Sziasztok!
Igyekszem gyorsan röviden irni, de szokásomhoz híven biztos nem fog menni..
Beszti! nekem sajnos muszáj fejnem előtte is /reggelente mindenképp/, mert különben a bedagadt, megkeményedett lasztikat nem tudja bekapni a minimanóm!
Különben egyre jobban haladunk, büszke is vagyok a tündérkémre rendesen /nem mintha nem ez lenne a normális!/
Erka! Köldökcsonk ügyileg köszi, de akkor is alig várom a lepottyanását!
Boldog névnapot!
Babs, Noémi! TZündériek a babák, szépek a szüléstörténetek. Nektek sikerült már felfogni hogy ez már egy életre szól?
Noémi! BOLDOG SZÜLINAPOT!
Macsek! A mi babaülésünk a hátsó ülésen is háttal kell hogy álljon, de ez változó. Popsitörlőből anya vett akciós tesco gazdaságosat, és meglepően jól bevált..
Védőnő ügyben irigykedem, mindjárt leírom, miért!
Trompipi! Hkata! Vigyázzatok magatokra!
Lau! Baleset!
Ezek a gyerkőcök mindig tudnak meglepetéseket okozni, és sajnos nem mindig kellemeset!
Csirkesz! A rossz gondolatokat üzd el gyorsan, te vagy a topic tréfamestere!
A babád pedig tutti gyönyörű lesz, számodra meg egyszerűen a legszebb a világon!
Tibu! Kitartás, próbáljatok meg együtt sokat beszélni a babához, hogy még maradjon egy kicsit és még növekedjen. A Sote 1-en pedig biztonságban lesznek! Mi meg mind drukkolunk nektek!
Én sterilizálószert vettem, egyszer lesterilizáltam mindent mielőtt használatba vettem, aztán egyesek szerint hetente egyszer kéne újra sterilizálni, de én nem fogom ilyen gyakran, mert szerintem felesleges.
Ma kint volt a védőnp, megint teletömte a fejemet a sok hülyeséggel, de nem vagyok hajlandó tudomást venni róla. Múltkor mikor itt járt megemlítette a hirtelen csecsemőhalált, azóta a párom alig tudott aludni, ma ki is béreltünk egy légzésfigyelőt, bár eredetileg nem szándékoztunk, mert nekem megér 2800 Ft-ot havonta, hogy a párom nyugodtan tudjon aludni...
Holnap meg megint jön a gyerekorvos, nem mintha hiányozna nekünk...
Remélem ő is mond valami rémeset, és akkor aztán végleg kezd rettegéssé válni az életünk!
LE AKAROM RÁZNI ŐKET, ha gond van úgyis hívom őket, nem?!
Ma én is megrémültem kicsit, mert /bocs a naturalisztikus leírásért előre is, aki nem bírja, most lapozzon egy fejezetet.. / kimentem pisilni, és amikor éppen töröltem volna magamat, észrevettem, hogy a sebem környékén is van egy három négy csepp sárga lé. Nem is értettem, hogy hogy a fenében sikerült magamat ott összepisilni, de odanyúltam, hogy letöröljem, hát még több jött.. Ekkor már láttam, hogy a sebből jön ki. Először arra gondoltam, hogy mia fene, a sebemen keresztül szivárog a pisi? Na teljes volt az értetlenség, felhivtam a dokit, és kiderült, hogy csak a varatok miatt keletkezett savó távozik.. Na elég jó kis riadalmat keltett bennem.
Lili tündérke továbbra is, a szopi egyre jobban megy szerintem, a többi meg nem számít...
Most megyek, jók legyetek!
Macs