Új privát üzeneted érkezett!

Én is az utolsó szilveszteri sziesztámat töltöm, fáj a szívem ha belegondolok a holnapi nap pörgésébe. :evil: :twisted: :x És megint nem látom majd a végét....

Vikó :)
Úgy nézel ki a parókában mint egy osztrák Brünhilda a hüttéből. :P

Ilyen szarvacskáink nekünk is vannak, villognak is. Az utolsó kép nagyon jó Bencével!

A fali matrica árától dobtam egy hátast. :shock: Még jó, hogy az enyémek már kinőttek belőle, ennyiért tuti nem kapnának!

Nekünk is van fondü készülékünk, 2 éve kaptam karácsonyra az otp-től. Sosem használtuk. De lehet valamikor kipróbáljuk, jó ötlet. Mondjuk engem a sajtos fondü jobban izgat.

Na megyek még hallgatok egy kis musicalt. :D

Cat
Kép
cateye

Cat!
Mi szoktunk sajtos fondüzni, tök buli. Szeretem, hogy előre össze lehet készülni, és jót lehet dumcsizni vacsi közben. Mondjuk az is igaz, hogy én mindig igyekszem olyan menüt összeálltani, ha vendégeink vannak, ami nem köt engem se egész estére a konyhába: fajitas, sajt fondü, kencék és saláták stb.

Viki

KépKép
vikóka

Sziasztok!

MINDENKINEK BÉKÉS BOLDOG ÉVET KÍVÁNOK!

Jelenleg csak ideiglenes internetünk van, így most nem igazán tudok olvasgatni.
Mi karácsonykor Kolpingoltunk, szilveszter délután a cirkuszban voltunk.

Kép
pramprampram

Pram,
milyen volt a Kolping? Tetszett Nektek?

Viki,
jó a parókád :lol: Tényleg Brünhilde a germán-kelta mondavilágból :lol:

Mi ma elszabadultunk egy mozira :lol: :lol: :lol:
10 nap gyerekekkel való összezártság után már nagyon kellett. Az Avatart néztük meg 3D-ben. Hű.. nem semmi film! Merem ajánlani :wink:

Edit,
holnap már kezdesz is?? Juj 8) Izgulsz?

Kép
nettke

Vikó,

Jó lehetett a szilveszteretek. A gyerkőcök is cukik :)

Pram,

Kolping bejött? Jöttök velünk áprilisban?

Lányok,

Akkor most kérjek ajánlatot? Nettke, Meme, Kata? Cat, Edit, ti nem?

Őszintén szólva én már várom, hogy mehessek dolgozni. Ez a két hét jó volt, nem kellett fél7-kor kelni, elég volt csak fél9-kor, meg jó volt itthon is, de egy kicsit hiányzik :roll: És úgy érzem, mostmár a fiúknak is hiányzik az ovi, mert az elmúlt 3 napban kezelhetetlenek voltak.
Ma megnéztük a Hercegnő és a béka c. Disney filmet. Nagyon tetszett, én végigröhögtem, de a gyerkőcöknek is bejött. Mondjuk mostmár a mozi is egy vagyon négyünknek :twisted:

Detti

KépKép
kiliman

Detti :)

Velünk ne számoljatok a Kolpingba. Ha mégis úgy alakulna, akkor közvetlenül intézzük a foglalást arra az időpontra.

Judyt is mondta, hogy mennének.

A hercegnő és a békát ma akartuk mi is megnézni, de nem volt kedvünk kimozdulni ebben a cudar időben.

Mi már bevezettük, hogy csak egyikünk viszi őket moziba/színházba. Több szempontból is jobb. Engem nem érdekelnek a mesefilmek mint a Thomas stb., olcsóbb is így, és aki otthonmarad annak van egy kis szusszanása. Persze van ami mindkettőnket érdekel, ez inkább a színház.

Az ovi az enyémekre is ráfér már, illetve ránk, csak sajnos nekem is munka van. :( Bár lekopogom, nagyon jól viselkedtek az együtt töltött idő alatt, még sosem ilyen jól. :D

Pram :)
Milyen volt a Kolping karácsony? Nekem ez olyan otthoni bensőséges ünnep, hogy el sem tudom képzelni a szentestét máshol. :oops:

Cat
Kép
cateye

Cat!
Ha jól rémlik,Pramék 25-én mentek.Meg szerintem 24-én a Kolping is zárva- legalábbis ilyesmi rémlik.

