintem buli lenne együtt csinálni! Nekem nagyon segítene! Én már amúgy tavaly is elgondolkodtam rajta (egy barátnőm csinálta végig és adok a véleményére, meg ismerem is őt eléggé). Na, mi legyen? Én már Zsoltnak is mondtam, hogy belevágok, és sokat jelentene, ha mind lelkileg, mind lurkó-etetésben segítene. Bevállalta. Én amúgy elsősorban a méregtelenítés miatt szeretném, mert szerintem kevesebbet lenne migrénem. Jó-jó a súlycsökkenés sem egy utolsó szempont! :oops:

Viki

KépKép
vikóka

Edit,

Érdekelne engem is, hogy milyen volt az első heted?

Méregtelenítés: én nyár elején megcsináltam a colonix méregtelenítő kúrát. Nem tudom, hogy ismeritek-e, megoszlanak a vélemények, de nekem hatásos volt. Ugyan nem fogytam sokat, de nem részletezném, hogy mik távoztak belőlem a 3. hét után :roll: Nekem ez a kúra bejött, egy bajom volt vele: elég drága.

Számomra most az elsődleges a fogyás, és ezt úgy gondolom, hogy kizárólag kaja visszafogással és mozgással lehet elérni és hosszú távon is tartani. Ma is voltam futni, és annnnnnnyira naggggyon jó érzés volt, hogy el se tudom mondani. És ha még csinálom mellette a cellulitisz masszázst, azzal leszek tökéletes :lol: Szóval hetente két masszázsom van, 3-4 futás/spinning, és diéta (nem annyira szigorú). Ezt kb. márciusig tuti csinálom, utána meg már többet tudok futni, mert már lehet kint a szabadban.
Én lehet, hogy csak tavasszal vágok bele egy újabb tisztítókúrába, mert akkor több az energiám.

Ma voltunk moziban, és megnéztük a Sherlock Holmes-t. Szórakoztató volt, érdemes megnézni, szeretem Guy rendezéseit :D
Ja, és tegnap megnéztem a Brüno c. filmet. Látta valaki?

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Ma volt a Pufik 9. születésnapja! Ketten együtt már nagykorúak! :)
Kép

Juharos....
Detti, nekem is gyanúsak a gyors súlyvesztést ígérő diéták. Én mondjuk a 90 napost is megcsináltam. lefogytam 7 kilót, aztán 2 hét múlva már ugyanannyi voltam majdnem mikor visszaálltam. :(
A juharosnál a kúra alatt "csak" 4kg ment le. A többi utána. és mivel azóta sincs kedvem nassolni és csokizni és egészségesebben eszek azóta is megy mindig le egy kicsi. Most nem mértem, de a gatyáimon érzem. És azt mondom, hogy ha egy dekát se fogytam volna, akkor is megérte volna, hogy ilyen jól érzem magam a bőrömben.
De jóformán csak egy hét a kúra a többi 3 nap a lassú visszaállásé.
Na mindegy nem ragozom. Én nagyon örülök, hogy megcsináltam! :) A hétfői napokon most is csinálom tehát holnap is. :)

Mó73!
Gyere át az "ikrek 2 éves kor fölött" topicba is! Kezd feléledni és nagy hasznát vennénk biztos a tanácsaidnak, tapasztalataidnak!

Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!

Itt vagyok!!Csak folyamatos alváshiánnyal küzdök!!!! :lol: :lol: :lol: Azok a régi szép,ebéd utáni alvások- na azok hogy hiányoznak.
Meló jó,munkatársak jófejek és irtó segítőkészek.Abszolút pozitívumban tudok csak nyilatkozni.A meló kitart egész napra,de megszakadni nem kell. Egy nap legalább 100szor megkérdik tőlem a többiek,hogy minden okés-e,nincs-e gondom,kell-e segítség stb.A program ugyanaz,mint amit anno a Postabanknál használtunk,így nem ismeretlen.Csak fel kellett frissíteni a tudásomat és megszokni a helyi sajátosságokat.
A fiúk bírják az ovit és tetszik nekik az ottalvás is.Nincs semmi gond velük.
A házi munkát kicsit nehezebb kilogisztikáznom,de most nem vagyok annyira alapos ezen a téren,mint mikor itthon voltam.Majd ennek is meglesz a maga ritmusa és akkor flottabbul megy.

