Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gyakorlott anyukákKép
Dorka most 18-as szandit hord, még egy picit nagy rá, de nagyjából 18-as a lába.
Télire bélelt siestát néztem 20-ast, vagy 21-est vegyek? Milyen ütemben nő a törpék lába?

Kriszta

Krisz
krisszie

Sziasztok lányokKép
Láttom zajlik az élet de ez igy jóKépKép
Jövöhéten kezdődik az óvoda a gyerköc már alig várjaKépKép
JuborkaKép
Szia merre laktok mert azt nem láttam ide irva Kép
Aranyosak a srácaidKép
Az én kislányom most volt bölcsis és ide a Károlyi Mihály utcai bölcsibe járt lehet hogy a neve nem pontos de azt tudom hogy ez a neve az óvodának is ami melette vanKépKépKép
És csak jót tudok mondani róla a C csoportba jártKépKép
Na ennyi sziasztok pussz mindenkinekKépKépKép
ildikó_4

Ja új kép a profilombaKépKép
Rakok fel képet

Kép
Kép

Kép
Kép
és ő meg az uncsi tesó muszály volt berakini olyan édi 6 hónaposKépKép
Kép
Pussz mindenkit IldikóKépKép
ildikó_4

Sziasztok!

Krisz!
Ha még nincs jelentkező, akkor én kérem azt a bodyt.
Cipő: Anna 19 -essel kezdte, most 20-ast hord, de ezt már 2-3 hónapja. A 19-est alig hordta egy pár hétig.Szerintem annyira változó, hogy hogy nő a lábuk, nem lehet kiszámítani.

Jubi!
Üdv ittKép
Én is nagyon jókat hallottam a Károlyi utcai bölcsiről. Munkatársaim a város másik végéből is ide iratták be a gyerkőcöt. Én erről a bölcsiről még csak jót hallottam, de nincs saját tapasztalatom.

Ildikó!
Nagyon édesek ezek a képekKép
Anita is olyan nagy márKép És mindjárt nagy ovis.

Manóka!
Na, ma sikerrel jártál?
Elfogadnak mindent?
Van fotó csini frizurás Imikéről?
Én is összeszedem magam, és leviszem majd Annát, mert akkora már megint a haja. Reggelre az összes az égnek állKépKép

Jó éjt!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Era,
OK tied a bodyKép, jó Annára a 86-os?, mondjuk elég nagy, mert nagyobb a halacskás 86-osnál isKép
Holnap délelőtt ha lejösztök, oda is adom. Majd megbeszéljük.

Szóval előre ne vásároljak cipőt?

Ildikó,
szuper aranyosak a gyerkőcök, a nagylányod olyan szépKép, és az a kissrác nagyon jópofa, Dorka is szokott ilyen grimaszt vágniKép

Manóka,
hogy ment a suli?
Tényleg tegyél fel képetKép

Krisz

Krisz
krisszie

sziasztok!

megjöttünk nagyiéktól egy kis utónyaraláson voltunk.
jo volt tudtunk pihenni is . a nagyik tehermentesitettek minket.bár flora még mindig nem szeret ott a kiságyban aludni igy az éjszakák egy kicsit kényelmetlenek voltak. de vezettem a kocsit is nagyon szuper.(már 7 éve nem vezettem, de nagyon konnyu ezzel bánni. de azért még nagy forgalomban és ha ott van flora nem merek menni. még rám fér a gyakorlás.)

Floraánál is az állás az most nagyon menő.feláll ránk támaszkodva átkapaszkodik aztal hoz ágyhoz és ott megy pár lépést mellettük. a maszast is gyakorolja.de ha gyorsan kell vhova menni akkor kuszni kezd. de leginkáb a nagyanyját ugrasztotta, hogy kapja ölbe és mutogatott hogy mikor hova ohajt menni.Kép
olyan drága elkezdett etetni minket ill. puszikat is ad a babáknak játékoknak,Kép
ugy látom fogilag mi vezetunk még egy fogunk sincsenKép

Imike, Dorka4

gratula a fogakhoz és a járkáláshoz

Moni!

nekem is kezdodik a suli.KépKép semmi kedvem nincsen hozzá . csak még nekem le kell adni egy dogát is. (az egész nyár nem volt elég, hogy megirjam)

Krisz!