Nettke!
Avatar?? Fú,én be nem ülnék rá!!Engem már a reklámja is elborzasztott.Dávid is mesélte,hogy azért 1-2helyen nagyooon élethű!!!! :shock:
Igen,holnap kezdek és nagyon izgulok. Illetve kicsit hülyén érzem magam.Miközben már régóta vágyom egy kis "másra" ,közben meg sajnálom azt a nyugalmat és időt,amit a fiúkkal tölthettem. De tudo,jó lesz nekem és nekik is így.Más és sokkal értékelhetőbb,mint eddig.
Lehet hogy ma éjszaka nem sokat alszom???! :wink:

Detti!
Mi tuti nem megyünk tavasszal a Kolpingba.

Pram!
Milyen volt a cirkusz?

Vikó!
Szuper a frizud!
Falimatrica :shock: :shock: :shock: Nálunk is bejönne a verdás,de ennyiért tuti nem fognak kapni.

Kép

Kép
edit73

Szombaton mi is megnéztük a Hercegnő és a békát. Most voltunk először moziban! Bejött, és mi is épp ma beszéltük meg Zsolttal, hogy a következő mozi egyszülős lesz. Pont azért, amit Cat is írt.

Avatar: nálam szóba se jöhet. Zsolt holnap megy megnézni egy barátjával.

Edit!
Sok-sok drukk holnapra! Várjuk az élménybeszámolót!

Viki

KépKép
vikóka

Sziasztok :)

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánunk!!!

Amúgy nem voltunk itthon az ünnepek alatt, és nem is láttam netet napokig. Karácsony előtt meg mással voltam elfoglalva. De azért olvaslak benneteket.
Holnaptól viszont vissza a rutinba. Nem is tudom, már nagyon elszoktam tőle, hogy oviba kell vinnem a csajokat. :)

Majd holnap írok hosszabbat. Én már megint ki vagyok purcanva. A reggeli koránkelés Micivel kikészít. Ma is valami fél hatkor felébredt, utána meg már csak rövideket tudunk aludni mellette, mert valami nyűge állandóan van.

Én nem irígyelek senkit, aki holnap dolgozni megy. Sztem én most fogok pihenni. :)

Jó éjt,

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

[quote="vikóka"]
írta:
vikókaAvatar: nálam szóba se jöhet. Zsolt holnap megy megnézni egy barátjával.

Ezt én is írhattam volna. Véletlen? :wink: Zoliék este 10-re mennek a barátjával az Arénába megnézni.

Edit :)
Legyen örömteli napod, sokat fogok gondolni Rád!

Brigi :)
Azért mesélj a karácsonyról!

Képzeljétek mekkora pechünk van. Éjjel Oli belázasodott. :shock: Pont az ovi előtt pár órával. Már tegnap is rosszul volt, velünk együtt, mert a szilveszteri baráti pártól összeszedtünk valami nyavalyát. Telefonált előtte a barátnőm, hogy a 2,5 éves fia nagyon köhög, de nincs láza, megyünk-e így. Mivel nem volt láza bevállaltuk. Aztán ott láttam, hogy a barátnőm 2 óránként nyomta be neki a Nurofent, persze, hogy nem volt láza, és szüntelenül köhögött rettentő rondán a kisfiú. Na haza is hoztuk, mert másnapra Zoli lett rosszul, aztán én, végül most Olival tetőzött a dolog. Olyan a torkunk mintha kaktuszt nyeltünk volna, és csorog a trutyi hátra a garatunkra. :evil: :twisted:

Cat
Kép
cateye

Cat,
sajnálom :( De inkább a szünet végén legyetek betegek, mint az ünnep közepén..

Edit, Vikó, Cat,
tudom, hogy akármit írok nem tudom meghozni a kedveteket az Avatarhoz.. de csodás volt!! Nem csak azért, mert 3D, és tényleg mintha ott állnál a képben közel 3 órán keresztül, hanem mert olyan színes, gyönyörű világot mutat be, hogy tátva maradt a szám! Persze van akció meg fantasztikum bőven, de leginkább azzal jellemezném a filmet, hogy szép volt. :)

Brigi,
majd mesélj, már hiányoltunk :D

Kép
nettke

Detti,
igen, mi mennénk Kolpingba :wink: Az az április eleji hétvége jó is lenne.

Kép
nettke

Cat,

Hát ez tényleg szívás :roll: Remélem, hamar átmegy rajtatok. Akkor nem is mentél dolgozni?

