Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jelentem megint jósolgattam este. Már több mint két órája tartott, mikor felcsörögtem a dokit. De mivel ügyeletes volt épp tegnap, hát gondolom volt dolga. Aztán meg úgy voltam, ha nem vette fel, nem is zaklatom. Lefeküdtem, és elaludtam. Aztán hajnalban egy fájásra ébredtem. Volt 3db 20 perces, aztán pár 5 perces, végül 3 percesek. De nem vágott földhöz, bár mosogattam, és kissé meg kellett állnom egy-egy fájásnál. 4-fél5 körül le is feküdtem, mert megint enyhülni látszott. Doki meg tök rendes volt, mert vissza hívott, csak hát én pont lehalkítottam a telefont fél5kor, és ő meg pont akkor hívott. Most reggel kerestem, de vagy épp szülésnél van, vagy a hosszú ügyeletet után próbálja kipihenni magát, mert először kicsörgött, majd már elérhetetlen volt. Most inkább nem is zavarom. Ha lesz valami, legalább ne legyen fáradt! :)

Hogy bírják ezt az ügyeletesdit a dokik??? Azért ez nem olyan mint egyéb melóhely. Mégis emberi életekről kell dönteni fáradtan... Nem irigylem őket. Bár ahogy Veruska vonzódik a dokikhoz, lehet hogy még a végén doktor néni akar lenni :shock: :D

Na szép napot mindenkinek.

Kata
labkat

Sziasztok!

Nagyon-nagyon szépen köszönöm MINDENKINEK a sok infót, amit küldtetek! Csak Zita baba miatt nem volt időm még írni Nektek!
Megszületett a döntés és még hétfőn írtam emailt a Doki bácsinak, mert gondoltam egyszerűbb így elmondani a gondom-bajom, mint telefonon elhadarni, így legalább végig tudja gondolni, hogy el tud-e vállalni. Minden nap izgatottan nyitottam a postafiókom, de csak 1héttel később kaptam választ, azaz ma. És IGEN, ÚGY NÉZ KI BEÁLLOK KÖZÉTEK A SORBA!!! :)
Ma kértem is az assszisztensétől időpontot dec.23-ra, mert azt írta a Doki bácsi, hogy 9.héten menjek hozzá.
Mi maradunk a magánrendelőnél, megbeszéltem a férjemmel, így ő is el tud velem jönni, Zitánál is minden alkalommal ott volt és ez mindkettőnknek nagyon jó volt. Volt már valaki a magánrendelőben? Ott van mini UH vagy ilyenkor csak beszélgetés van és kórházba küld UH-ra? A régi dokinál volt egy régi mini UH, és meg tudta nézni mindig a babót. Nem drágább, mint a régi dokim terhesgondozása és olcsóbb, mint mások akiket néztem... Ha a kórház is olyan lesz, amilyennek írtátok, akkor nem bánom meg, hogy váltottam... Igaz az első találkozásig még óvatos maradtam, mert lemondtam ugyan a régi dokim időpontját -ugyanaznap akart látni- de még hagytam visszemenekülő útvonalat, ha mégse. De nem hiszem!!! Bízom Bennetek! :))))

Csatlakozhatok Hozzátok, írogathatok ide én is????

Sáfri
sáfri

:)

Kép

Kép
sáfri

Kata írta sms-ben:

Szia! Kinyílt a méhszáj 1 ujjnyira és a CTG is rendszeres méhösszehúzódásokat mutatott, úh. a doki befektetett. Infúzióban kapok magnéziumot, hogy leállítsák a méhtevékenységet. Szeretné, ha még 2 hétig bent maradnának a srácok. Akik amúgy jól vannak.
BPD: 95-93
THQ: 96-95
FL: 70-67
Kata

Kép
becsengo

Labkat: mennek a drukkok, hogy még bírják kicsit a fiúk! Lehet most látogatni, vagy nem mehet be a család? Jaj, nehéz lehet most a lányok nélkül, de kitartás.

Becsengő: köszi az infót!

