Era!
Nem, még nem biztos, de van rá esély, hogy elküldenek, mert én egy olyan helyen dolgozom, ahol a politika fordulataival együtt mindig cserélődik a társaság (az új főnök hozza magával az embereit, ismerőseit...és sajnos nem a hozzáértés számít, csak az ismeretség
Na, majd kiderül, mi lesz...
Manóka!
Én is jártam Böszörménybe szociálpedagógiára 4-5 évvel ezelőtt, de az első év után abbahagytam, mert bár jól sikerültek a vizsgák, de miután beleláttam, hogy mivel is foglalkozik egy szocped. úgy döntöttem, hogy nem az én világom. Attól tartottam, hogy nem fogom tudni különválasztani a munkám és a magánéletem, nem fogom tudni megtenni azt, hogy ha lejár a munkaidő, akkor többet már nem foglalkoztatnak azok a problémák, amikkel napközben megkeresnek, és ezért abbahagytam. Ma már bánom, hiszen - ha nem is dolgoznék benne -, de lenne egy diplomám. (Bár "csak" ezért nem akartam rááldozni négy évet.) Viszont most szeptembertől újra tanulni fogok!
Aktivizálható nagyi a GYES szempontjából nincs, az egyik Miskolcon él, a másik pedig dolgozik.
Ezt nem tudom pontosan, hogy ha munkába állok, és elküldenek, akkor vissza lehet-e mennem GYES-re? Jelenleg még azt sem tudom, hol tudnék utána járni..
Mi Józsán fogunk építkezni, ha végre megkapjuk az ép.-i engedélyt....ami már dec. óta húzódik
Imike nagyon aranyos ezzel a nagyfiús frizurával!!
A kupont a Kreatív Kezekben aug. végéig tudod felhasználni! Csak délután van nyitva (fél kettőkor vagy fél háromkor nyit), este 6-ig, kivéve a szerdát, akkor fél hétig. Én már 3 kupont elhasználtam, a kedves decoupage-os topiktársak jóvoltából
Jubi