Avatar??? Isten ments! Én nem bírom ezeket a fantasztikus, nem földhöz ragadt történeteket. Árpi megnézte, neki tetszett, de ő se moziban.

Mi azért mentünk 4-en most moziba, mert érdekelte a szülőket is a film. De mi is be fogjuk vezetni, hogy csak apával mennek, anya meg addig teszi a dolgát :lol:

Detti

KépKép
kiliman

De, dolgozom, amíg nincs lázam én nem maradok otthon. Egy Algopyrin dolgozik bennem, mert a fejem az fáj.

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
Mindenkinek boldog új évet kívánunk!!!!!

Ahogy ígértem a házunkról pár kép:

Nappali:
Kép

Kép

Étkező:
Kép

Kép

Hálónk:
Kép

Tesókám karácsonyi remekműve, sk. készítette:
Kép

Innen az új rész:
Kép

Előtér:
Kép

Fiúk szobája:
Kép

Kép

Kép

A fürdő még nincs kész, majd ha egy kicsit összeszedtük magunkat.

Detti!
Szerintem sajnos mi sem megyünk a Kolpingba, szerencsére van most mire költenünk!!!

A karácsony jól telt, örültek a sok játéknak. Szilveszterkor itthon voltunk, malackát sütöttünk a kemencében. A fiúk 1 óráig bírták a bulit.
Majd még jelentkezem, sok a melóm. :(

Cat!
Nagyon sajnálom, hogy összeszedtetek valamit. :(

Judyt
KépKép
judyt

Judyt :)

Nagyon klassz lett a ház, olyan csinos. Látszik ám, hogy van kreativitás a családban, egyrészt a lakás berendezésén, másrészt a tesód művén. :D Milyen technikával készült a falikép?

A fiúk régi szobájából mi lesz? Nem csoda ha így nem vállaljátok a Kolpingot, ez egy vagyon lehetett, hozzáépíteni. de legalább nem kell emeletet mászni, lépcsőzni.

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Élek,de nagyon fáradt vagyokEz így elsőre (hosszú nap) nagyon sok volt.Bár a rendszert,amit használnom kell,ismerem.Már dolgoztam benne,csak fel kell frissíteni a tudásom.
A fiúknak nagyon tetszett az ovis ottalvás. Örömmel meséltek róla.
Most pedig fürcsi és korai alvás jön.

Vikó!
Köszi!Aranyos vagy!

Cat!
Köszi!
Jobbulást!!! Nem jó évkezdet!!!Hogy vagy Oli? Te bírtad a mai napot? Nem vagy lázas?

Judyt!
gyönyörű a házatok!!!Kandalló,falikép :D :D És a falak színe!!nekem nagyon bejön!!De igazából az étkező asztal+váltott színű székek nálam a favoritok!!!Ez a kockás hatás nálam nagyon bejön!!!

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Judyt

Nagyon klassz a házatok!!!

Én is mindig készülök fényképezni a mienket, de sosincs annyi ideig rend és tisztaság, h beleférjen. :oops: Főleg most, a potyogó karácsonyfánkkal. :roll:

Cat

Jobbulást! Hú, ezért olyan pipa tudok lenni, amikor vendégségben kapunk el valamit!!! :evil: Én mindig mindenkit figyelmeztetek ha betegek vagyunk, még akkor is, ha már ezer éve készülünk a találkozásra. Akkor Oli most otthon van a szitterrel?

Nálunk is kezdődik az újabb kör betegség, eddig még csak a szokésos nátha-köhögés. Remélem nem is lesz komolyabb, Robi egész héten Texasban munkálkodik. :( Igazi szívás volna ha most a gyerekek is kidőlnének.

Edit

Örülök, h jól telt az első munkanap. Kollégák eddig milyenek? Tök jó, h a gyerekeknek is bejött az egész napos ovi.

Amúgy pólóból végülis mekkora kell nektek??? A 122-es gatyán leesett az állam-Dávid se kicsi és hosszú a lába is, de abszolút 110. Pólóból kicsi lesz az 5-6 éves? mérj már egy hosszt, amit úgy gondolsz h nyáron jó lesz!

Nettke

Engem érdekel az Avatar, már másoktól is hallottam h jó.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

A fiúk itthon voltak a szitterrel, és még holnap is maradnak. Olinak reggel volt láza utoljára, de egész nap fosott, óránként jár a wc-re. Így rögtön hívnának az oviból ha bevinném. Éjjel meg szerintem be is fog lázasodni. :?