Ditke!
Szuperek a képek!!!Mindig elcsodálkozom,hogy országonként mennyire másként ünneplik a karácsonyt (vagy nevezzük akrárminek)

Lilla!
Már akartam neked válszolni: a póló hossz :48-49cm. Nekünk van 5-6éves méretű amerikai pólónk (halvány gőzöm sincs,milyen márka),amibe most nőnek bele.Így akár az jó is lehet.
Azt nem tudom,hogy írtam-e,de egyforma nem lehet.Most le vagyunk róla tiltva!!!!Jó lenne,ha alapszínben is különböző lenne (bocs a sok kérésért)

Csajok!
Lenne egy kérdésem azokhoz (talán mindenki ide tartozik),akiknek délután valamilyen külön - óvodán kívüli- foglalkozásra járnak a gyerekei:
-hogyan vettétek rá őket?
-a gyerek kérése volt a külön óra vagy ti választottatok?
- Nettkééken kívül járnak külön-külön a gyerekek ezekre az órákra?
Köszi a válaszokat!!!

Kép

Kép
edit73

Vikics!
Boldog szülinapot a fiúknak!!!!
Szuper a kép!!! :lol: És már tényleg nagyfiúk!

Kép

Kép
edit73

Vikics,

Boldog szülinapot a fiúknak!!!!!

Edit,

Tök jó, hogy jól érzed magad a munkahelyeden! Szerintem ez nagyon fontos.

Külön foglalkozás: mi csak úszni járunk, és azt gondolom, hogy 4 éveseknek ennyi kötelező program bőven elég. Nekem az nem szimpatikus, amikor a gyerekeket 5-féle dologra beíratják, és hangoztatják a szülők, hogy a gyerek szereti. El nem tudom képzelni. Az egyik kollégámnak pl. a lánya jár úszni, hegedülni, angolra, sakkra. 8 éves, és kórházba került kimerültség miatt. Pedig a szülők szerint a gyerek akarta az összeset. Nem tudom elhinni ezt.
Szóval mi csak úszni járunk, az elég. Oda is néha hisztivel indulunk el, mert azt mondják, hogy inkább játszani szeretnének. Persze imádják, átússzák a medencét már, alig akarnak onnan hazajönni.

Ambrus mostanában minden nap elmondja, hogy vigyük el vívni. Sajnos még kicsi hozzá, de neki szerintem ez lesz a sportja az úszás mellett, de csak ha iskolás lesz. Bernátnál meg majd kialakul, én nem fogok erőltetni semmit.

Detti

KépKép
kiliman

Isten éltesse a 9 éveseidet! 8) Nagyon nagyfiúk már. Mi volt az ajándék?

Edit :)
Örülök, hogy bejött a munkahely! Így azért, hogy nem vagytok otthon, a kupi is ksiebb nem? Nem kell annyit takarítani.

Nekünk a fiúk úszni jártak(majd tavasszal indul újra), és focizni. Az úszást mi erőltettük, mert a tartásuk miatt, na meg nem is árt egy kis vízbiztonság. A focit ők választották, de az szerencsés, mert az oviba megy be az utánpótlás edző, és átviszi őket egy iskolai tornaterembe, és ott fociznak. Nagyon lelkesek, de az már most látszik, hogy nem ez lesz a sportjuk, csak ők még nem tudják. 8)
Amíg ennyire van kedvük menni, addig én hagyom. Imádják az edzőt, és sokan járnak az oviból.

Vikó, Nettke :)
Én rávettem magam, és hétfőn akarom kezdeni a Neera kúrát. Először 5 napnak indulok neki, aztán ha lesz energiám, akkor folytatom. Már csak a szirupot kell beszereznem a héten.

Nekem a fogyás az elsődleges, mert nagyon érzem a ruháimon a plusszokat, de a közérzetem sem utolsó. A kávé hiányától tartok a leginkább, mert nekem az fejfájást szokott okozni. :(

Oli már kicsit unta a Musicalmeséket, Samunak továbbra is nagyon tetszett. Azért délután a "Mosolyogni kell" és a "Vizipacit" hallgattuk non-stop. :D

Cat
Kép
cateye

Van jelentősége ha D típusú olcsóbb kanadai juharszirupot rendelek, nem a C típusút, mert bevallom 19 ezer Ft-ot nem szeretnék rászánni a kúrára. :oops:

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Jelentem megnéztük az Egyszerűen bonyolultat, nagyon tetszett, tényleg lehetett jókat nevetni rajta :)
(Itt "Nem olyan egyszerű" a címe)

Edit!

Tök jó, hogy így bejött a munka, egész más érzés újra felnőttek közt lenni, nem?
Amúgy a takarítás nálam is csúszni szokott néha, de már nem érekel :oops: A vasalás pedig már szinte csak a gyerekruhákra korlátozódik (na meg amit muszáj vasalni - ingek, néhány nadrág), már nem is értem hogy bírtam régen mindent kivasalni :?