Dorka nagyon édes a kéőpeken. sajna még nem készülünk párizsba. most derült ki hogy csak novemberben tudnak minket figadni. nagyon sok az adminisztrácio. pedig már áprilisban tudták, hogy szeptemberben mennénk. de lassu ott az ugyintézés nemkapkodják el a dolgokatKép

Era!

sikerült csempét kapnotok? jo hogy most hirtelen ilyen sürgös lett, de hátha már összekapják magukta. ma pont veletek álmodtam kint voltunk a háznál és néztük hol tartotok. már majdnem teljesen kész voltKép
magyon szép a fekete fehér kép és ahogy alszik a kiságyban egyszerűen angyaliKép

Ildi!
nagyon szép Anita. igazi nagylány márKép

sziasztok
enci
renci

Krisz
Móni mondta, hogy hozzak nektek Nestlé kekszes tejpépet, mert ők nem mentek a Corába, de mi igen... Meg van egy kuponom is. Mikor tudnánk találkozni? Zsani reggel 9 előtt sose kel fel, mire megreggelizik van 10 óra, utána le tudjuk vinni, úgy 1-ig, kb akkor zuhan be megint, Majd kb 5 után tudunk megint lemenni, vagy max idejösz a házhoz én meg gyorsan leviszem ha pont akor lenne jó.
A cipőhöz meg annyit, hogy Zsani első szandija 20-volt, utána 2 hónapja vettünk egy 22-est, de már nagyon nézem, hogy épp jó rá. Ma kapott egy zárt 23-ast a corábó, mert le volt értékelve utolsó darabként 1250-re. Szerintem talán a szeptembert-októbert kihúzzuk. Én is azon gondolkodom hogy télre vajon hanyast vegyek neki. Mert látod neki nagyon nő a lába, úgy havi 1 méretet..., így majd ha kell elvisszük, és kb 2 számmal nagyobbat veszünk, és remélem nem fog nagyon nőni ezek után a lába....

Jubi
Én is csak jókat hallottam erről a bölcsiről, a férjem munkatársa 15 hónapos kora óta járatja a kislányát, és ők Józsáról hozzák be a leányzót. Meg az Ősz utcai bölcsiről hallottam jókat, oda járt az unokatesóm kislánya, igaz az 3 éve volt, nem tudom változott e.

Era
olyan régen találkoztunk már, igazán összefuthatnánk egyszer. Tényelg Annát mikor viszed az oltásra? Zsaninak csak státusz lesz, majd október 13-án kapja meg, ha nem lesz beteg.

Nadine (aki már 14 hetes terhes is) Kép

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine,
holnap talizhatunk akkor, kb 10 körül mennék a Rossmannba fényképekért.

Többiek,
egy délelőtti tali?

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz
Én benne vagyok, remélem a csajom is. Már nem tudok neki szólni róla mert alszik, remélem most nem akar majd sokáig durmizni....

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok,
tegnap már nem bírtam írni, ma már fél 6 óta fennvagyunk, sztem a fogacska miatt nyűgös a fiúKép

Krisz,
megkaptam, köszönöm, de hogy tudom visszajuttatni a többit?
Én délelőtt ithon vagyok, jó lenne a séta, de az idő most nem vmi fényes, meg, ha elalszik a fiú, akkor nem is tudunk lemenni.

Enci,
de jó, hogy újra olvaslak, már rég nem találkoztunk, örülök, hogy sikeresen feltöltődtetekKépKép

Ildikó,
nagyon nagy lány már Anita, nem is véletlen, hisz óvodásKép Jól éreztétek magatokat a nagyjátszin? A kis tücsök is édiKép

Jubi,
én mindennap látom a Károlyis bölcsiseket innen az ablakból, olyan kis aranyosak, sokat vannak kint, van sok játék is nekik, motorok, csúszda, stb.
De biztosan van másik jó bölcsi is a városban.

