Sziasztok!
Ildi,lefotóztam a séróm csak még nem töltöttem fel,de szerintem élőben azért jobban néz ki.(4200 ft volt,alufóliás melír,plussz vágás szárítás)Itthon már én is megmostam s kivasaltam,de nem nagyon vagyok megelégedve a vasalommal,olyan sokáig kell tartogatni,meg is örülnék ha göndör hajat akarnék kisimítani
Bizti tök jó lesz a farsang nálatok,én még meg sem kérdeztem mit hogyan akarnak,majd hétfőn,de szerintem nem fogom vinni Laut.(tök röhögtem mikor írtad hogy Marci hülyézte a Mikulást
)
Pali:én is imádom,szeretem a fahéjjasat(mindenféle fahéjas cuccot)lekvárosat,túrósat.
Olyan hideg van,hogy már be is fűtöttem a cserépkályhába,a gáz is bekapcsolt,mert csak 19 fok van.Amúgy mi váltottunk szolgáltatót: gáz.hu-ra.Olcsóbb a gáz egy kicsit.
Edi,én is fogyi lázban égek
holnap reggel majd méreckedem egyett,mert kiváncsi vagyok.5 napja tök odafigyelek a folyadékbevitelre.Minden reggel felengedek egy másfél literes üveget vizzel azt estig megiszom,s közbe le megy még 3-4 bögre tea,édeskével citrommal,s néha egy kapcsi.(na nekem ez a délutáni bűnöm két evés közt egy kis édes kapcsi nagyon jól esik)Én is két fehérje napot tartok a szopi végett.Szénhidrát napon mindig sütök sütit,tegnap diós browwnie volt,az egyik legfinomabba sütim
Na most leírom amit akartam már egyszer neked is írni husi napra: pulykamell szeleteket sózd,borsózd,majd hempergesd meg lisztben,tojásban végül reszelt sajtban.Tedd őket kivajazott jénaiba,vagy cserépedénybe(esetleg lehet rakni alá bacon szalonnát s akkor nem ragad le)öntsd le fél liter natúr yoghurttal vagy tejföllel s tegyél még a tetejére reszi sajtot,süssd fini pirosra.Nagyon puha lesz,caccikivel,görögsalival vagy bármi friss zöldséggel kiünő és lakatató
Berni evéseit mérleggel mérem,kölcsönöztem mikor azt mondták lefogyott.De olyan szélsőséges,tegnap reggel pl:190 -et szopizott,elég is volt ,rá három óra múlva csak 50 mlt
( s megivott 150 tápot)ki érti ezt,azt írják mindig a gyakori szopival lehet serkenetni.Na mindegy,én már nem serkentem,nemsokára úgy is főzök.Amúgy most este fél kilenckor eszik utoljára,s alszik reggel 7 ig.
Leg magicet a neten vettem,Lengyelországból szállították.Tesz veszen írd be s ott elvileg kidobja.Nyomom vele,de nagyon kemény a kis egy perces gyakorlatok sorozata.Bizti jó,mert mindig érzem a far meg lábizmaimat,nekem elég püttyhedt ott a combim meg a farom,jó lenne ha nem remegne nyárra már.Csináltam fotót is,majd ha lefogytam mellélekel mindenet
Sajtos paris zsemle:mivel most úgy is két fehér nap van,meg szopi,ezért gondoltam egy kis minimális bűntől még nem lesz semmi baj,az az egy deka sajt,meg néha egy kanál lsiz a főzikbe szerintem nem oylan tragédia ,mintha megzabálnék egy tábla csokit vagy sütit .Kenyreret nem eszem csak néha szén napon,de se a főzikhez se a husi napon.
Holnap ilyen tepsis husi lesz,este kefír sajt körözött meg ilyenek.Majd kedden spenót,este egy kis héjjában sült krumpli,szerdán gondoltam egy kis gombapörit nokedlive s valami fini süti.
Ma sült csirekcomb van,s eszek sima aktíviát(néha olyan édesfehér is lecsúszik
)
A gyerekekben tök jó hogy leutánozzák a másikat,néha ösztönzö is
(cumisüveg)
na megyek Bernus felébredt
Linda