Sziasztok!
Nettke! Részvétem
Edit!
Nekem nagyon bejön a nagyfiadról a kép!
Nettke leírása nagyon találó
Egyébként ilyenkor mindig arra gondolok, hogy mi nem ugyanilyenek voltunk ?
Cat!
Nálatok tényleg mindig történik valami
A Janikovszky Éva könyv megvan?
Látom mindenkinek komoly feladat karácsony után helyet találni a játékoknak, annyit kapnak a gyerekek.
Nálunk is nagy sikerük volt a játékoknak. Talán a legjobban a Hófehérke babaház jött be a törpékkel, na meg persze Pepe el volt ájulva, hogy meghallgattatott a kérése és visszakapta a gurulós tigrisét
Kaptak társasokat is, a Twister tetszett nekik, de még kicsik hozzá, nem érik át rendesen a lapot. A Ki nevet a végén ? Pepének bejött, Csengének nincs türelme végigjátszani. Persze veszteni még mindig nem nagyon tudnak, ha nyerésre áll akkor szeret játszani, ha nem akkor abbahagyja. Gondolom ehhez is be kell érni.
Amúgy a legjobban én meg a húgom szórakoztunk, vagy 20 éve nem játszottunk ki nevet a végént, de szerintem most jobban élveztük mint gyerekként
Kaptak még egy olyat amin a mókusoknak a sapkája világít, és mikor a te színeddel világít akkor rá kel csapni a sapkájára, a gép a végén összeszámolja apontokat, hogy ki nyert. Ez is bejött, jókat nevetnek rajta, meg élvezik, hogy végre valamit lehet püfölni. Eddig még bírja...
Képzeljétek, a flódnim akkora sikert aratott!
Bevittem a munkahelyre belőle, ha már karácsonykor ügyelünk legalább legyen valami hangulata (amúgy otthon mindenki vitt valamit, nagy kajálást rendeztük, itt csak én sütöttem. )
A mák miatt lehetett ekkora siker, mert még sosem ettek, így mindenki azt kérdezte, hogy mi az a fekete benne?
A főnök a legjobb reklámom, azóta mindenkinek terjeszti, hogy milyen finom magyar sütit evett
(Amúgy foglamam sincs a flódni mennyire magyar, de mivel én vittem így könyvelték el)
Jövőre majd bejglivel sokkolom őket
Amúgy aztr hiszem Cat, te kérdezted, nem vagyok egyáltalán nagy konyhaművész, csak valahogy úgy vagyok vele mint a patkány a L'ecsós mesében: ha le van írva a recept azt már csak meg kell csinálni. Tudod, "főzni bárki tud"
A neten van egy-két bevált főzősblogom és arról töltötem le a receptet. Tényleg nagyon finom lett
Mindjárt megpróbálok képet feltenni, csak nem akarom hogy eltűnjön amit írtam, így inkább külön.
Ditke