Sziasztok!
Majdnem egy hét lemaradásom van, most megpróbálom pótolni. Mi jól vagyunk, csak fáradt vagyok és ha van egy kis időm, akkor próbálok pihenni. Katica éjjel továbbra is alszik egyben 10-12 órát is (hogy ezt hogy bírja a mellem nem is értem). Nappal nem mindig akarja alvásra fecsérelni a drága idejét, így elég sokszor előfordul, hogy csak 2x30 percet alszik. Továbbra is szeret szopizni, de mostanra kialakított magának egy napirendet, úgyhogy kb 5-6 eszik nappal. De valamikor bezavarja valami, olyankor viszont szinte egésznap eszik.
Voltunk UH-n vele, megnézték a fejét, hasát, csípőjét, meg mindenét, és minden rendben van vele.
Most kedden megyünk majd oltásra
Szöszi: remélem jól telik a hosszúhétvégétek!
Bori: jó pihenést, és remélem jó időtök lesz. Én is befizettem az oviba: szept 20tól mennek délelőttre. Ez nekem nagy pihenést nem hoz, mert viszem őket kb 9-re, és megyek értük délre. Remélem Nórának végül tetszeni fog, most rettenetesen boldog az oviszsákjával, stb-vel
Nagyon édes a mosolygó Dorka
Dani szemölcsei
Oltás
Éjszakák
Goffri recept engem is érdekelne!
Linda: Gergő nő szépen, úgy látom
Több mint 500 g egy héten!
Sajnálom, hogy még mindig ilyen sűrűn fent van, még csak ötletem sincs, mit csinálhatnál! Ha jól olvasom holnaptól egyedül vagytok, sok kitartást Danihoz is! Gátsebed meggyógyult? Hozzászólás szám: ha belépsz a gyermekek/magzatok kor szerint-be, ott felhozza a topicocat és mellettük van a hozzászólás szám. Véletlen volt, hogy éppen láttam, hogy Bori a 10000.
Cumi nálunk sincs, a cici a favorit
Fogfájás
Ismerős sajnos, az egyik bölcsesség fogamat kéne kihúzni, de mindig halogatom
Kép
Nagyon szép Gergő! Tényleg! És a negyedikről kell lecipelned (meg föl) a babakocsit, vagy van lent tároló?
Zita: szegény fiad! Gyors gyógyulást neki!!!! Babás tali: felőlem bármikor lehet! Most még bográcsozós idő is van
Lakás nálunk is romokban
Réka továbbra is alszik éjszaka? Melled hogy bírja? Szerintem se volt drága ennyi pénzért ez a játék, a nagyoknál nem vettem én se, de akkor sokkal drágább volt még.
Kisdió: tök jó a fürdető vödör
Azóta is szereti? Remélem hasfájásra a G.W. segít majd! Szoptatás ennyi kalóriát éget? Hát nálam biztos nem
Szülésed jó fárasztó lehetett.
Süncsi: Andriska továbbra is nagyon-nagyon édes!!!
Alvások
Jól összesűrítik nálatok az oltásokat! Fejfájás
Köszi a gyógypuszikat, ideértek
Swen: Botond nagyon aranyos!
És milyen kis erőművész!
Kata is szokott fekvőtámaszokat csinálni, persze ő csak nőcis módon, és nem két órán keresztül. Nyelvnyújtogatós játékot nagyon bírja, meg apával kukucsoznak, apa jó nagy mosolyokat kap érte
Meg a lányokra is nagyokat vigyorog amikor énkelnek neki. Gyerekeink nagyon hasonlóan alakulnak továbbra is: Kata egy pár napja beállt magától arra, hogy van élet anya cicijén is túl
, így kb 5-6x eszik egy nap. Viszont ő babakocsiban 5-10 percnél nem alszik többet. Botond méretei
Katát majd kedden mérik.
Orsi: sajnálom a hasfájást! Kata nem volt kifejezetten hasfájós, ha mégis úgy éreztem, akkor Sab simplexet kapott, de az ua mint az infacol. Képek nagyon jók
Doki nénit akkor megtartjátok, vagy kerestek egyet helyben? Szüléstörténetet köszi, nagyon szépen megírtad
Tejivás: elég sok tejterméket eszek, de Katának semmi baja tőle. Se hasfájás, se kiütés. Úgy vagyok vele, hogy ha hasfájós a baba, akkor lényegében sajnos tök mindegy, hogy mit eszek, mert a hasa fájni fog majdnem mindentől
Kilóid
Kriszta: grat mégegyszer Martinhoz, nagyon szép baba
Ildikó: remélem túléled ezt a hétvégi nagy vendégeskedést!!!
Túrós süti hogy sikerült? És irigy vagyok, hogy láthatod Kriszta kisfiát élőben
Altatás: nem lehet egyszerű ennyit hurcolni
Zsuzsa: drukkolok az ovihoz, remélem jól fogja bírni Zsófi! Képek
Edina nekem is Rád hasonlít!
Jerry: nagyon-nagyon szép a kisbabátok !!!
Timi, Egcsi: mi van veletek? Remélem jól vagytok, és legalább egymással tudtok találkozni!
Dzscs, kakukk: merre vagytok? Mi van veletek?
Zsuzsi: azt hiszem már kérdeztem (ha nem, akkor csak akartam), hogy Dorka végül megy oviba, vagy nem vették fel? Éjjel egy szobában alszanak a lányok, vagy egyelőre még nem? Szerintem nyugodtan menj be kontrollra a másik dokihoz, elküldeni biztos nem fog
Emma hízási üteme se semmi
Egyébként mi se vártuk meg a kontrollt!
Képeken meg nagyon jól néztek ki!!!
Zöld kaki Katánál nem volt, lányoknál igen, azt hiszem azt mondták, hogy a túlkajálástól lehet, de lehet, hogy nem jól emlékszem.
Hajnimaci: anyósék ajándéka
Remélem tudsz pihenni is, és gyere sokat!!
Bnm: Réka nagyon szép továbbra is, és már jó nagyot nőtt!
Fürdés
Tápszer beszerzési mizéria
Megnéztem a képeiteket is, nagyon szép baba
Chello: mi van veletek? Nagyon hiányzol ám! Noémi hogy van pocakilag?
Vali: éjszaka
Tök jó, hogy ennyi tejed van!!! Nem semmi súlya van a gyerekeidnek!!!
Anikó: szerintem nagyon szépen gyarapodik Bencus!!! Versenysúlyod
Nagyok hogy vannak? Remélem azért Bencus hozzászokik majd a babakocsihoz!
Rita: éjszakák
Képek
Nagyon szépen nő Lili
Oltás
Én mindig rettentően sajnálom őket
Katának is csak annyit változott a szeme, hogy világosabb kék lett, a nagyoknak ilyentájt kezdett barnulni.
Mariann: Sok pussz
Mucska: utólag is boldog szülinapot neked! Hogy vagytok?
Nalika: hazaért a nagyfiad? Képeket én is szeretnék látni rólatok
25 deka egy hét alatt
Szilvi