Ktc: holnap írj, hogy mit mondtak az UH-n!

Murphy: aranyos vagy, majd teszek képet, csak ma már nagyon álmos vagyok. Én is szívesen nézegetném még a lánykáidat!

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!

Labkat: Drukkolunk!!

Becsengo: Köszi a helyzetjelentést! :)

Ktc: Mi volt ma uh-n? Nagyon kiváncsiak vagyunk!
lamme

Sziasztok! Kicsit eltűntem, kicsit behavazódtam!
Labkat: Gondolunk Rátok!
Sáfri: örülök, hogy van egy majdnem velemkorú :)
Ktc: mit mutatott az uh?
Mi jól vagyunk, tegnap voltunk a doktorbácsinál! Megjöttek az eredmények, vér-vizelet-ekg rendben. 22-én kell mennem Hajdú drnőhöz a 12hetes genetikára. Nagyon várjuk! Azt mondták nem kell időpont. Meg tudjátok mondani, hogy ez tényleg így van? A múltkor a rendes uh-ra olyan nehezen tudtam bejelentkezni :(
A rosszullétek sajnos még nem múltak, sokat fekszem. Sajnos ez a munka és a ház rendjének rovására megy, de remélem hamarosan jobb lesz.
Most már a teljes családnak elmondtuk a hírt, mindenki nagyon örül. Van két-három gyermekes, akik azonnal gyűjtik a kinőtt és már nem használt ruhákat, eszközöket... És tegnap megvettem az első kismama nadrágomat! Lehet bolondnak nézni, de borzalmasan fel vagyok puffadva és a nadrágaim többségén a felétől már nem jön fel a cipzár-kapcsolódik a gomb. Úgy döntöttünk nem veszünk nagyobb ruhadarabokat minden hónapban, inkább nyúlós-derekú naci. Örülök a döntésnek, mert ma már fel is kaptam és nagyon kényelmes :)
További szép estét mindenkinek!
zsani78

Sziasztok! Bocsi, hogy csak most jelzek, de nem működött a gépünk. 2 napja más helyre tettük, s volt vele probléma. Most műkszik, úgyhogy gyorsan írok.

Megvolt a genetikai UH. Egy leheletnyivel kevesebb a magzatvíz, marad a hetenkénti UH, de más teendő most nincs. Keményedés is már alig van szombat óta, most két részletben szedem a magnéziumot, dokink azt mondta, jó így. Jövő csütörtökön megyünk újra sima uh-ra, utána megint meg kell keresnem a kórházban. Ja, a doktornő megnézte Emőci veséjét, gyomrát, hólyagját stb. mindent rendben talált. Azt viszont ő is megemlítette, hogy nem lesz óriási baba, jelen pillanatban van 1100 g-os, annyi, amennyivel Bori született. Csak a combja 2 cm-rel kevesebb (hát talán 6 hét alatt nőhet még annyit).

Nyugodtabb vagyok, de továbbra is fokozottan figyelek magunkra. Viszont jó, hogy már Emő is itt-ott nyom, dugdossa az alkatrészeit, ez olyan megnyugtató!

Labkat
-tal is találkoztam, voltam nála a szülőszobán. Jól vannak, egyre kevesebb magnéziumot kap, de ha abbahagyják, újra indul a méhtevékenység, így nem állítják le. A 36 hetet mindenképpen meg akarja várni a doki (nincs hely a PIC-en), de lehet, hogy jövő csütörtökön, amikor újra megyek UH-ra, már el is indul a szülés. Viszont császár lesz nagy valószínűséggel, mert Bálint továbbra is faros. Férje épp bent volt nála, szegénynek ki kellett mennie a CTG szobából, amíg mi beszéltünk. Remélem, nem haragudott meg érte.
Nem bíztam benne, hogy bemehetek a szülőszobára, de pont ismerős szülésznő jött ki az érdeklődésemre, aki Bori születése után ellátott engem az osztályon. Kicsit múltidézést is tartottunk, mutattam neki Bori és Emő fotóit. Tök jó volt ismerőssel találkozni. Mondjuk amire odakerülök, ő már az osztályon fog dolgozni, de én így is örülök neki.