Na, 7 óta írom ezt, most gyorsan elküldömKép

manóka
Én mégis a klinikai bölcsibe akarom vinni.

manóka
manóka

Újra próbálkozok, remélem sikerül majd ezt is elküldeni.
Szóval, a suliban minden ment, a tanulmányi felelősöm kicsit lepirított, hogy megírta, szóljak neki aug. elején, ha megyekKép, de ennyi volt, segít, még az emiljét is megadta, ha van vmi baj.
Mostmár credites leszek, mindent a Neptunon kell majd intéznem, Ez nekem nagy könnyebbség leszKépKép

Era,
meglestem a házatokat a buszból, nagyon szép, de aztán elvette az eszemet az a mediterrán stílusú ház, ami egy kicsit lentebb van. Rájöttem, nekem egy olyan kellKépKép

na, menek, készülődök, bár, semmi kedvem kimenni Böszörménybe, de délután lesz egy előadás. Ja, és a legszomorúbb, hogy a szombat délelőttömet is ott kell töltenemKépKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Ezt írjátok már alá!
http://www.petitiononline.com/atti0007/petition.html

Krisz
krisszie

Persze csak akkor, ha egyetértetek veleKép

Krisz
krisszie

Sziasztok lányokKépKép
Kösszike de hihetetlen hogy mennyit tudnak nőni
egy nyár alattKépKép
KrisszieKép
Segits hogy hol kell aláirni
Megkel adni a teljes nevet meg kel e irni valamit még hozzáKép
vagy csak kitöltöm és elküldömKép
Bocsi de nem értem még nem tanultam angolul ha angolKépKép

na ennyi sziasztok Ildikó
ildikó_4

Ildikó!

Annyi, hogy ráklikkelsz a nagy gombra Click Here to Sign Petition, bejön egy képernyő, ahol a Name: után beírod a neved, alatt az E-mail address: után az e-mail címedet alatta a Comment-hez leírhatod a véleményedet, de ez nem kötelezőKépés alul rákattintasz a nagy gombra. Az emil címedet csak azért kérik, mert kapsz egy visszaigazolást az aláírásról. EnnyiKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!
Köszönöm a bölcsis tapasztalatokat! Mi most a Tócóskertben lakunk, ezért egy ehhez közeli mellett döntöttünk. Az Angyalföldtéri bölcsibe jár az egyik barátnőm kislánya, és jó róla a véleményük. Így hát ma délelőtt elmentünk oda a fiúkkal, szétnéztünk, és kértünk nyomtatványt a beiratkozáshoz. A főnökömmel majd csak szept.6-án tudok beszélni, akkor dől el, hogy visszamehetek-e 4 órában (ez lenne a legjobb, ekkor nem kellene a bölcsi), vagy csak a 8 órás munkaidő működik...és hát persze arra is rá szeretnék kérdezni, hogy el szándékoznak-e küldeni, miután visszamentem vagy sem. Nem tudja véletlenül valamelyikőtök, hogy mennyi az a jogszabályban meghatározott idő, amin belül nem küldhetnek el?

Jubi

Manóka! Hova jársz suliba?

Kép
Kép
Kép
juborka

Era!

Milyen lett a body? Ki tudtad bányászni a postaládából?

Krisz

Krisz
krisszie

KrisszieKép
Kösszike a segitséget igy csak könyebKépKépKép
IldikóKép
ildikó_4

Sziasztok!

Krisz!
Nagyon jó lesz a body. Még egy kicsit nagy is rá. Könnyen kijött a postaládából.
Holnap majd odaadom a pénzt is.
Ugye, nem baj, hogy csak holnap, de most nagyon esikKép

Nadine!
Tényleg jó rég találkoztunk.
Mi 8-án megyünk az oltásra. Semmi, de semmi kedvem nincs menniKép
Kap még most valami mást is?

