Sziasztok!
Húúúha!! Beindult az élet?
Tegnap este nagyon helyes volt Edina, Most nem szunyált az esti fürdés előtt, hanem beszélgettünk. Este 3/4 9-től 1/2 10-ig. Volt benne egy kicsi cumi is, ha elfáradt, de jól bírta! Kalimpált, gügyögött, handabandázott, és jól összekarmolt... De nagyon édi volt.
Én Edinám ma reggelre rekordot döntött! Elaludt este 1/4 11 körül, és ma reggel 1/2 10-kor kelt! Akkor persze benyomta a 200-át
! Azaz többet, mert a felesleg kijött belőle
Látom, a rendszer lett a téma
Nálunk is van, de kell is! Így a mamáknak is sokkal könnyebb! Eljuthatunk fodrászhoz, vásárolni,... Máshogy nehéz is lenne!
Amúgy Valiék ötlete megy nálunk is. Én is inkább később fektetek, de aztán én is gyorsan fekszem, és reggelig szunya!
Zsófi elment az oviba... és már itthon is van. Élvezte
Én de. meglátogattam (kenguruban Edinával) a Szt. Imrében Alicet. Jó vannak. Nagyon helyes Sanyika, és szép nagy fekete haja van. Alice szülése jó hosszú volt, de nekem úgy tűnik, jól van.
A köldökvérben találtak náluk AntiD-t, így a legénykét figyelték egy darabig. Meg a túlhordás miatt kapott a bőrére valami vitamint is.
Már szoptat.
Orsi: gratulálok a 2 héthez! És nagyon helyesek vagytok. És már így apát is láthattuk
Szerintenm ne keltsd fel a legénykét enni! De ha megy, akkor próbáld ki ezt a rendszert. Én is a szopik elejétől számolok, de Edina hamar lezavarja...
Én felveszem mindig büfizni. HA benne marad, abból csak a gond van...
Szerintem amit az éjszakáról írtál, az már annyira nem gáz, ha Karcsi besegít a büfibe! Akkor Aludni is lehet, vagy nem???
Mai rendszer
Alakul
Lehet, hogy így a hasa is jobb lesz, ha nem eszik egész nap!
Séta
Menni fog, majd szurkolok nektek!
Lino: nem lázasodott be Kata?
Én is azt kértem Jánostól, egyszerű jelet válasszon. Így lett a labda! Tegnap zsákot is varrtam Zsófinak jellel. Szerintem nagyon helyes lett!
Swen: lett ma láza a legénykének?
Zsuzsi: jobbulást Dorkának.
A Karolinán UH csak akkor van, ha nem találják rendben a babát, vagy ha a családban volt ilyen probléma! Zitáék voltak ott is, és 3 éve én is 2X Zsófival. Most nekünk sem kellett!
Chello: és a bal oldalára próbáltad? Hogy kitámasztod??? De csak a BALRA!
Kakukk: éjszaka többnyire nálunk is nekem kell menni!
Szöszi: szívből örülök a csupa jó hírnek
A kép nagyon helyes
Soraya: képek
Már most buli van Finnországban?
Vali: ismerkednek a gyerekeid? Nagyon szépen fejlődnek, és ez tényleg nagyon jó, hogy már el tudtál menni otthonról. És ez így szokott lenni. Ilyenkor vagy kisangyalok, és alszanak, vagy végigbömbizik az egészet.
Gasztroyal: én is élek még velük, ha nem is minden nap. Kényelmesebb így az életem...
Zita: nem tudom, hogy áll, de 2 napja nem adtam neki üvegből. Lehet, hogy nincs annyi, és nem is eszik annyit (szerintem ez van), de nem lesz akkor sem semmi, ha csak 10 dekát hízik egy héten. Vannak tartalékai! Így bízom benne, nem lesz nagy baj...
Kötözés: nem semmi vagy
Dadoo
Edinának tetszik. Meg a mafla nővérének is.
Nos, most lépek is. Hamarosan kaja...
ZSuzsa