Én is kutyául vagyok, Algopyrinen éltem ma, hányingerem van, és a torkom tropa.

Örülök, hogy jó volt az első napod, és a fiúknak is bejött az egész napos ovi. Neked még biztos kell pár nap szokás, ehhez az erőltetett menethez, mert gondolom az esti házimunka is megvár.

Milyenek a kollégák? Fiatalok?

A méreteiteken én is megakadtam, mert én a fiúknak 116-os gatyákat veszek, felsőben is zömében ekkorákat, néhány 122-ünk is van már, de azért mert mindig összemegy egy számot.

Lilla :)
Nem irigyellek egyedül a héten a pörcökkel! Nem hiányzik a felnőttek társasága?

Cat
Kép
cateye

Mi is láttuk az Avatart. Nekem annyira nem jött be. Mesefilm, viszont a háttér tényleg varázslatos. Mintha a nagy korallzátonyon forgattak volna. :) Nekem még nagyon tetszett a "lebegő hegység". Egyébként a 3D is lehetett volna ütősebb. Sztem kicsit túlértékelt, de látványnak tényleg nem rossz. De hogy nem moziban ez élvezhetetlen, az tuti!!!

De ha jó filmet akartok, akkor az Egyszerűen bonyolultat mindenképp nézzétek meg. Mi hülyére röhögtük magunkat Artúrral. Régen nem szórakoztam filmen ilyen jót. :) Pedig én rühellem az amerikai vígjátékokat, de ezt bármikor megnézném még egyszer. Esetleg egy csajos mozinak???

Ez most jó kis váltás lesz neked. Remélem bejön a számításod.

Judyt :)
Nagyon szép a házatok!!! És azok a képek!!! Nagyon profi a tesód. Ez a munkája?

Cat :)
JObbulást!!!

Többieknek meg nem is tudom, hogy mi mindent akartam írni, olyan régen voltam. De előbb-utóbb visszatalálok.

Jó éjszakát!

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Edit,

klaszz, hogy ilyen pozitív a visszajelzés a családod minden tagjától ezen a " más " napon... :lol:
Én nem csodálkozom, hogy ekkora a méret, mert a fiúk éppen voltak csak alacsonyabbak aze nyémeknél már tavaly is a Kolpingban.

Detti,

Kolping: ha ápr. 2,3,4 van szabad hely akkor tudunmk menni, egyébként sajnos storno. Csak ez a hétvége jó Lacikámnak.
Remélem ez a többieknek is jó. Ha, nem sajnáljiuk, de le kell mondanunk.

Cat,

jobbulást nektek!!!! Sajnos ez egy ilyen időszak. :evil:

Lilla,

a többi képetek hol vannak? Karis képek is vannak?

Judyt,

nagyon jó lett a ház, a legelső szó ami beugrott: rendkívűl ízléses!!!!

Nettke, Cat,

csütörtökön megyünk Szép Nyári napozni az első sorba.... Nagyon várom már.

Meme
szinta

Én benne vagyok csajos moziban! Menjünk! AZ uram úgyis a barátaival avatarozik, én is akarok csajos programot.

Többiek?

Meme :)
Gondolom, hogy színház elvonási tüneteid vannak! Nekem is. Mondjuk a SZép nyári nap nem hoz izgalomba cseppet sem, de első sor az első sor. :lol:

Jelentem ma már jobban vagyok. Nagyon sokat aludtam, izzasztottam, és sokkal jobb lett. Olinak nem volt láza éjjel egyáltalán, viszont fosik továbbra is. :? Mondjuk nem tud diétázni, tegnap is szalonnát vacsorázott, és utána még 3-szor vacsorázott, szóval rengeteget eszik.

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Nálunk is betegség: :evil:
Zsófi " szokásos " köhögése előjött. Nem annyira mint szokott, sőt már fel is szakadt, de ma otthon maradt Apával,holnap meg ha kell maradok otthon én.
Zsombi oviban. Olyan jó, hogy ezt is elértük, hogy elmegy Zsófi nélkül. Bár, ebéd után megy érte Apa.

Cat,

Oli nem semmi... 8) Szalonna... :wink: Képzeld a gyerekek szétnyúznak egy Szépség és Szörnyiért... Márciusban szerintem mennünk kell.