Karácsony: itt spanyolországban a Húsvét a nagyobb ünnep, míg az nekem otthon szinte semmit nem jelent, max egy nyűg a locsolkodás miatt. Itt csak a 25-e az ünnep, 26 már rendes munkanap. A fát sok helyen már előbb felállítják, de 24-én is csak csendes családi vacsora van, semmi extra. 5-én este jönnek a Három Királyok, ők hozzák az ajándékokat, de ez meg közel sem csendes, hanem ilyen nagy utcai buli minden városban. Mi átmentünk Alicanteba a nagyobb város-nagyobb buli elve miatt, de pl. ide hozzánk állítólag hajón érkeztek a tengerről és a partról indult a menet be a főtérre. A gyerekeknek az utcai buli után még a szülők is adnak ajándékot, ez a mi télapós dolgunkhoz hasonlít leginkább, csizma az ablakba, meg reggel találják meg az ajándékot.
Persze egy ideje már csak azt tudom mondani, hogy felénk így van, mert nagyon sok dolog van ami Spanyolország kül. részein totál más. Érdekes amúgy megzsoni ezeket, na meg okoz némi fejtörést, mert persze nekünk ezek a dolgok már idegenek, de a gyerekek meg ebbe nőnek bele, és nyilván pl. ha a körnezetük ünnepli a Három Királyokat akkor mi sem mondhatjuk szerintem, hogy mi nem. A félig angol suli miatt meg van Haloween, meg karácsony kandallóval meg zoknival, szóval elég "multikulturkörben" nőnek a gyerekek... Aztán meglátjuk mi lesz belőle ...

Különóra: otthon még tavasszal lovagolni jártak, azt nagyon szerették mert imádják a lovakat, pónis meséket, így nem kellett különösebben rávenni őket. Itt majd tavasszal akarom újra elkezdeni, addigra már nem lesz annyira idegen nekik a nyelv. Régebben jártunk otthon angolra is, olyan 3 éves koruk körül, de amikor elkopott a lelkesedés abbahagytuk, én nem akarok semmit erőltetni. Most Pepe a balettbe van belehabarodva, a neten már találtam a közelben egy helyet ahol elvileg van balettóra csak még meg akarom nézni, hogy klasszikus vagy modern. De pl. Csengét nem érdekli, így el fogom vinni, hogy megnézze ő is, de ha nem akar majd menni akkor nem fog. Nyáron majd megkérdezem az úszást is, de most még nem akarom, mert hétköznap 5-ig suli van, én már utána nem akarom hurcolni őket sehová, mindig elég fáradtak utána, itt már nincs délutáni alvás. A balett elvileg hétvégén van, meg lovagolni is lehet hétvégén, annyi elég is lesz. Úszni meg úsznak majd a medencében, de az nem különóra :)

Mó!

Üdv itt :)

Vikics!

Gratulálunk a fiúknak a fél-nagykorúsághoz :) A kép pedig szuper
:lol:

Ditke
ditke62

sziasztok, hú!!!!!!!!! jó sok írás tegnap óta. :) oké megnézem a másik topikot is. vikics boldog szülinapot kívánok a fiaidnak! Edit! Nálunk a suliba van többféle külön óra, pl: matek ,magyar tehetséggondozó,az enyémek matekra járnak az ikrek nekem meg a középső fiam is,de maguktól, imádják a matekot. Ezen kívül még sportolnak a legnagyobb lányom vív a vasasban,a fiúk fociznak,a 11 éves lányom kézizik, a kicsi meg szintén valószínű,hogy focizni fog,mert már mondja,de itt csak 5 éves kortól lehet. na megyek,mert épp bárányhimlős a kicsim ,úgyhogy le vagyok kötve...

mó73

Sziasztok,

Vikics,

Boldog szülinapot fiaidnak!!!! Húúú, de nagy fiúk.
Juharos.... férjecském is elkezdi ( rendszeresen olvassa a topic-ot), ő is megcsinálta már vagy 2-3 -szor a 90 napos fogyókúrát, sikerült is csak szépen vissza " csordogáltak" a kilók. Itt ami tetszik neki is és nekem is az tényleg a méregtelenítés. Ami rám is rám érne, csak a kilóknak meg inkább úgy mint Ditkének felfele kellene jönni inkább.

Detti,

sikerült a következő hétvége Bobóéknál? Egyébként a 265e ft még azóta sem " csúszott le a torkomon ".... Horror... :roll: Náluk nincs válság????