Enci!
Kinéztük a csempét, majd a jövő héten megyünk a mesterrel együtt. Hát nem lesz egy olcsó mulatság. Olyan árak vannak, hogy csak lestem.
De jó lenne, ha már igaz lenne az álmod!

Jubi!
Sajna jogszabályban nem vagyok otthon. Bár van itthon munkajog jegyzék, de az már elég régi.
Mert már biztos, hogy elküldenek?

Megyek, mert a csajom nagyon akarja a kárókatonát, és büdös is a pelusaKépKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,

Na, kiiskoláztam magamKép
Holnap is mennem kellene, de úgy nincs kedvem.

Jubi,
majd megkérdezem anyukámat, hátha tudja. De legrosszabb esetben akkor vissza tudsz menni gyesre, nem? ja, és nincs nagyi,aki helyetted kaphatná a gyest?
Szociálpedagógiára járok Böszörménybe.
Ti hol építkeztek?
Ja, és most kaptam anyukámtól azt a kupont, az István utcai boltba, nem tudod, hogy meddig lehet beváltani, hátha megjön újra a kedvemKépKép

Na, a nagy esőt pont elkaptuk, de szerencsére autóval voltunk, de már alig vártam, hogy hazaérjünk, nem lehetett semmit látni, aggódtam, megmondom őszíntén.

Az új rövid hajKép
Kép

Így alszik mostanság
Kép

Ezt Dorkának küldi ImikeKépKép
Kép

most ennyi,
manóka

manóka
manóka

Era!
Nem, még nem biztos, de van rá esély, hogy elküldenek, mert én egy olyan helyen dolgozom, ahol a politika fordulataival együtt mindig cserélődik a társaság (az új főnök hozza magával az embereit, ismerőseit...és sajnos nem a hozzáértés számít, csak az ismeretség Kép Na, majd kiderül, mi lesz...

Manóka!
Én is jártam Böszörménybe szociálpedagógiára 4-5 évvel ezelőtt, de az első év után abbahagytam, mert bár jól sikerültek a vizsgák, de miután beleláttam, hogy mivel is foglalkozik egy szocped. úgy döntöttem, hogy nem az én világom. Attól tartottam, hogy nem fogom tudni különválasztani a munkám és a magánéletem, nem fogom tudni megtenni azt, hogy ha lejár a munkaidő, akkor többet már nem foglalkoztatnak azok a problémák, amikkel napközben megkeresnek, és ezért abbahagytam. Ma már bánom, hiszen - ha nem is dolgoznék benne -, de lenne egy diplomám. (Bár "csak" ezért nem akartam rááldozni négy évet.) Viszont most szeptembertől újra tanulni fogok!
Aktivizálható nagyi a GYES szempontjából nincs, az egyik Miskolcon él, a másik pedig dolgozik. KépEzt nem tudom pontosan, hogy ha munkába állok, és elküldenek, akkor vissza lehet-e mennem GYES-re? Jelenleg még azt sem tudom, hol tudnék utána járni..
Mi Józsán fogunk építkezni, ha végre megkapjuk az ép.-i engedélyt....ami már dec. óta húzódik Kép
Imike nagyon aranyos ezzel a nagyfiús frizurával!!
A kupont a Kreatív Kezekben aug. végéig tudod felhasználni! Csak délután van nyitva (fél kettőkor vagy fél háromkor nyit), este 6-ig, kivéve a szerdát, akkor fél hétig. Én már 3 kupont elhasználtam, a kedves decoupage-os topiktársak jóvoltából Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok,

Habár semmi kedvem, de csak ki kell mennem BöszörménybeKépKép

Imike köszöni az elismerő szavakat, már minden reggel ő kapcsolja be a gépet, csak az a baj, hogy ezzel nem elégszik megKépKép

