sziasztok,
kicsit megint elmaradtam, holnap elutazunk kaposvárra és még ezer dolgot kell megcsinálnom...
DE, tegnap voltunk a kaáliban
. petefészkek szerencsére most pihentek, semmi nem látszódott
. Holnap veszem be az utolsó fogigátlót, piri valamikor majd jön (remélem).
A doktornő szerint mivel már van egy Bencénk, nálam most nem a 15 petesejt a cél, hanem hogy legyen minimális, ami jó, megtermékenyül és kistesók lesznek belőlük, ezért nem lórugás stimuval csináljuk végig az egészet, hanem egy "lightossal". 5 napig napi 2*1 clostil (bevallom, nem örülök neki, de félreteszem az előítéleteimet és jöjjön!!!!!), és másnaponta 150 gonal. 7. nap uhu.
Már nagyon várom, fel vagyok villanyozva!!!!!
Vius,
nagyon szépek vagytok, Darinkának jobbulást, bár már látom, hogy kis haspók lett megint
Luczus,
hogy vagy??? Megjött??? Mikor kezdtek???
Babi,
inszemről beszéltetek Apával??? Vagy már annak is örülsz, hogy most legalább újra próbálkoztok???
Rodi,
Te mikor is mész a mensbe? A metes mellékhatásokat megírod, ha vannak egyáltalán??
Bikfy,
anatómia ---ahhh. Kitartás, hamarosan vége lesz!!!! Drukk hozzá!!!
Linácska,
gyönyörűséges gyerkőcök!!!!! Büszke lehetsz rájuk!!
Beze,
micsoda?? fél kilóva több vagy, mint voltál!!! Nahát!!! nemám sütizel holnap!!!! szó mi szó, nagyon szerencsés vagy!!! gratula az alkatodhoz!!!!!
Lányok,
én már nem jövök szerintem, úgyhogy mindenkinek kívánok egy nagyon boldog, egészségben, bőségben és babapocaknövesztésben, gyönyörű szülésben és édes babagagyogásban gazdag 2010-es évet!!!!!!!!!!