Sziasztok
Mostanában nem nagyon van időm jönni, egy babanetes barátnőmmel vagyok forródrótba. Mindkettőnk nevelt gyereke fertőző beteg és az ő Danikája elkapta Miló remélem nem.
A Ricsinek pár napja fájt a füle. Tegnap reggel hányt is. Apja elvitte dokihoz heveny fertőző középfülgyulladás. Persze bokazokniban térdig feltűrt nadrágban sapka és sál nélkül bicajozik és nem ám kabátban hanem pulcsiba. Most rácseszett mert 3 hétig nem engedem hogy idejöjjön mivel hiába van jobban annyi a lappangási idő. Nem nagyon szeretnék Milóval kórházba kerülni. De persze a hülye kurva már ma hívott hogy jobban van a Ricsi hogy visszajöhet-e. Azt hittem a pofám leszakad hogy 5 hetes kisbabához fertőző beteget küld mikor két napja okádik is ráadásul. Azt hittem hogy agyhúgyköveg kapok mikor hallom a telefonban hogy mi van.
Párom mondta neki majd jövő héten de én jól hallhatóan közöltem itt mellette hogy 3 hétig nuku. Maradjon szépen otthon a valagán.
Mi is voltunk dokinál az arcán a pöttyök miatt meg a gyakori fosi miatt. A dokinő azt mondta hogy nincs baja a pöttyök elmúlnak hol kijönnek újra nem tudni mitől lehet de nem betegség. Azt mondja használjuk a gyógyszertári fürdetőkrémet ne a Gabit mert az nem jó. Mondom neki hogy a gyógyszertáritól tiszta száraz volt a bőre, de olyannyira hogy ijesztően és mióta a Gabit használjuk csodaszép a bőre. Csak rázta a fejét hogy az orvostudomány így meg úgy. Leszarom az orvostudományt ha egyszer szar a bőrének akkor miért használjam? Nekem is azóta jó a kezem mióta nem azt használjuk. Tiszta ekcémás volt ugyanis attól a szartól.
A popója már majdnem megjavult de most megint kezd csúnya lenni a sok fositól de erre is azt mondta hogy 3. hónapig normáis hogy ennyi széklete van. Görcsösen tolja ki magából. A dokinő megnyomkodta a pocakját és akkor is odatojt egy olyat hogy még a váróban is hallották szerintem és nagyot nyögött hozzá. Azt mondta rá hogy pocakfájós csak ő nem üvölt meg sír hanem ő így jelzi hogy fáj a pocakja. Nyügösködik és húzkodja a lábát és nyög hogy ha görcsöl a hasa és kakil.
Miló most 4,6 kiló. Volt hogy megevett 150-et sőt még többet is igaz úgy hogy megette az adagját 130-at és utána csuklott így adtam neki anyatejet mert attól el szokott múlni. Aztán abból is legurított vagy 30-at ha nem többet. Tegnap össze-vissza evett. Többször kis adagot és elég nyüzsis volt nem nagyon akart aludni. Féltem hogy elkapott valamit a nagytól. Mondtam magamban vérfürdőt rendezek ha igen.
De hogy ez a retek nő másnap már visszabaszná a beteg gyerekét ide a kicsihez hát még mindig nem térek napirendre. Megvárom míg párom nem lesz a közelembe és felhívom a nőt most már nagyon ki vagyok rá élezve és nagyon elküldöm melegebb éghajlatra hogy mégis mit képzel magáról és hogy ő egyáltalán anyának tartja magát? A nővérem anyunál töltötte a karácsonyt mert összeveszett a férje fiával, ott volt a 26 éves lánya a 22 éves fia is vele meg a 12 éves Vivien. Még ő is akinek felnőtt gyerekei vannak azt mondta hogy ha a két nagy közül az egyik azt mondja nem megy vele akkor inkább otthon marad, ez meg már 23án ide akarta küldeni a gyereket. Már nem először nem töltik együtt a szentestét tavaly és tavalyelőtt sem. Borzasztó én el sem tudnám képzelni a gyerekem nélkül a karácsonyt. Milyen anyák vannak siralmas.
Nekem már extra kevés a tejem. Tegnap alig volt 50 ml. Ez is csak akkor van ha iszom a teát vagy szedem a homeost ha semmit nem használok akkor akár egyenlő a nullával.
Köszi a képdicséreteket. Nagyon tecc nekem is az első közös képünk ki is tettem képernyővédőnek és az iwiw-re is kezdőképnek.
Most rendeltem még egy cumisüveg melegítőt mert az előző valami márkátlan szar volt és üzemképtelen. NEm szarakodtam a csajjal mert végülis 1500 volt postaköltséggel. nem egy nagy összeg, viszont most egy aventosat rendeltem és ez is határ fos. Nagyon ki vagyok akadva mert ez drága volt és másodjára vágnak át. Hihetetlen hogy meg merik tenni kisgyerekes anyukák a másik kisgyerekes anyukával. Nem gondolja bele magát hogy ő mit érezne a helyemben? Most lehet hogy én vagyok technikai ökör de még a lámpája sem világít. Szóval akkor nem jó. Szerintem.
Marad a mikró. De annak nem örülök mert mégiscsak microhullám, nem kisbabának való az abban melegített étel. Igaz csak a vizet melegítem abban de akkor is.
Van valakinek ilyen aventos melegítője? Bár kétlem hogy én lennék béna hisz 3-as fokozaton üzemletettük és fél óra mulva is jéghideg volt az üveg.
Aki tápit ad a picinek milyen vizet használ? Mi már próbáltunk többfélét is. A Humana a legjobb meg a legdrágább is sajnos.
BUÉK mindenkinek ha nem tudnék jönni a napokban!