Jubi,
én sem amiatt járok, mert annyira szeretnék ebben a szakmában dolgozni, csak 1 év munka után rájöttem, hogy hiányzik a tanulás, és ez lett belőle, bár, azért persze, csak kell, hogy valamennyire érdekeljen.
Mondjuk, egy önkormányzati állásra biztosan nem mondanék nemet 8-16-ig, de másra pl Családsegítő, stb nem is gondoltam.
Sokszor púp a hátamon, de közben meg azért jó is nagyonKép
Te mit fogsz tanulni?
Én úgy tudom, hogy kell egy nagymama, aki nyugdíjas, és ő megkaphatja a gyest.
Akkor mindenkép el kell mennem abba a boltbaKépKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Era,
örülök, hogy jó lett a bodyKép Jó nagy méret én is azt néztem hogy tavaszra lenne jó DorkáraKép

Nektek már nemsoká 15 hós oltás? Szegény csajokKép

Most is esikKép pedig menni akartam csavarogniKép

Manóka,
Nagyon tündéri a gyermeked és az a séróKép

Rámoló Imikének ezt küldi Dorka:
Kép

Jubi,
Klassz, hogy építkezni fogtokKép
Mi is szeretnénk, de már a telekárak is rémisztőekKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Fürdőszoba takarítás közben találtam egy pár kozmetikumot, amit elajándékoznék.
Max 1x-2x használtak, hátha valakinek kell.
Kép

1. avon microbigyós cellulit elleni tusfürdő
2. avon szenzitiv tusfürdő (felbontatlan)
3. johnson's baby oil gel virág illatú
4. avon mézes tejes arcpakolás (nem lehúzható)

Közben Dorka az étkezőben garázdálkodottKép

Kép

Krisz

Krisz
krisszie

sziasztok!

látom nagy a nyuzsgés a picuroknál.Mindenki jön megyKép nagyon édi a két lurko. én is rakok fel egy két képet. Nálunk sincs másképp. Flora jön megy mindenhol probál felállni, sőt tegnap a cumisüvegtetőbe kapaszkodva állt(tehát magátol)egy kis időre!!
ma kipakoltuk a konyhaszekrényt és felfedeztuk anya fehérneműs és zoknis fiokját.KépKép

nem tudom, hogy nálatok hogy van de Florát alig birom leakni aludni. már majdnem leragad a szeme de még igy is jon megy feláll leül.kuszik-mászik.van hogy csukott szemmel ül(gondlom erőt meirt és folytatja) hihetetlen egy csajKép

Moni!

nagyon vagesz a seroval a fiu. olyan nagyfius már nem irigyellek a suli miatt engemis kiráz a hideg ha arra gondolok, hogy egy hét mulva mehetek én isKép

Kép

Kép

Kép

enci
renci

Sziasztok!

Olyan édesek ezek a gyerkőcökKép
És olyan ügyesek. Igyekezzenek is, hogy Annának legyen kivel rohangálniKép

Manóka!
Ahogy Imike alszik, mintha Annát látnámKép
Anna rögtön felveszi ezt a pózt, ahogy a kiságyba teszem.
Frizura nagyon vagány.

Krisz!
Nekem jöhet az Avonos szenzitiv tusfürdő.
Aztán lassan vegyetek Dorkának babakocsit, mert annyira áhítozik utána a kis drágaKép

Enci!
Elképzeltem Flórát, ahogy csukott szemmel erőt gyűjtKépKépKép
Olyan jók a képek, főleg az utolsó.

Jubi!
Munkahely miatt nem irigyellekKép

Megyek, mert a csaj most fürdött, és megy csicsikálni, de ehez én kellek, de nagyonKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,

Imike köszöni a fotótKépKép

Enci,
nagyon aranyos Flóra, és olyan ügyes, itt mosolygok hangosan, Imi meg kérdezi, hogy mit rötyögökKép
Ja, és nagyon szép az új ülőgarnitúra is, jó a színe KépKép
Majd kérdeznék 1-2 dolgot, mert nemmem kell pszichológiából szigorlatozni.