Zsani,
örülök, hogy jók lettek az eredmények. Valóban, a genetikai uh-ra (3. emeleten) nem kell bejelentkezni. Arra készülj, hogy sokan vannak, 1-1,5 óra várakozás átlagos. Nincs sorszám, figyelni kell, ki után mész, ez elég kacifántos, de azért kivitelezhető. :) Mondjuk én ma meglepődtem, fél 11-re értem oda, s csak 6-an voltak előttem!

Sáfri,
persze, gyere, írj! Magánrendelésről nincs infóm, én csak a kórházba járok a dokinkhoz. Kórházról meg folyamatosan írunk, ahogy sorban jutunk el odáig... :lol:
ktc

Becsengő - köszi az infót.

Kata - megy a drukk ezerrel. :D :D :D

Ktc - ne izgulj, nekem is közölték hogy több a magzatvíz egy kicsit, már nem emlékszem hanyadik héten, utána Nekem is nézték, majd egyszer csak normális lett ismét.

Zsani - örülök, hogy minden rendben van veled, leszámítva a rosszuléteket. Nadrágot én is elég hamar vettem, mert nem is akartam titkolni, majd kiugrottam a boldogságtól a börömből, így elég hamar meg is látszott rajtam. Bár én volt hogy vettem bandázs talán a neve, amit a nadrágra és szoknyára rá lehet tenni, így egy darabig tudtam a rendes ruháimat is hordani, viszont nem látta senki hogy a cipzár nincs felhúzva. :oops:

Mi jól vagyunk, vasárnap délután járt Nálunk a Mikulás. Egy kicsit féltünk, hogy végig fogja orditani az egészet. De szerencsére csak nagy szemekkel figyelte. Az unokatesók is olyan édesek voltak, előtte nagy szájuk volt, de aztán ahogy belépett a lakásba úgy megszeppentek. De azért bártak voltak a végén, mert mind a két srác énekelt a Mikulásnak, majd hozok képeket csak még fel kell töltenem a számítógépre.
Kedden voltam sebésznél, január 25-re kiírt műtétre az epémmel, már előre félek mi lesz szegény Eszterrel, hogy fogja elfogadni hogy pár napig nem leszünk együtt. :cry:
Karácsonyi ajándékokkal hogy álltok, én nagyon rosszul. Igazából nincs is kedvem elindulni.
toldikrisztina

Sziasztok! Kaptam ma Katától sms-st, azt írja, hogy újra beindultak a fájások, kapja a magnézium infúziót. Mindkét baba jól van, fejvégűek, és a dokink nagyon figyelmes. Ha lesz újabb hírem, jelentkezem! Remélem, jövő csütörtökön már személyesen is köszönthetem a fiúkat, amikor megyek UH-ra! :lol:
ktc

Sziasztok!

