Sziasztok!
(A könnyebb olvashatóság kedvéért a hosszuu ö és u helyett két u-t és két ö-t fogok írni, akkor talán nem bolodul meg a gép, és nem küld mindenféle oda nem illöö karaktereket. Ha így mégis nehezebb olvasnotok vagy mindegy, akkor írjátok meg, mert nem küszködöm vele. Köszi)
Bocsánat, ha erööszakosnak fogok tüünni, de elmondom megint, hogy mindenkinek tanácsolom, menjen olyan helyre az AFP vérvizsgálatra (persze, ha teheti), ahol el is végzik a vizsgálatot egy-két napon belül. Én nagyon megjártam, hogy kivártam a két hetet, amíg elszállították a vért, majd visszaszállították a végeredményt. Ha belemegyek az ottani újabb kontroll-vizsgálatba (hogy tanácsolhatták ezt nekem, mai napig sem értem), akkor húsz hetesen kellett volna döntenem arról, hogy kérek-e amniocentézist, ami ismét két hét az eredményig, plusz az idööpont kivárása a vizsgálatig. Ez minimum 22. hetes terhesség, de inkább 23!!! Mi van, ha valakinek akkor derül ki, hogy beteg a babája, és meg kell szülnie??? Persze nem kell, de eröösen ajánlani fogják neki. Szóval ez egy rémálom!!!!! Ne is beszéljünk róla többet, csak mindenkiért aggódom, aki kivárja a két-három hetet.
Az emberek, hmm...
Pont a mai napon képedtem el, hogy ennyire önzööek??? Én tudtam, hogy sokszor nem adják át a helyet, van tapasztalatom két gyerekkel, de amit ma tapasztaltam, az azért mindennek a teteje. Hozzáteszem, nekem már nagyon látszik a pocakom, már bátran kérdeznek rá, hogy ugye terhes vagyok. Ráadásul szeretek uugy is öltözni, hogy látható legyen, mert igen büszke vagyok rá
)
Szóval ma délután két gyerekkel utaztam a buszon. A nagyobb fiam már jól kapaszkodik a maga négy évével, de azért jobban szeretem, ha ül legalább valakinek az ölében. A 22 busz hegyvidéki járat, nagy kanyarok, eröös fékezések stb. De azért öö már állva is elvan. A kisebbik holnap lesz két éves, öö még fickándozik, nem igen kapaszkodik, nem is figyel még ilyesmire. Én sem szeretek állni a buszon pocakkal, mert azon tuul, hogy hamarabb leszek rosszul, félek az eleséstől, de persze most még könnyebb, nagyobb pocakkal rosszabb.
De minden együtt már sok volt. Ja, a kezemben volt még egy zacskó is, kenyérért indultunk, ami legalább 4 megálló.
Sem odafelé, sem visszafelé nem adta át senki a helyet, és nem idöösek ültek, hanem középkoruuak és kimondottan fiatalok. Nöök is!!!!!!! Rájuk voltam a legmérgesebb, noha ez igazságtalan, de mégis, öök is lesznek anyukák, kisgyermekesek, meg sem fordul a fejükben, hogy akkor fogják neki átadni az én gyerekeim a helyet, ha azt látják, ez így való???
Nagyon dühös voltam, odafelé egy lánynak beszóltam, de visszafelé már csak szomoruuan tudtam bámulni a sok érzéketlen bunkót. Én megértem, hogy délután mindenki fáradtan megy haza a munkából, de azt hiszem egy kismama karjában vitorlaként lengedezöö kicsi gyerek mégiscsak szánalomra méltó, de legalább ülööhelyre
Na, most jól kipuffogtam magam
)
Csibe!
Én társ-cégvezetöö voltam, mikor terhes lettem az első gyerekemmel, és valóban nagyon nehéz volt a tekintélyemet megöörizni, de fura okból: kímélni akartak
Méretek 11+6 naposan (én uugy tudom, hogy a betöltött hét napjától lehet azt mondani, hogy 11 hetes terhes vagyok) voltunk, nagyon nehezen tudtam a doktornöö megmérni a picurt, mert eleinte aludt, és azt mondta, a 11 heteseket még nehéz mérni, de megpróbálta felébreszteni. Addig nyomkodta a vizsgálófejet a pocakomon, míg majdnem bepisiltem
, de végül a baba táncolni, integetni kezdett, majd végre uugy fordult, hogy meg tudta mérni. Méretek: BPD: 18mm CRL: 51mm tarkóvastagság: 1,6
Mondhatom, átlag Szeredás gyerek méretüüek
Összehasonlítottam a két fiam adataival, és szinte mm-re azonosak, pedig a mérés nem tud teljesen pontos lenni.
Képzeljétek, nekem most szaporodtak meg a hányingeres, émelygéses tüneteim. Iszonyuu rosszul viselem az eröös szagokat pl. dohány brrrr
Most már abbahagyom, így is sok lett, bocsánat!
Puszi, Dorka