Hello!
Főleg Dita miatt újra itt, de látom, ő még nem írt oda (majd ott is talizunk)
Örülök, hogy rendeződni kezdtek a dolgok!!!!Hurrá!!!
Én is nagyon sajnálom Milokát, nem csoda, ha Te meg még 1000-szer jobban. Tegnap a vérvételen potyogtak a könnyeim a gyerekre....És akkor még hol vannak az oltások...
Hajjajj...Nehéz dolog ez az egész, de nekünk is muszáj volt a vérvétel, derüljön ki, hogy minden ok, és kész!!!Nálatok is persze!!!
Bár ez a tejallergia talán kinőhető...
Nálam a nagynak amikor elkezdtem adni a tejet (addig tápszert se kapott, csak szoptt, 1 évesg), időközönként olyan fosás jött rá, hogy aggasztó volt.De nem függött attól, hogy mikor kapott tejet.Egyszercsak rátört.1 nap kb 10-szer,12-szer fosott , ami rengeteg.A dokinőnk kapásból gyanakodott a tejre, és amikor már 3-madszor jött elő ez az egész (kb havonta), akkor kellett tápszert adnom neki először laktózmentest, aztán simát (Nutrilon volt akor Nestlés).Utána megszűnt ez az egész, igaz addigra (kb 1/2 év is eltelt) már nem kellett neki a tej.Azóta sem iszik tejet egyébként, de semmi baja a kakaótól, meg ilysemitől...
Én a nagy tápszer-ellenes (voltam akkor), látod, ez sem volt jó, hogy csak szopi utána meg tej.Meg is fogadtam akkor, hogy a következőnél simán adok tápot neki az átálláskor.Sőt!Most úgy gondolom, hogy akár 2 éves koráig is.Nem is gondolná az ember, hogy milyen alattomos dolog ez..
Persze, nem akarlak ám itt oktatni, mert lehet, hoyg csak simán a tápi nem volt jó neki.Annyiféle van, még jó, hogy végre rátaláltál egy normális dokira...Ez nagyon++++++ a későbbiekre is, mert mindig van valami.Ez tuti..Persze nem nagy dolgok, csak épp annyi, hogy az ember ne legyen gondtalan...Dehát ezt akartuk, és szerencsére alapban azért mindegyikünk babája jól van és gyönyörű
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!