nincs időm visszaolvasni "aprócseprő elfoglaltságom" miatt, de igyekszem majd rájönni, ki kicsoda és milyen ""állapotban"" van. :)))
Rólunk pár szó:
Férjemmel 2007.07.07.-én fogadtunk örök hűséget egymásnak, előtte 3évig jártunk. A világ legjobb döntését hoztuk meg akkor! Nagyon szeretem és tiszetelem az én drága Férjecskémet, csodálatos ember és fantasztikus apa. Házasságunk előtt pár évvel kiderült hogy hormonproblémáim vannak és ezt csak az előző dokim vette észre, -pedig előtte többnél is megfordultam (többek között a MÁVban is Kisfalvynál és valami vén kecskénél, aki úgy vizsgált meg, hogy azt hittem ott maradok)és ők elintézték azzal, hogy pattanásos a bőröm és felírtak fogamzásgátlót. Ez a dokim pedig egy egyszerű vérvizsgálattal kiderítette, hogy akkora a baj, hogy valószínű, hogy természetes úton nem lehet gyerekem. Na akkor kész voltam, 22évesen amikor azt hittem minden ok... Aztán jött 3év szigorú diéta és orvosi felügyelet és Isteni csoda is kellett hozzá szerintem, az eksüvőnk előtti vérvizsgálaton minden rendben volt. Nem akartuk elhinni. November elején, szinte elsőre megfogant Zita Ilona. Akiről addig nem tudtuk, hogy ki ő, mert végig meglepetés babát szerettünk volna. Azt hiszem úgy gondoltuk, hogy azért nem kíváncsiskodunk, hisz eddig úgy volt, hogy nem is lesz gyerekünk, mindegy hogy kisfiú vagy kislány lesz az első babánk. Decemberben megálmodtam, hogy kislányunk lesz és egészen addig erősen hittem ezt, amíg a műtő asztalon nem feküdtem, akkor mondtam is dokinak, hogy eddig 100% volt a megérzésem, most lövésem sincs. Végig természetes szülésre készültem, nagyon vigyáztam a mi kis Prücsökmanónkra, mindent betartottam, néha fanatikusnak hittek a többgyerekesek, de nekem Ő volt az első babám és nem is akármilyen, hisz csoda, hogy ott rúgkapált a pocimban. 38.hétre fájásokkal indultz be a szülés, 2-3percesekkel mentünk be a kórházba, szegény Férjecskémet sose láttam még ilyen idegesnek. Pár óra vajúdás után burkot repesztettek és zöld volt a magzatvíz, de azt mondták így még szülhetek, csak ctg-n kell maradnom. Aztán Pár órával később romlott a kicsi szívhangja és a műtőben voltam pikkpakk. 2008.07.27-én 17:48kor megszületett Zita Ilona kisasszony. A szülésznőmmel -bár nem volt sok dolga, de bejött és segített amit tudott- és a dokimmal is nagyon meg voltam elégedve. Viszont ahogy ők kimentek a műtőből már rémálmaim vannak azóta is.... Ezért kerestem másik kórházat és másik dokit. Bababarátan szeretnék lenni a kórházban, ha újra császáros lesz esetleg, bár nagyon reménykedem, hogy sikerül most természetesen szülnöm, nagyon vágyom rá,a fájdalom ellenére is. Zita baba azóta már kész kis hölgy, nagyon huncut és mosolygós baba. Napokban kezdett el menni, azóta fel alá totyog mindenfelé. Eddig biztosabbnak vélte a négykézlábat. Mindenben kicsit a bioztosra megy, de akkor megy is neki rendesen. Később ült fel, mint a társai, később állt fel, később jár, de kevesebbet is esik. Rengeteget dumál. Még naponta egyszer szopizik, reggel, a másik kettőt ami még volt, ahogy megtudtam, hogy jön a kistesó lemorzsoltuk, pedig nagyon szopi párti vagyok , de most félek a vírusoktól, nehogy bekapjak valamit, ha ketten is "belőlem élnek. :)" Hát ennyit rólunk röviden-hosszan!

Lenne egy kérdésem: 23.-án megyek a doki bácsihoz, de:
a régi dokimnál voltam mikor kiderült, hogy lakik odabent valaki. Tudtam, hogy váltani akarok, de tudni akartuk, hogy minden rendben és jó helyen van a pici. Meg is nézte a UHgal és azt mondta 5-6hetes lehet, mert csak a petezsák látszódott. Zita 6hetes volt és már láttuk a szívverését anno. Azt nem értem, ha az utsó mensim okt.9-én volt és tudjukk, hogy Pöttöm baba okt 23körül fogant, akkor hogy lehetett csak ekkora? Ha ez alapján számolom, akkor még csak 7hetes vagyok, ha pedig a mensi alapján akkor már 9. Kicsit aggódom, hogy miért nem lehett látni a szívhangot.... Nektek mikor volt látható?
Másik kérdésem, azokhoz szól, akinek több babája van:létezik, hogy az első babával 7.héttől végig hánytam, most meg a ritka émelygésen kívül semmi bajom nincs??? Nem mintha hiányozna...Olyan furcsa...

