Halihó lányok!
Látom kezd egy kicsit felélénkülni a topik a családi ünneplés után.
Lucuzs!
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült! De nézz előre, és bízz a következőben! Biztos sikerülni fog.
Nem lehet másképp, mert már vagy 8 hónapja senki nem produkált pozi tesztet! Ez nem mehet így tovább, szóval lányok szedjük össze magunkat és termeljünk minél több pozi tesztet!
Nálunk nagyon jól sikerült a Karácsony! Szép volt, kár, hogy vége. Én a páromtól kétféle parfümöt kaptam, az egyik a Coco chaneltől a Mademoiseelle, a másik a Lancometól a Hypnose. Mind a kettőnek bombasztikus illata van! Anyuéktól fürdőköpenyt kaptam, hiszen, ha megyek szülni a régi már nagyon ócska!
Kaptam egy tök jó sapit, sálat és kesztyüt, és egy felsőt. Anyósoméktól bort, zoknikat, szexi combfixet, és egy csomó gyulai kolbászt. Ennek a kolbásznak előzménye van. Még gyerek voltam 6-7 éves, mikor a tesóm keresztszülei kérdezték tőlem, hogy mit szeretnék ajándékba? Cukrot, csokit, más édességet? Én meg közöltem, hogy gyulai kolbászt szeretnék! Már akkor is haspók voltam. Mit nekem csoki, csak kolbi jöhet!
Bikfykém!
Nagy drukk az anatómiához! De biztos ez is meg lesz, olyan ügyi vagy!
Nekem nem volt hasonló érzésem, mint neked. Én minden nap gondolok rá, sőt most karácsonykor az álmomban is benne voltak. De tényleg ne kisérletezz, keres egy jó kis dokit, ha kell itt Pesten, és hajrá! Neked még van időd, de azért feleslegesen ne vesztegesd el!
Gynevacból van még egy szurim. Én is jártam úgy, hgy pont ideget talált el, és rángatózott a lábam! Alig bírtam visszamenni a munkahelyemre, annyira rossz volt. De biztos, hogy jó, mert apánál találtak bacit, nem vészes, de antibiotikumot kellett rá szednie, ennek ellenére nekem nem találtak semmit. Most várom a mensit, és ha megjön bejelentkezek hsg-re, aztán február elején indulhat a következő! 5-én megyek a mensbe, és ha meg lesz a TPO és Tg eredményem, akkor megyek Fülöphöz is. Ezek még nem készültek el. Ami biztos, hogy magas a prolaktinom, sok az inzulinom, és a progeszteronom az ovu+7 napján rendkívül alacsony! Szóval úgy tűnik ennyi! Minden másom jó. Remélem a gyógyikkal hamar rendbejön minden.!
Nati!
Mi volt ma a Kaáliba? Mesélj, mert nagyon kíváncsi vagyok!
Még nem szedek semmit, mert még vártak rám vizsgálatok, és addig nem írtak fel semmit. Majd jan. 10 körül kezdek egy gyógyit szedni. Február elejéig pedig van idő, hogy minden rendbe jöjjön!