Brigi,

az Egyszerűen bonyolultat én is kinéztem, de egyenlőre nincs egy szabad hétvégénk, egészen febr. 20-ig....

Lilla,

texas milyen messze van? Húú, egész héten egyedül, hát nem lesz könnyű. Milyen idő van nálatok? Itt szakad a hó.... Bezzeg otthon voltam 2 hétig, akkor nem tudott, hogy tudtunk volna szánkózni a gyerkőcökkel.....

Meme
szinta

Hoztam valami érdekeset. Az ukrán tehetségkutató verseny győztese:

http://www.youtube.com/watch_popup?v=vOhf3OvRXKg

Nekem nagyon tetszett. 8)

Cat
Kép
cateye

Cat, Nettke

átutaltam az A.irsai kjegyek árát R.Katának. Majd ott rendezzük, meg a jegyeket is ott kapjuk meg.

húúúú, Cat, ez lenyűgöző volt. Jesszus, mekkora tehetséggel bír.

Meme
szinta

Meme,
köszi szépen. Biztos jó neked ott? Átutalom szívesen előbb, csak írj egy számlaszámot priviben!!
Kíváncsi leszek a SzNyN hogy tetszik majd! :lol: Én kellemesen szórakoztam, és Sz D igazán nagy meglepi volt nekünk. Mármint hogy mennyire jó hangja van.

Mi e héten vasárnap megyünk Musicalmesékre családostul :lol: Aztán jövő héten a szuper szerepo-sos R&J :lol: :lol: :lol: Be vagyok zsongva előre!!

Detti,
ha nektek is jó az a hétvége amit Meme írt, akkor menjünk akkor, hogy ők is tudjanak jönni!

Judyt,
gyönyörű a ház!!! Hogy mennyi meló lehetett ebben, bele se merek gondolni! Sajnálom, hogy nem jöttök Kolpingba, de megértem...

Brigi,
moziban én is benne vagyok :wink: Meg egy kaja is jó lenne már együtt :D

Edit,
remélem bírod a strapát és a fiúk is élvezik az ottalvást továbbra is! :wink: :lol:

Cat,
ez az ukrán csaj egy csoda. Ha homokból ilyet tud, akkor papíron milyen csodákat alkothat :shock:

Kép
nettke

Nettke, Meme

Akkor lécci írjátok meg, hogy milyen szobát szeretnétek. Meme, ti hányan jöttök? Lehet, hogy e-mailben kéne a részleteket megbeszélni. Írtok privit?

Kata,

Te merre???? Ugye jöttök ti is a Kolpingba?

Mozi, vacsora jöhet egyszerre, külön is, bármikor hétközben :) Tudok is csajos filmet.

Detti

KépKép
kiliman

Én támogatom a Brigi által javasolt filmet. Csak menjünk addig amíg nem veszik le műsorról. Kaja is mehet előtte. Lépjünk a tettek mezejére, mikor? :lol: Ez a hét, jövő hét?

Ha gondolod átutalom neked a pénzt, csak adjál számlaszámot priviben. Köszi

Vettem a Bors nénire jegyet, február 7-re, viszem a fiúkat. Pont aznap lesz a Mozart is, így megint duplázom azon a napon. :D Már megszokott. 8)

Cat
Kép
cateye

Nekem a héten a holnap jó, de az gondolom már túl közel van.
Jövő héten a kedd, és a csütörtök. A péntekek esetleg, de az nem annyira.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Szép reggelt mindenkinek!
Sikerült a UPC-nek megjavítani az internet kapcsolatot :) látom, van mit visszaolvasnom :)

Vikó,
A gyerekek szobája nagyon vackos és igazán fiús/lányos. A képek önmagukért beszélnek.

Edit,
Milyen az új munkahely?
Oli Larosse enciklopédiája nagyon komoly, nagyon szép ajándékokat kaptak.

Detti,
Nagyon jó a hóvárvédős kép.
A golyópályátok szuper!

Gyöngyi,
Nagyon szépek vagytok a képen!

Meme,
Nagyon jó a karácsonyi várakozás kép!

Judyt,
Az otthonotok ízléses és otthonos, nekem nagyon tetszik.

Nettke,
Sajnálom a dédidet.
Szeretném megkérdezni, hogy Benit TSMT-vel hányszor tornáztattátok 1 héten? Nektek hány hónap volt elegendő?
Mi karácsonykor és szilveszterkor is tornáztattuk. (A Gábor ragaszkodott hozzá, ha csináljuk, csináljuk komolyan, így a Kolpingban is tornázott Bencus)

Cat,
Jobban van már Oli?

