Sziasztok!
Szégyellem magam, de mióta Kristóf egyet alszik egy nap és nyakunkon a karácsony, azóta csak olvasó üzemmódban vagyok
Kristófom taknyos, de most megfázott, mérges is vagyok magamra... apa szerint elég volt rajta a ruha, én meg ráhagytam...
Viszont megáll egyedül egyre tovább, folyamatosan kell vele kézenfogva sétálni, azt nagyon szereti, egyfolytában jár a szája, bár nem sok értelmes dolgot mond
(a halacskák azok kák, a kacsa az ka, akkor mondja még, hogy ott, meg azt, hogy kajéééé, ez utóbbit sokszor, de lövésünk sincs, mit jelent
)
Imádom ezt az időt!
Akkora jót sétáltunk a szakadó hóban! Néha megálltam lesöpörni a havat a babakocsiról, de Kristóf nagyon élvezte, folyamatosan mondta (kivéve hazafelé az utsó 5-10 percet, mert beszunyált), és a taknyát is szépen kihozta neki
Aztán mikor hazaértünk, nem akarózott még bemenni, úgyhogy elsöpörtem a havat a kaputól a lépcsőig, a lépcsőt is, beindítottam a kocsim, azt is lesöpörtem, Kristóf meg a babakocsiból dirigált.
Ja, és képzeljétek, beleszerelmesedtem a mei-taiba, úgyhogy vennem kell egyet és kipróbálni! Csomószor van, hogy csak beugrom valamiért ide-oda és rohadtul nincs kedvem kiemelgetni a 9 kilós babakocsit a csomitartóból... vagy meg se tudom közelíteni babakocsival az ojjektumot... aztán meg az alatt az 5-10 perc alatt meg leszakad a karom... bébi meg még nem szívesen álldogál támasztva se, ha ülhet is
Móni:
örülök, hogy jól vagytok, képeket majd mutatsz Joakimről? Meg esleg Joelről is, róla is olyan régen tettél...
Tünde:
örülök, hogy rendbe jött a cicid... nekem szopi alatt kb. havonta volt ilyen, volt, hogy sűrűbben... forró zuhany, mellszívó, közben apa masszírozta, én meg a kezem harapdáltam, plusz Kristóf segítség, és általában kellett kb. 2 nap, mire elmúlt...
szóval, tudom, hogy nem kellemes...
nagyon cuki mikulásod van
Kriszta:
nálunk egy éves státuszon nem is nézett kutacsot
Benedeknek gratula!
Csöre:
huh, nem egyszerű most akkor a kajálás...
Na, jó sok lettem....