Ma kellett volna mennem lánybúcsúval egybekötött chippendale ( nem tom, hogy kell leírni) showra, szerintwtwk?KépKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok lányokKép
úgy láttom beindultak a csepségek de ez igy nagyon jóKépKépKép
Nálunk csütörtökön voltak család látogatáson az óvibol nagyon aranyosak az óvonénikKépKép
KriszKép
Ha én is kérhetem akor a másik tusfördőt a cellulit ellenitKépKépKép
majd irdmeg hogy oké e vagy semKépKép
Mindenkinek jóhétvégét sziasztok IldikóKépKép
ildikó_4

Manóka!

Miért nem engedett a fiad a chippendale showra?
( Én sem tudom, hogy kell írniKép )

Era

Era
Kép
era75

Era!

Flora eli is aludt azonnal. még beraktam az etetőbe, hogy ebédeljen. evett egy pár falatot de ülve már szundikált. ugyhogy paradicsomos szájjal fektettem le, mert amikor kivettem a vállamra hajtotta a fejét és aludt is.Kép

majd csak uzsiidőben lesz ebédKép
renci

ENci!

Olyan kis édes Flóra, még csoda, hogy addig is bírtaKép
De hát követni kell Annát, le ne maradjon valamirőlKép
Ízlett neki az a pár kanál kaja?

Anna 2kor aludt el, addig még bírta, de Ő is beájultKép
Én is pihizek.

Többiek! Mi jót csináltok?

ERa

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Era,
milyen volt a koncert?
Nálunk vendégjárás volt, meg még tart is egy darabig.

Szerdán megyünk 10 hós státuszra, nem jön valaki?

Ja a cuccokat hogy adjam oda, erre sétáltok vagy talizunk valamikor?

Hűű de fáj a fejemKép, biztos a frontokKép

Megyek is.

Krisz

Krisz
krisszie

sziasztok!

remélem mindenki jol van nem tul nagy a mozgás ittKép

nalunk annyi az ujság, hogy az én kiscsajom aki eddig szinte semmi mozgásféleséget nem csinált, ugy tunik kezd beindulni. ott tartunk hogy szinte mindenhol megprobál feállni(ma a fal mellett is akart) és majdnem mindenhol sikerül neki ugyhogy csak kapkodom a fejem.ma mosogatok nagy nyugisan hátrafodulok és a lurkom az etetőszék mellett állt fel éppen. de ma sikerült a babakocsinál és más széknél is.
fel rakok egy képet ez tegnap készült amikor felállt az ágynál egyedül
ja és elkezdtuk élvezni a homokozot. ma a máltain megprobált kimásznia homokozobol fél siker volt . nem is tetszett neki. tuo masgasak a cölöpökKép
Krisz!

fejfájás Kép engem multhéten kinzott remélem jobban vagy már

Era!

Flora fél 5-kor kelt fel. és akkor ette meg az ebédet izlett neki .még bevágott mellé egy fél szelet kenyeret sonkával

Kép

sziasztok
enci
renci

Sziasztok,
mostanság csak olvasni van erőm, írni már nem marad, meg hétvégén rájött a férjemre a mehenék, így mindkét nap úton voltunkKép Így nem jutottunk el a koncertre, Kép milyen volt?

Enci,
nagyon ügyes, és aranyos Flóra csaj, akkor menni kell homoktalálkozókraKép
Ma délelőtt gondoltatok sétára?

Krisz,
olyan gyorsan elmentetek tegnap, még beszélgetni sem tudtunk egy kicsitKép Mikor szoktatok délelőtt lejönni?

Mi tegnap voltunk a nagyjátszin, mit mondjak, lett itthon egy kissebb homokozónyi cuccKép

Kép

Ildikó,
mi újság az óvodással?Kép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

ERA
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!Kép

Manóka,
nem tudtam tegnap tovább maradni, mert jött az anyósom.

A gyerkőc tündéri a homokozóbanKép

És most is mennem kell, mert mindjárt jön az anyukám.