Edit jó emlékezett, 24-én itthon karácsonyoztunk és 25-én mentünk.
A Kolping igazi gyerek paradicsom. Jelenleg nem látom az áprilisunkat, így most nem merek feliratkozni a listára.
A páromat puhítani kell, mivel azt mondta soha nem megy vissza, mert sokat kell gyalogolni. Annyi mindenre gondol a Kolping, igazán gondolhatnának a kényelmesebb apukákra és lehetne pl. elektromos kisautó

A cirkusz nagyon tetszett nekik, Bencének különösen a tészta dobálós műsor.

A mi karácsonyi képeink itt
http://www.jakabgabi.hu/baba.html

Kép
pramprampram

Nekem jó a jövő kedd! Nem megy senki színházba? :lol: Többiek? Pólus center vagy Aréna Plaza ?

Pram :)
Örülök, hogy jó volt a Kolping!

Köszi, Oli már jól van, ma mentek is oviba. Boldogok, mert este szánkózás lesz, olyan nagy a hó az udvarban. Én még nem tudom hogy jutok haza, mert autóval jöttem. :?

A cirkuszért az én fiaim is rajonganak, pont a tésztadobálós szám a kedvencük, utána a táskámba fél kiló spagetti volt, úgy dobálóztak az enyémek a bohóccal. Pont első sorban ültünk.

Nettke :)
Eladom a Lili jegyeimet, mert Dolhaival akarom megnézni. A könnyebb részén túl vagyok, eladtam a jegyeket, de most szereznem kellene január 20-ra jegyet, ami majdnem lehetetlen. Azt hiszem hazárdírozok, és megvárom amíg valaki eladja, akár az utolsó napon is.

És képzeld szereztem Rebecca partnert. Az egyik lánynak 20-a estére van jegye a 2. sorba, és ő mindenképpen Szinetár-Bereczki párost akar. Ha kijön a szereposztás és nem jó neki, akkor cserélünk, már leboltoltuk. 8)

Cat
Kép
cateye

Sziasztok,

Pram,

Tök jó, hogy nektek is bejött a Kolping. Hát, igen, akármelyik részén is vagy a szállodának, valahová mindenképpen sokat kell gyalogolni. Viszont a gyerkőcökért van, ez látszik a programkínálatukból meg az egész légkörből. Mi ezért szeretjük.

Nekem mozira kedd csak akkor jó, ha 8 után. Szigorúan járok futni, spinningre meg masszázsra, és ezek pont kedden meg csütörtökön vannak. A hétfő meg a szerda jobb lenne, de a többség döntsön.

Kata,

Merre vagy????

Detti

KépKép
kiliman

A hétfő-szerda nem rajtam múlik. A férjemnek van mindig programja. Ha ő lemondja, akkor tudok elmenni. Nekem a Pólus közelebb van (már ha elsőre odatalálok :oops: ), de tulképp mindegy.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

A 14-e csütörtök Nettkének nem jó, mert Rómeózik, péntek nekem nem jó. A 13-a szerda jó lehet még nekem, ha Artúrnak jó. :lol:

A Pólus nekem is jó, a parkolást jobban bírom mint az Arénában ahol tekeregni lent. A Pólusban viszont csak gyors éttermek vannak. Jó kajáldát ismer ott valaki?

Cat
Kép
cateye

Lányok,
nekem jó a kedd, ha elég későn megyünk, hogy odaérjek. Tehát fél 8 leghamarabb. Pólus nekem közelebb van... de a többség döntsön.

Pram,
én sose vállaltam be heti 3-nál többet a tornából, és Benivel pont 1 évig csináltuk. Ez asszem 4 v 5 program volt. De nagyon klasszak és kitartók vagytok, hogy az ünnepekben is nyúztátok Bencét!! Igaza van a párodnak, meg akkor Bencus sem esik ki a rutinból. Újrakezdeni mindig sokkal nyűgösebb. :roll:
Mi most Sárival kihagytunk több, mint 2 hetet, és most kezdjük betanítani az új programot, ami rohadt nehéz!!! Hála istennek L Kati szerint is fejlődik, így olyan programot rakott neki össze, hogy csak lesek. Egyszerre 3-4 vagy felé kell figyelni, és minden feladat összetett, szóval most küzdünk rendesen. :roll: Beninek sose volt ilyen komplex feladatsora!

