Sziasztok!
Bocs, hogy senkinek nem reagálok, de nagy gáz van.
Annyira örültem, hogy viszonylag helyrehoztam magamat, és végre januárban kezdhetünk ( ez csak holnapután derül ki akkor megyek IR kontrollra illetve 11-én a drnőhöz ) annyira bíztam benne, hogy minden rendben lesz, erre MEGINT HALASZTANOM KELL!!!!!
Tegnap benyögte a főnököm, hogy január végén megszűnik a mhelyem. Már sejthető volt, de direkt megbeszéltük, hogy NE januárban szóljon, mert akkor végre kezdeni szeretnénk a lombikot, inkább szóljon kb okt-nov körül, és akkor tudok új helyet keresni, ahol már el is tölthetek 3-4 hónapot, hogy kezdeni tudjak a lombikkal, mert ugye, hogy néz ki, ha esetleg találsz is egy melót, hogy azzal kezded az első-második héten, hogy hiányozgatsz a munkából a lombikviszgálatok miatt
Szóval mától állást keresek ezerrel, és ezzel kapcsolatban lennének kérdéseim felétek, a segítségeteket szeretném kérni, aszem TB is, illetve munkaügyes is van közöttünk.
Vicky!
Aszem neked van meg ez a papír, hogy a törvény által védve legyünk a lombik alatt, küldd el nekem légyszi a mailcímemre. Ezzel kapcs. a kérdésem: Ugye ez a próbaidőre nem vonatkozik??? Vagy igen??
Ugye idéntől 1 év munkaviszony kell megelőzze a szülést, hogy jogosult lehess a GYes/gyed re. Kérdésem: ez egy munkahelyen kell, hogy legyen, vagy úgy is, jó, hogy itt kilépek ma, ott meg holnap belépek?? Összeadódik ez az idő???
Jajj csajok mi a f@szt csináljak????
Keresem a melót ezerrel, de ti mit javasoltok??? Kussoljak erről kb 3 hónapig az új helyen, ugye? ( persze ha lesz új hely, mert ilyenkor kurva nehéz találni ) Kezd elhagyni a pozitivitásom, úgy érzem...
Előre is köszi, várom az ötleteket!!!
Bocs, de ezt a másikból másoltam be
Puszi, jobbulást Milónak!!!