Mostmár befejezem, köszi a türelmet, majd igyekszem rövidebb lenni!

Sáfri
sáfri

Szia Sáfri!

Nagyon megható a történetetek, köszönöm, hogy leírtad! Nagylányod igazi oroszlán, Borimra is jellemző ez a kivárás, hogy mindent csak akkor csinál, ha már biztos benne, a próbálkozós időszakok kimaradtak az életéből eddig. Ő 07.26-án született, csak 4 évvel korábban... :lol:
5 hetesen még nekem sem látszott életjelenség, de 7 hetesen már igen. Nyugodj meg! A doki előtt mész UH-ra? Másik kérdésedre válaszolva: igen, létezik, minden terhesség más! Nekem Borival nem volt semmi "gyanújel", most, Emővel viszont rendesen émelyegtem.
Ne legyél rövidebb legközelebb, bátran írjál, szívesen olvasunk!
Rólunk annyit, hogy én is biztonságkeresés miatt találtam rá a dokinkra, Borim a Szabolcsban született, pedig nem oda jártam gondozásra, de oda lettem irányítva a születése napján Hajdú Krisztinához (ő a genetikus uh-os, most már csak uh-ozik). A dokink akkor ott már rezidens volt, a doktornő jobbkeze. Sajna nem hozzá kerültem, de nagyon irigy voltam a szobatársaimra, mert olyan figyelmet kaptak tőle! Minden nap bement hozzájuk, előtte megnézte a babákat is az osztályon vagy a PIC-en (kinek hol volt), tájékozódott a babák felől a gyerekorvosoknál. Akihez én kerültem, rám sem nézett, kontrollt is a magánrendelésén akart csinálni, s 7,5 hét múlva csinálta meg a 6 hetes kontrollt, aznap, amikor hazajöhettünk, s én mutattam meg neki fényképen kicsi lányunkat. No comment. Azóta máshol van, de az előzmények miatt ragaszkodtam a PIC hátteréhez, Bori neonatológusát kértem meg, hogy keressen nekünk orvost, s ő Spánik dokit kérte fel, nem véletlenül! Így teljes biztonságban érzem magunkat, a legfantasztikusabb orvossal és egy tuti gyerekorvos gárdával a háttérben. A többiek itt a topicban engem is csak megerősítettek ebben.

Na, látod, most én is milyen hosszú lettem! :wink:
ktc

Szia KTC!

Tökjó, hogy 1nap van jányaink között... :))))) No meg pár év...
Ultrahangra nem megyek még, mert most talizok először a doki bácsival és mivel már totál nem tudom hány hetes vagyok, így maradtunk abban, hogy betöltött 9.hét után menjek. (Na ha a régi doki szerinti akkori 5hetes és az alapján nézem akkor a 23.ai héten leszek 9. De szerintem ennél tuti több vagyok!!!)Utána mikor kell menni UH? Hova? Be kell jelentkezni? Változott valami AFP meg ilyenek???,

