2010.01.08 20:53
Szerző: brigi33
Hello újra!
Dita!
Talán csak bukás volt, nem?Vagy hányás?
A nagy nálam sokat bukott (mennyiségileg is), ez a kisebbik nem annyira, bár pont az előbb folyt kicsit ki neki a száján, de a Lia miatt gyakran ágyaztam is éjjel.
A büfi-gond megvan nálunk is, detto ugyanúgy , mint Nálatok.Tartogatom fél órát, semmi.Döntögetem jobbra-balra, épphogy fejre nem fordítom, semmi...Leteszem, aztán meg tekereg, nyekereg, szem kipattan, jön a sírás...Nagynál detto így volt.Csak azt nem értem, nappal sokkal könnyebben büfizik..Hogy miért???Nem is értem...Egyébként akkorákat büfög , mint egy coca...Van, hogy sorozatot.Én is mindig nézem, nem jött-e ki valami belőle, mert olyan a hangja, aztán érzem a pociján, hogy szinte "leereszt".
Léda egyébként egész nap alszik, aztán este bulizik. Tegnap pl. 1-ig sírt9-től, aztán 1/4 7-ig aludt. ma már az előző szopi óta (5óta)nem alszik...Most sem.Előtte aludt egész nap.Abban reménykedek, hogy a 11-es szopi után csendben lesz.Durmol egész nap, aztán este már nem fáradt gondolom. Bár lehet, hogy a hasa is fáj néha.
Sosem tudom eldönteni, hogy a hasa fáj-e, vagy csak úgy sír...Én, a tapasztalt anyuka. Nagynál is így voltam.Most is nyekereg a kiságyban.
Amúgy egy szavam se lehet, mert reggel meg , ha pl 6-kor szopik, utána még alszik egyet, így tudunk mi is aludni még 9-ig, vagy tovább is.
Védőnéni volt ma, akkor is húzta a lóbőrt...Mondtam neki a fenekét, ami nálunk a Sudocrem-re jól javul, Bepanthent mondott, vettem is, ki is próbáltam délután, de nem tetszett, így a következő pelusnál már újra a Sudocremet kentem.
Dita!
Én azért gondoltam, hogy nem Te cseszel el valamit.(pl. vízforralás), azért az nem okozna ekkora fosit heteken át.De még jó, hogy váltottál. Ha ez a tápi sem jön be, biztos van még sokféle, amit ki lehet próbálni.Azért ez jó hír, hogy így megoldódott a kaki-téma.
Az ételallergia meg szerintem nem biztos még Nálatok.Lehet, hoyg csak ez a tápszer nem vált be, és ennyi...Kíváncsian várom az eredményt.
Megyek , mert már nem csak nyekereg....