Judit!
Az a lényeg, hogy nem szabad elkeseredni. Ja és a szép oldalát kell előtérbe helyezni. Ez most hülyén hagzik, de működik. Nem kell magad sajnálni, sajnáltatni, hanem a pozitív dolgokat kell szem előőt tartani (mert bizony vannak). Pl senki sem fog beleszólni a gyereknevelésbe, szabadon dönthetsz bármiről, senki sem kapcsolgatja a tévét....stb
Ahhoz, hogy ezt (az elejét) átvészeld, igenis, ilyenekre kell gondolni, és hidd el meg fogsz nyugodni! Aztán meg az idő begyógyítja majd a sebeket!
Sztem nem szabad a gyerek előtt úgy csinálni, mint ha nem történt volna semmi. A gyereknek őszintén meg kell mondani mi van. Meg fogja érteni hidd el, csak a saját "szintjén" kell neki elmondani. Egyébként csak az elején lesz furcsa, utána megszokjátok, hogy ketten vagytok! Megfelelő odafigyeléssel (tőled), meg lehet előzni, hogy mély nyomot hagyjon benne a válás. A lényeg, hogy az apjáról soha semmi rosszat ne mondj a gyereknek, még ha úgy is gondolod. És ez vonatkozik apára is! Békében és megértésben kell elválnotok, mint 2 intelligens ember. Sztem menni fog, csak apát is világosítsd fel erről!
Ja és majd, ha úgy érzed eljött az idő, igenis keress magadnak párt. Nem vagy te magányra kárhoztatva, csak azért mert egyszer valakivel nem sikerült. Így van, vagy így van?
És most biztosan állati szarul vagy, de hidd el sokkal előbb túl fogod tenni magad rajta, mint hinnéd. meg fogsz lepődni
Az ember az elején hajlamos bolhából elefántot csinálni......de tudod mit, ez legyen a legnagyobb bajod az életben. Ennél nagyobb "tragédia" sose érjen.
Figyusz, minden erőddel koncentrálj a kisfiadra és minél előbb válj el, hogy le tudd zárni az életed ezen időszakát. Sok sikert hozzá!
És kitartást! Menni fog hidd el!
Kati: Jövő héten bevetem magam kazi ügyben. Köszi neked
Mariann: Hát igen, egyébként Szegedről Budapestre (Blahára), múltkor 1 óra és 50 perc alatt értünk fel
Szóval semmivel sincsenek jobb helyzetben azok, akik pölö Pest vonzáskörzetében élnek. Nincsenek olyan többsávos utak, óriási a forgalom, nem lehet haladni. Meg is őrülnék, ha minden nap kocsival kéne bejárnom valami faluból Pest vonzáskörzetéből Pestre. Egyébként Ti merre laktok?
Puszóka
Enikő