Nika! Igen, jól emlékszel, Móninak is megálmodtam a kislányt, pedig akkor még útban sem volt Laura! Ja, és a 40év nagyon szép kor
!
Melinda! Mi idén leszünk 10évesek a férjemmel!(Mármint szerelmünk kezdete) 2006 októbere óta élünk együtt, és 2008.májusában házasodtunk. Akkor mondta a férjem, hogy jöhet az "utánpótlás"! Én már előbb is benne lettem volna, mert nagyon gyerekcentrikus vagyok, de azóta már nem bánom, hogy még nincs gyermekünk, mert az együtt leélt lassan 3és fél év alatt, nagyon szép dolgok töténtek velünk, ami nem biztos, hogy gyermek mellett is teljesült volna. És amit Edii mondott, az ránk is igaz, a szerelem, még 10év után is szerelem, sőt egyre erősebb, bár nem tudom, lehet-e még fokozni?!lol: (Mondjuk mi néha olyanok vagyunk mint az olaszok, de ez is kell ahhoz, hogy a feszültséget levezessük.) Én emberekkel foglalkozom, az is elég stresszes meló, és a férjemé még stresszesebb. Tavaly januárban és márciusban volt egy-egy pozitív tesztem, márciusban uh is, de sajnos pár nap múlva megjött. Azóta nem akartam foglalkozni a témával annyira, hogy dokihoz is menjek. Mostmár noszogatom magam, de még mindig nem jött meg a kedvem. Sajnos a melóhelyemen elég kevés szabit kapok, így mindig kéretőzni kell, ha vmit el akarok intézni, az meg elég ciki. Majd meglátjuk...(Még bízom picit a spontánban)
Bettike! Én is sajnálom a sógornődet, sok-sok erőt nekik!
Pampa! De jó, hogy jöttél! Sok sikert a lakáshoz! Én anno nagyon élveztem, amikor költöztünk és rendezgettünk!
Edii! És az esküvői előkészületek... Az volt ám a szuper időszak! Életem legszebb napja volt az esküvőnk napja, és majd Te is meg fogod látni-hogy bár a szerelem ereje nem ezen múlik-el fogsz olvadni, amikor azt mondja, hogy "kis feleségem", és viszont, ha Te azt mondod majd, "kis férjem"! Egyébként, a 31év még nagyon szép kor! És ki tudja, lehet, hogy a nászéjszaka szerencsét( egy kistesó formájában) hoz!
Melisch! Jöhetnél már mesélni kicsit!
Kistörpe! Drága, hogy bírod a végét? Gyere Te is!
Jó éjt Mindenkinek!