Cat,
sajnálom a Lilit :cry: Már nagy színházhiányod lehet! De megértem, hogy a tökéletes szerepo-t akarod 8)
Ügyes vagy Rebecca-ügyben :lol:
Én még hajtom a jegyeket, ami eddig volt, az vacak helyre szólt, most próbálkozunk tovább. Az Opiban még nem próbáltam, lehet náluk kapni szerinted?
Bors néni élményekre kíváncsi leszek! Ha jó, akkor veszek én is :lol: 8)

Detti,
Te nagyon fitt vagy :shock: Eredmény? centikben és kilókban??

Kép
nettke

Nettke :)

Az én jegyeim az opi szervezéséről valók, mert nem adták még ki színházjegyeseknek. Szerintem ott kapsz viszonylag jó helyre. 8)

Cat
Kép
cateye

Csajok, ha 13-a mozi, akkor lehet, hogy én is társulok.

Nekem pont aznapra van egy csajos mozi programom, de ha az dugába dől (most sajna beteg a barátnőm), akkor ha nem gond, csatlakoznék. Mikor veszitek meg a jegyeket?

Viki

KépKép
vikóka

Csajok,

Én a pólust nem vállalom be, mert nekem az nagyon messze van. Úgyhogy ha oda foglaltok jegyet, akkor engem ne számítsatok bele.

Nettke,

Nemrég kezdtem az intenzív mozgást. Hetente 2x futok, 1x spinning. Muszáj, mert nagyon-nagyon elhíztam, ma már sírva fakadtam saját magamon :cry:
Jövőhéttől megint elkezdem a cellulitisz-zsírégető masszázst, az nagyon hatásos volt nekem. És persze koplalok :roll: Ez a legrosszabb az egészben. Hogy nem ehetek édességet meg
sütit :(
De ezen a héten még nem száműzhetem a sütit, mert szülinapom lesz, és biztosan kapok tortát :)

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Vagyok, csak mindennel el vagyok úszva....., el sem mondom miért....

Detti!

Kolpingba mennénk, kis apartmanba, ha lehet, ugyanabba ahol tavaly voltunk. Pont a kijárat mellett voltunk és nem kellett lépcsőznünk. Direkt meg akartam jegyezni a szobaszámot, persze elfelejtettem.
Ügyes vagy, hogy ilyen kitartó vagy mozgásban, én iszonyat lusta vagyok. Karácsony óta + 3 kilót híztam, pedig már akkor volt rajtam vagy hat. Mondjuk az már régóta, de ez az új....., komolyan nehezemre esik a lépcsőzés.
Ma este viszont kimentünk szánkózni, sétáltunk egy jót a hóban, ez viszont nagyon jól esett. Hétvégére már megint meleget mondanak.

Mozit most kihagynám.

Cat!

Miket üzletelsz össze??????!!!! :shock: Az utolsó pillanatban hol keresel jegyet, hol árulják? Színház előtt vagy a neten?

Jó éjszakát Mindenkinek!

Kata

Kép
kateduo

Edit!

Neked akartam még írni, hogy gondoltam ám rád és eszembe jutsz többször, hogy milyen a munka és hogy bírod. Hétvégén írj majd!!! kíváncsi vagyok.

Kata

Kép
kateduo

Mozis csajok,
akkor kinek mi van közel? Sugár mondjuk? Biztos meg tudunk egyezni :wink:
Vikó, várunk szeretettel :lol:

Detti,
akkor sok kitatást kívánok!!!!
Én is összeszedtem az ünnepekben 2kilót, és útálom magam érte, de nem bírok belefogni még a diétába.. :roll: ha meg nincs kőkemény elhatározás, akkor úgysem csinálom végig..

Kép
nettke

Csajok,

Aki jönne a kolpingba, gyorsan írja meg nekem a gyerekek születési évét és napját. Ajánlatot április 2-3-4-re és 9-10-11-re kérek.

Detti

KépKép
kiliman

Nekem jó a Sugár és az Aréna is mozizásra. Gyakorlatilag mindegy, csak Budára nem mennék.

Gyere!

Kata :)
Interneten jegyezek. Van musical fórum.