Edit,

nálunk külön járnak, mert csak Zsófi jár mazsizni. Oda meg ne is járjon Zsombi... :wink: De, már be vannak íratva úszni, azt várjuk csörögjenek mikor kezdődik.
Ezt Zsófi kérte, mert a barátnői is járnak. Zsombi először elzárkózott, aztán sikerült addig duruzsolni neki míg bele egyezett. Aztán kíváncsi vagyok ha elindul milyen lesz.
Többet nem tervezek, egyrészt én is sokan tartom, ha több helyre kell egy ilyen korú gyereknek járni, másrészt jó, ha ezt is megtudjuk oldani Lacival.

Vikó,

én tudtam volna neked igazi, hamisítatlan tűzoltó ruhát, csak abba még nőhetne Bencus... :lol:
Jól emlékszem, te szereted a kézilabdát, ugye?

Pram,

milyen jelmezek vannak akcióban? Zsombi Batman akar lenni.... Azt esetleg láttál? Mert akkor elmegyek én is.

Ditke,

jók a képek!

Meme
szinta

Sziasztok :)

Nekünk mostmár égetően szükségünk van új autósülésre a nagyoknak. Van valakinek ötlete? Ami nagyon fontos, hogy keskeny legyen, mert másképp három nem fér be az autóba. A hordozót is úgy tettük be, hogy teljesen össze van nyomva, de már akkora a kicsi is, hogy szegény nyomorog benne.

Cat :)
Mintha te írtad volna valamikor, hogy a nagyikresen valakinek hasonló problémája volt. Nem tudod, hogy milyen ülést vettek végül?

És hol találkozunk holnap?

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Vikics,
Boldog Szülinapot Leventének és Nándornak!
Nagyon vidám kis fénykép :)

Edit,
Jó olvasni, hogy a munkahelyeden rendben mennek a dolgok.
Nálunk a külön foglalkozást nehéz volt elindítani. A lányok angolra járnak és külön táncolni. Nagyon szerettek volna menni.... de megtorpantak a bejáratnál. Az első órán fogtam és betoltam őket, hisztiztek keményen. Azóta meg várnak minden külön foglalkozást.

Detti,
A jelmezt megvettem :)

Meme,
Hercegnő, indián, lovag és bohóc.

Kép
pramprampram

Meme!
A H&M-ben láttam Batman szerkót.

Vikics!
Boldog szülinapot a nagy fiúknak!!!

Judyt
KépKép
judyt

nálunk tavaly a pókember és zorro volt a menő, most meg a power ringers ,a teskóba vettük.nagyon komoly. :)

mó73

Meme.
a a H&M-ben komoly klassz Batman jelmez van!!! Nomeg Pókember. Ez a 2féle :roll:

Cat, Vikó,
én is hamarabb csinálnám a kúrát. Ha nem is jövő hétfőn, de mondjuk 2 héten belül. Hol szerzitek be a szirupot? Ott rendelitek a weblapon? Nézte valaki dm-ben, ott nem kapható?

Vikics,
Isten éltesse a srácokat!!!! :lol: csuda nagy fiúk!
Látod, jól feldobtad itt a labdát a juharszirup kúrával :lol: 8)

Mó,
szia itt! Mesélj erről a 6 gyermekről nekünk egy kicsit :D

Pram,
mesélj, hogy álltok (haladtok) a hrg-vel? voltatok LK-nál, hogy ügyeskedett Bencus?

Brigi, Pram, cat, Vikó,
holnap akkor 19.15-kor, Pólus, éttermi rész, jégpálya környéke?

Kép
nettke

Cat,
bocs a kis c-ért.. :oops:

Kép
nettke

Mozis csajok :)

Legyen holnap 1/4 8-kor a Pólus mozi előtt. Először vegyünk jegyet, aztán kitaláljuk hol kajálunk.

Itt akarom szerdán megvenni a szirupot: http://www.neera.hu/madalbalbioboltbudapest.php Ez az Oktogonnál van, szerintem te is be tudsz ugrani. Nem fizetek 1500 Ft-ot a házhozszállításért. Mondjuk én a kanadai juharszirupot veszem, nem a Neerát, mert annak dupla az ára. :shock: Már holnap megvettem volna, de a bkv sztrájk miatt nem biztos, hogy eljutok oda. :twisted:

:)
Üdv a fórumon. 6 gyermeked van? Nem semmi! Mesélsz kicsit róluk, meg a mindennapjaitokról?

Cat
Kép
cateye

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?