Beze igazad van. A melegfront gáz. Egész nap fájt a fejem és nem szeretem. Agyaltam valamelyik nap, hogy ha minden rendben lesz és jön a baba mi lesz. Elég fejfájós vagyok és tudtommal nem nagyon ajánlott fájdalomcsillapítót szedni. :S
Hát nem is igazán tudom, hogy mire gondolok előkészület néven, csak érdekel ki hogy indult neki. Spórolás, egészségügyi dolgok. Meg érdekel, hogy mire lehet számítani ha mondjuk összejön. Én optimistán állok hozzá, szóval inkább az a rész érdekel, hogy majd a későbbiekben mit hogy fog működni az orvosnál, vagy a kezdetekben.
Szeretem tudni hogy mire számítsak!
Anyci:
Pánikbetegségből is van több. :S Ismerős téma, de én nem megyek orvoshoz vele
Megoldom magam ahogy tudom. Nem nagyon szeretek kimozdulni otthonról, mert mindig minden rosszkor jön rám, ha érted mire gondolok. :S De érdekes ez is. Helyzet adja hogy az ember mikor pánikol be. :S
Egyenlőre azt hiszem maradok a Gynex-nél, de ha nem válik be akkor kipróbálom amit Te írtál. Nem keverném a kettőt.
Elvileg a baba dolog miatt nem görcsölök
csak ez a fránya államvizsga. :S
Nem nagyon van időm tanulni. 8-tól 4-ig munka. Utána hazajövök, főzök, elmosogatok és fél 6-, 6 van mire a szobába bejutok. Addigra már semmi humorom és erőm tanulni. :S Nem tudom mi lesz, de majd alakul vagyok.