Mennem kell ebédet csinálni, pussz

Sáfri
sáfri

Sziasztok!
Ktc: köszönjük az infót! Ha tudsz majd valamit, írj!!! Szorítunk Katának!
Sáfri: Ezek szerint (ha a mensit nézzük), akkor csak két hét van köztünk :) Én szept.26-án mensistem utoljára, uh-n 11. 23-án voltam. Ez pontosan 8+2hét, manónk 19mm volt és gyönyörű, tiszta szívhangja. A doki előtte egy héttel vizsgált uh nélkül, így nem tudom 7 hetesen pontosan mekkora lehetett. A 19-re azt mondták, hogy normál 8 hetes méret. Ezt azóta sem tudom, mert interneten néztem pár helyen, de eltérő méreteket írnak normálisnak. Nekem első babám, 7 hétig semmi nem utalt terhességre, fel sem tűnt. Aug. 22-én volt az esküvőnk, utána nászút, még rengeteg teendő és hetekig fel sem tűnt, hogy nem jött meg. Kb. 6 hetes voltam, mikor először csináltunk tesztet, utána kerestünk orvost. Nekem 7. hét után jöttek a rosszullétek, sajnos nem csak reggel :( Ez van, próbálom csendben viselni a cél érdekében :)
11.16-án voltam a doktor bácsinál, adott beutalót: ekg, vér-vizelet, uh. Még itt adott időpontot, hogy hozzá mikor kell visszamenni, nekem 12-07 lett. Az uh a Podmaniczky úton van, "MÁV", telefonon kell bejelentkezni. Én nagyon pipa voltam, mert több napig tartott, mire sikerült bejelentkeznem. Sosem vették fel a telefont, pedig kitartóan próbáltam reggel 8-tól. Ha mész majd, érdemes az állatkert felőli oldalbejáratnál menni és nem a Podmaniczkyn, mert először ott kell bejelentkezni a földszinten és csak utána lehet felmenni a rendelésre.
Dokihoz kerülésem: egy falubeli kedves barátunk dolgozik az AEK-ben, korábbi térdműtétemnél is ő segített. Nekem tetszett a kórház, a dokimat is nagyon szeretem és az ápolónők, asszisztensek is végtlenül kedvesek voltak. Műtét után egy hétig voltam benn, csak pozitív tapasztalatom volt! Ismét az Ő segítségét kértük.... így kerültünk ide.
Örültem ennek a topicnak, mert a rengeteg pozitív tapasztalat megerősített a döntésben. És jó, hogy van kivel beszélgetni :)
Szép napot mindenkinek :)
zsani78

Ktc: néztem ám a hét elején, hogy minden rendben volt, csak nem tudtam írni. Nagyon örülök, hogy megnyugtattak és az is jó, hogy hetente nézegetheted Emő fejlődését :)
Köszi az infót Katról, nagyon drukkolok nekik!

Kriszta: sajnálom a műtétet :( Én jól állok az ajándékokkal, mert idén is csak a gyerekek kapnak, úgyhogy nálunk nyugi van :) Még sk szeretnék csinálni pár apróságot.

Aviubi: mi újság nálatok? Hogy vagy? Fiúk? Meló? Ha benézel, írj pár sort!

Lamme: belerázódtatok már az új helyzetbe?

Marcsi: még lógok képekkel
KépKép KépKép

Az új kismamáknak is csupa jót!

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!
Cosmo! Aranyos vagy, hogy gondoltál rám. Olvasgatlak titeket, sőt most szorítok Labkatnak...
Én most elvégeztem 1 tanfolyamot azaz még a vizsga hátravan. És csinálunk 1 barátnőmmel családi napközit. Az alkalmazotti státuszról lemondtam. Sajnos mindenhol hülyének néznek, hogy mit akarok én 2 pici gyerekkel? Sajna ez a mai magyar valóság. A diplomám nem sokat ér...
Amúgy pedig szerdán megyünk a Forgács intézetbe konzultációra. Remélem elindulunk mostmár valamerre. Mostanában elég sokat voltam doki "bácsinknál", mert próbáltam szerezni 1 negatív kenet eredményt. Háát helyette sikerült szereznem antibiotikumos receptet. De ő azt mondta, hogy csak akkor csinálják majd meg az átjárhatósági vizsgálatot ha antibiotikummal kúrálom a nyavalyáimat. Évek óta nem volt semmi problémám, és pont most...

Sáfri, Zsani! Nektek gratulálok a pocaklakókhoz! Jól választottatok dokit. Az időpont kérés tényleg nagyon macerás, és a várakozás, de megéri.