Rám is felugrott 2-3 kiló karácsonykor, nagyon nem tetszem így magamnak, de nincs semmi erőm még koplalni. Az az igazság, hogy így nem vágok bele, mert úgy is kudarc lesz a vége. Ha érzem az erőt magamban, akkor simán le tudok fogyni, de lehet a tél miatt még nem érzem. :lol:

Cat
Kép
cateye

Sziasztok,

na, ma nem kell mennünk színházba... Tegnap este elővettem a jegyeket , s alig akartam hinni a szememnek.Jan.05-re szólt a jegyünk..... :evil: Hogyan tudtunk ilyen rosszul emlékezni mindketten a dátumra?????
Talán ami vígasztaló, hogy a kedd estét semmi képpen nem tudtuk volna megoldani. Bár az ok nem jó,sajnos anyukám ( aki a sitterünk is egyben ) egy kisebb kórházi beavatkozásra ment kedden, amiből egy műtét lett és bent fogták. :cry: Már ugyan itthon van ( tegnap én hoztam haza), de szövettanra várunk.... :cry:
A cégnél is iszonyatosan gyűrűződik a válság.Nem tudom mi lesz...

Na, de nem húzom le a topic-ot tovább, csak hátha segít az oldalban hitt varázserő.... :wink:

Meme
szinta

Húúú .... Gondolom vered a fejed a falba, hogy hogy lehetett ezt ennyire elnézni.
Anyukádnak meg drukk.

Mozisok :)
Nekem mindegy a helyszín, Budát én sem pártolnám, de mivel ott senki nem lakik, ezért nyugodtan kilőhetjük. De akkor most kedd, vagy ...????
Detti, neked M0 felől nincs közel a Pólus? Nem azért mert ragaszkodom, csak kérdem.

Mi 21-én megyün a Musicalmesékre. CSak, hogy én is becsatlakozzam itt a musical-táborba.
Na, mennem kell, mert Mici kinyúvaszt.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Megyek Veletek moziba, mert a másik barátnőmnél közbejött valami, és így az a mozi napolva lesz.

Nekem mindegy, hogy hova megyünk (no Buda). A terv a gyorsabb kaja, aztán mozi??? Aréna? A Sugárban van mozi? :roll:

Viki

KépKép
vikóka

Aréna, Sugár jöhet. Nekem közelebb vannak ezek, mint a Pólus az M0-on. De mondom, miattam nem muszáj máshová menni.
Én kajálni nem fogok, az tuti.

Kedden csak 8 után jó nekem, szerdán meg 7 után. Döntsetek, aztán majd meglátjuk.
Melyik filmet? Az egyszerűen bonyolult vagy esetleg a Derült égből szerelem? Mind a kettő nekünk való :lol:

Meme,

Így elnézni valamit... Ez szívás a javából :twisted: :cry:

Detti

KépKép
kiliman

Fúú, jól elnézted ezt! Erre kértél jegyet? Nem emlékszel?

Sajnálom a negatív hangulatod! Remélem minden rendben lesz a cégnél. Ha a múlt évet kibírtátok már csak jobb lehet!

Tudod, "a legfontosabb a szeretés és az egészség", ahogy Samukám mondja.

Csajok :)
Az Arénában és a Pólusban 20.15-től játszák az Egyszerűen bonyolultat jövő kedden.(nagyon jókat hallottam én is róla) Detti, ez neked jó? Előtte kajálhatunk, ha Detti nem eszik, akkor úgy neki is jó. Néztem még a Lurdy házat, az is jó lehet mindenkinek, de ott 19 órától és 21.30-tól játszák csak jövő kedden. A Sugárban is 19 órától és 21.30-tól van, így az kiesik.

Irigylésre méltó most az akaratod a fogyással kapcsolatban. Ilyenkor kell belevágni, mert akkor tuti a siker, amikor ennyire elszánt az ember.

Cat
Kép
cateye

Detti,
Nem semmi az elszántságod :) Hajrá! Hajrá!

Lányok az Egyszerűen bonyolult-at szívesen megnézném veletek :)

Kép
pramprampram

Kedd nekem jobb, mint a szerda.. és filmben az Egyszerűen bonyolult, mert J Anistontól kivagyok. :twisted:
Gyere Pram, persze :lol:

Meme,
de sajnálom!!! :evil:
Nálunk is begyűrűzik a válság, minden héten előkerül a leépítés, én már teljesen fatalista vagyok ilyenekben. Persze, nem örülnék, de ha megtörténik, hosszú távon annak is megvan az értelme.
Samunak van igaza!! :D

Kép
nettke

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?