Sziasztok!
megjöttünk a vizsgálatokról
egészen jól viselte a Manó, bár az uh alatt végig ordított szegénykém... alapból fázós, és ráadásul ott ugyebár pucéron.... a hideg zselével.... áááá nagyon sajnáltam szegénykét...... de amikor már felfelé öltöztünk, akkor megnyugodott
aztán elaludt... a röntgent átaludta
a csípőjére meg azt mondták, hogy terpeszbetétes gumibugyit kell neki hordani, és majd 6-8 hét múlva kontrollra kell visszamenni. Sebészetre jövő héten kedden kell menni a dokihoz, aki műteni fogja
(ja, nem tapintatlan a kérdés, azt mondják, sok kisbaba születik így, nem ritka dolog. állítólag egy pici fertőzés okozhatja, amikor a kismama kicsit benyel valamit, és tüsszent egyet, és a sejtek így reagálnak.... ) Ja, az uh-n találtak a lépén egy pici (3mmes) cisztát, de azt mondták, felszívódik valszeg, de menjünk vissza kontrollra március 8-án. A kocsit, meg a babakocsit nagyon élvezte a Manó
aludt végig... most félálomban etettem meg....
:D:D:D
Zdori, már jobban vagyok, köszönöm, vártam a szülésnél azt az érzést, amit mond mindenki, hogy amikor kicsusszan a bébi, hogy minden fájdalom megszakad, mintha elvágták volna..... na én ezt nem éreztem... én úgy éreztem, szétszakadtam... és valóban... sajgott mindenem... aztán összevarrtak, és mintha nem én lettem volna ott..... na mindegy
ez már azért elmúlóban van
bár napokig úgy jártam, mint egy rokkant nyugdíjas... csoszogtam, alig vonszoltam magam... de napról napra jobb
erősödünk
ülni is már egészen jól tudok
és ez elég jó érzés
Kattika, én is így voltam vele, hogy nem jó egész nap punnyadni, de azért jó volt délután lepihenni, és aludni egyet-egyet
simán még sütiket csináltam, csomagoltam az ajándékokat, takarítottam, vasaltam, főztem
itthoni dolgokat motoszkáltam. Délután aludtam egyet
aztán estére megint fitti voltam
De azért a végére már éreztem, hogy egyre kevesebb megy... úgyhogy szerintem is pihenj annyit, amennyi jól esik, és amennyit gondolsz
később már tényleg nem lesz ilyen nyugodtan vacsizós estétek
amíg be nem áll a bébi rendje a napjába, addig biztosan nem.... én is azt gondoltam, hogy jó bébi lesz Botond, éjszaka mindig hagyott aludni... na ehhez képest még mindig össze-vissza az éjszaka, de majdcsak kialakul.... csak át kell vészelni ezt az időszakot
eltelik hamar
és nekem már a pocakosság is hiányzik..........
Szép napot mindenkinek!!! Majd még jövök!