Cosmo! Csuda édes baba Petra! :wink:
Bocsi, hogy nem hívtalak, de képzeld el, 6 hétig voltam beteg. Köhögés, nátha. Most volt 1 hét szünet, és tegnap óta megont náthás vagyok. Na így nem szívesen randizok picibabákkal.
Ti a Béke útra jártok gyerek dokihoz? Mert mi most átjelentkeztünk oda, egy szupr doki nénihez. A fiúk imádják, főleg Bence akivel a régi dokinőnk néha nagyon undok volt.

Ktc! Ne aggódj! Tudom könnyű mondani. De szerintem minden rendben lesz. Ez így tiszta. Nektek most egy egészséges, szép, kisbabátok fog születni!

Most megyek, mert itt ül az ölemben Hunor, és így nagyon nehéz írni.
puszilok mindenkit. Majd még jövök! Remélem hamarosan 2 csíkos teszttel.....

aviubi

Aviubi: de jó, hogy ilyen hamar írtál! Talit majd összehozzuk, emiatt ne aggódj. Ez a sok betegség nem jó :( Gyógyulj meg hamar! Drukkolok folyamatosan a babához!!!!!
Csanát csináltok??? De szuper! Majd a sok kisgyerektől hipp hopp rendbe jön minden. Valahol itt a közelben lesz?

Kép
Kép
cosmopolita

Cosmo - nagyon jók a képek :D , főleg ahol a zöld fodros badyba van, az tünemény. Eszternek is ilyen stabil lábai vannak. :D Hosszú baba Petra is.

Aviubi - jó hogy jöttél egy kicsit, nagyon drukkolók Nektek. Én teljesen átérzem a helyzetedet. Én anno,de már ezt biztos írtam nagyon sok vizsgálaton átestem mire Eszter sikerült, kívánom hogy minél előbb sikerüljön.

Kész vagyok a karácsonyi ajándékokkal, már csak csomagoló papírt kell vennem és csomagolni. Meg Eszternek vettünk egy kétrészes overált, erre kicsi lett, holnapra igérték a cserét, így holnap még bekocsikázok Újpestre és elfelejtem a vásárlást.
toldikrisztina

Sziasztok! Hírek Katáról: Ma leállították a magnéziumról, remélhetőleg szép lassan beindul a méhtevékenység és a héten tényleg kibújnak a srácok!
Nagyon sokat gondolok rá, lehet, hogy holnap, amikor megyünk UH-ra, már láthatom a fiúkat! :D

Cosmo: naggggyon cuki Petrus!!!!!!!!!!!!!!!!

Sáfri: Szerintem a doki a vizsgálat után elküld egy UH-ra még a 12. hét előtt. 12. hetire a 3. emeletre a genetikai UH-ra kell menni. Genetikai uh-ra nem kell bejelentkezni, érkezési sorrend van. Ebben a kórházban lehetőség van az ingyenes kombinált tesztre, ehhez megkapod egy szülésznő telefonszámát, aki a genetikai uh utáni csütörtökön vesz vért tőled. Ha elkészült a vizsgálat, sms-ben értesítenek, a neten lehet megnézni az eredményt. AFP most is van a 16. héten, a protokoll szerintem nem nagyon változott.

Kriszta, gondolj arra, hogy a műtét után tuti egészséges leszel! Eszter ügyes lesz, nem lesz semmi baj addig vele, hiszen ott lesz apa, legalább kiélvezik azokban a napokban egymás társaságát! Ügyes vagy a karis ajándékokkal, talán a héten én is letudom.

Aviubi,
várjuk, hogy gyere a jó hírekkel. De amíg az várat magára, addig is írj! A Csana nagyon jó ötlet! Én is gondolkodtam rajta, de végül nem vágtam bele. Te elvégezted a tanfolyamot?
ktc

Sziasztok!

Ma megyek délután a Forgácsba. Háát. Már nagyon ideges vagyok..
A fiúkat is viszem magammal, mert senki nem tudta vállalni őket. Nagyim jött volna, de ő hétfőn nagyot esett a buszon, így most pihen. Szerncsére anyum visz kocsival, és ő vigyázz rájuk a váróban. Remélem nem szedik szét.

Ktc! Szorítok Katának! :lol: de jó lesz neki...