De kéne egy közös játszizást összehozniKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok lányokKép
Boldog névnapot EraKépKépKépKép
Holnap reggel óvoda KépKép
Majd megirom hogy érezte magát erre még én is kiváncsi vagyokKépKépKép
Na legyetek jók ha tudtok Kép
Sziasztok
Kép Ildikó
ildikó_4

Sziasztok lányokKép
Hé mivan mindenkivel mitcsináltokKép
egyedül csak én vagyok na mindegy majd lesztek ti is addigis pusszi mindenkinekKépKépKép
Csak kicsit többet irjatok oké ennél kicsit többetKépKépKépKép
Na pussz IldikóKépKépKép
ildikó_4

sziasztok!

Era!

még egyszer boldog névnapotKép

Móni!

A közös homokozásban benne vagyok. sajna ma nem tudtunk volna menni ha olvasom a topikot akkor sem. ma az egyetemen voltam le kellett adnom egy dolgozatot és még azzal szöszmötöltem,és a gyereket az intézetben meggyurmázták.meg Zsoltival együtt ebédeltünk.ugyhogy nagyon jo nap volt. végre egy kicsit más mint a mindennapok. Flora is teljesen felvolt dobva.

visszafele messziről láttam a férjed (nem vagyok benne biztos)sétáltak a sráccal

a pszicho kérdéseben ha tudok szívesen segítek

a srác nagyon vagesz kiváncsi vagyok, hogy mászik.otthon rámol gondolom . nálunk szerencse Flora nem nagyon járkál a lakásban inkáb szük körben van, csak minden mellett fel akar állni, ugyhogy ezért kell állandóan fiyelni.mi lesz mégha elindulnakKép

neked a suli ezek szerint már megkezdődött? és milyen sürün kell járnod át?

Ildi!

kiváncsi vagyok én is milyen az első napja Anitának. szoktam látni a nagyival. kész kis hölgyKép

szisztok
Enci
renci

Sziasztok!

Köszönöm a névnapi köszöntéstKép

A koncertre sajnos nem jutottunk el mi sem, mert Anna pont akkor aludt. De szerencsére Enci párja rögzítette videóra, majd ott megkuksizom. Ha megmutatjaKép
A következő két zenekart még megnéztük, Anna teljesen el volt nyűgözve, tapsolt, táncolt, hozta a formájátKép

Ildikó!
Szép napot kívánok Anitának holnap az oviban!
Vasárnap láttam, énekelve ment az utcánKép
Olyan aranyos kis csajKép

Manóka!
HomokozásKépKépKép
Egy közösben én is benne vagyok.

Megyek borozok egy kicsit Andrással,csak a csaj fel ne keljen cicizni.

Krisz!
Köszi a tusfürdőt. Kedves volt, hogy felhoztadKép

Jó éjt!
Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Köszi a valaszokat, Krisszi és Jubi.

bogi
bogi191

Sziasztok Lányok!!
Az utóbbi időben teljes gőzzel készültünk az iskolára nem volt időm jönni.
Az első nap nagyon tetszett Orsinak főleg játszottak, és ismerkedtek a gyerekek egymással.
A tanítónénik is nagyon aranyosakKép
Az órák még most kb 20percesek,és ebéd után mentünk érte,volt nagy élménybeszámolóKép
A tíz órai ,és az ebéd is nagyon izlett OrsinakKépA eggeli ébredés egy kicsit nehezen megy,de majd megszokja.
Ja és Sári ma a bilibe pisilt,pedig eddig szinte ragaszkodott a pelenkájáhozKép
Ildi mi volt az oviban??
jázmin

Sziasztok,

Holnap is megyünk majd a játszira délelőtt? Én akkor úgy készülök, hogy fél 10 után leinduljunk.

Era,
ma is elfelejtettem mondani, hogy boldog névnapotKép

Ma egy kicsit nehezen vettem, akadályokat, fiam este olyan kis nyügi volt, és mindenhol fel akar állniKépKép

Enci,
láttam ma a lányt a szüleid sétáltattákKép

Jázmin,
nagyon jó ötlet, hogy csak 20 percesek az órák, és nem is kellett olyan sokáig lenni, kis alakú füzetei vannak a csajnak?
Sári meg már ügyes nagylányKép

Krisz,
ti eljösztök délelőtt a játszira?

Na, menek,alszok,mindenkinek szép álmokatKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok lányokKép
Na megvolt az első nap az óviban és nagyon jóvolt de mondjuk ő megvan vele szokva mert bölcsibe járt csak anyi hogy a környezet más de itt sokal jobbak a játékok meg több isKépKépKép
JázminKép
Orsinak jó tanulást kivánokKépKép
az már jó ha tetszet nekki csak majd késöbb is igy legyenKépKépKép
Jók legyetek sziasztok IldikóKép
ildikó_4

Sziasztok!

Ok, megyünk mi is játszizniKép
A máltaira mentek?
Mi 10 körül tudunk indulni.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!
Ildi ügyes a lányod ,hogy ilyen gyorsan megszokta az új környezetettKép
Ott aludt az oviba?
Nálunk annak idején nehezen ment az oviba a
beszokatás ,kellett hozzá kb egy hónapKép
Orsi még az ételt sem fogadta el,sőt inni sem ivott ez okozta a legnagyobb problémát.
Manóka fogyózól még??Tegnap mértem magam ,elértem a 65 kilót úgy örültem nekiKép
Orsinak van kis méretü füzete Kép
Minden dolgát le kellett adni bent van az iskolába,van mindenkinek egy kis polca Kép
A táskát üres járatban hozzuk,viszük,ja a tolltartó az benne vanKép
Tegnap tanulták hogyan kell felnőteknek köszöni ,olyan édesen mondja "Jó napot kívánok,
Kezét csókolom,Viszontlátásra"Kép
ERa utólag is sok boldog névnapotKép
Üdv:Kata
jázmin

JázimKép
Igen ott alszik és hál istenek gyorsan lekoppogom kopp kopp hogy eszik és iszik KépKép
Nektek az oviba kelett vinni be pizsomát mert itt kell alvásnál átöltöznekKépKép

Pussz IldikóKép
ildikó_4

Szia ildi!
Pizsamát mi is vittünk be ,meg negyed évenként kellett tisztasági csomagot,ágynemüt nem kellett azt az ovi adta.Hetente egyszer tartottak gyümölcs napot,akkor tízóraira,és uzsira főleg gyümit etettek(reggeli,ebéd,az voltKép),és akkor
vitt mindenki egy pár szem gyümit ami éppen volt.
Heti 3 alkalommal volt torna .ami kényelmes ,a
gyereknek abba tornáztak.
Középsőtöl volt agyag,oda meg egy kis kötényt,hogy a ruháját ne koszolja össze.
Na megyek mert közbe Főzök isKép
Üdv:Kata
jázmin

JázminKép
Itt nem mondták a csomagot hanem csoport pénz van ami 3000ft hú azt hiszem féléventeKép
ágynemüt megkellet venni vagy varratni én az ovival csináltatam igy cakon pakk került 3000ft ba de nem kellet utána szaladgálniKépKépKép
Ugy olvastam it is van gyümi nap de még nem mondták majd gondolom fognak szólniKépKépKép
Torna lesz csak elsönek még ismerkednek és majd kb ugy 1-2 hét mulva Kép
Na megyek én is fözzni most jötem haza a tescobolKép
Pusszi IldikóKép
ildikó_4

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéstKép

Kata!
De jó az a suli, hogy nem kell cipelni a könyveket! Melyik suliba jár Orsi?
Sári nagyon kis ügyesKép

Ildikó!
Anita is nagyon ügyes csajKép

hűű, annyira álmos vagyok, hogy olvasni alig bírokKép
Kikészít a csajom az alvásával, néha végigalussza az éjszakát, az elmúlt éjjel csak 5 ébredtKép
Megyek is pihizni egy kicsit.
A netünk sem az igazi, tegnap óta csak most tudtam megnézni, de elég lassú.

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!
Era
Orsi a Református Kollégium.Ált.Isk. jár.
Lányok tud irni nekem,valaki egy kipróbált jó linzer receptetKép
Kata
jázmin

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?