Csana. Most végeztem el a tanfolyamot, még a vizsga hátravan. Egyenlőre még nem tudom, hogy hol csináljuk, de én szívem szerint a 4. kerületben csinálnám. Még egyeztetünk a barátnőmmel. Szeretnénk olyan kerületet találni ahol az önkormányzat támogat. A 13. kerület is jó lenne, csak most itt a környékünkön tudok 3 csanát is. Még agyalok.
Ktc! Nincs kedved majd jönni zeneovit tartani?

Kriszta! Pont most olvastam valamelyik nap a topik elejét el, és ott olvastam, hogy ti 12 évig vártatok. Emlékeztem rá, de akkor is le a kalappal. Nagyon nehéz lehetett.

Na megyek takarítani, mert valamivel elkell terelnem a figyelmemet!

aviubi

Aviubi: drukkok mennek, majd írj, hogy mit mondtak ma!
Nagyidnak jobbulást! Vigyázzon Magára!

Ktc: köszi a hírt Katáról, már nagyon izgi! Drukkolok, hogy karácsonykor már mindhárman otthon lehessenek a családdal!

Kriszta: gratulálok a karácsonyi ajándékok beszerzéséhez! Mi szépet kap Eszter? Tényleg hosszú Petra (70cm), de nem a szüleitől örökölte (apja átlagos én meg mélynövésű vagyok) :D

Kép
Kép
cosmopolita

Aviubi! Mi volt??????????????????
A zeneoviban benne vagyok!

Hoztam nektek képet: 31 hetes

Kép
ktc

Sziasztok!
Na tegnap voltunk...
Sajna nem jutottam előrébb. A doki nagyot nézett amikor mondtam neki a méhenkivülit. Elöször kijavított, hogy nem a petefészkemet vesztettem el, hanem a petevezetőt, de mondtam, hogy az bizony a petefészek. Erre mondta, hogy hát az nagyon ritka. A lényeg, hogy náluk ultrahangos átjárhatósági vizsgálat van, és ő a röntgenest ajánlja nekem, mert a több infót ad. Így most felkell hívnom Spánik dokit, és elmondani neki amit ez a doki mondott. Nagy valószínűséggel az lesz, hogy a Mávban nincs röntgenes.. Akkor vissza a Forgácsba, és megcsinálja az ultrahangosat.
Egyszóval topogunk egy helyben, pedig már tényleg nagyon szeretnék valamerre elindulni.

Ktc! De jó nézni a pocakfotódat! :lol:

aviubi

Hírek Katáékról: tegnap este 10 körül végül csaszival születtek meg a fiúk. Gergő kb. 2800g, Bálint kb. 2400g. Sajnos Kata a műtét közben kétszer is rosszul lett (ó, de ismerős...). A srácok nagyon szépek! Ha tudok majd pontosabb dolgokat, még írok. Nem vagyok biztos benne, hogy ma tudunk találkozni, ha este volt a műtét, kb. akkor kell először lábra állnia, amikor én megyek. De azért majd érdeklődöm felőle, s jövök (amúgy is).
ktc

Sziasztok!

Cosmo: Köszi szépen a képeket, jöhet bármikor. Nagyon szép csajod van! Jól látom, hogy hosszú kislány? Vagy csak a fénykép csalóka? Amin a kis fodros bodyjában van, abban nagyon kis hosszúnak tűnik. A többi képen meg egyszerűen zabálnivaló.

Ktc: Hogy neked mekkora pocid van!!! Tök fura, hogy már a 31. hetet is betöltötted. Nagyon rohan az idő.

Majd még ma később feljövök és írok többet is, csak most azt az infot szeretném veletek megosztani, amit Katáról tudok.
Tegnap miután leállították a szurikat, amik visszafogták a fájásokat, kiderült, hogy Bálint bébi ismét farral a kijárat felé fordult. Kata kicsit el van keseredve, de azért jól vannak. Amúgy a babócák becsült súlya 2900 gramm, ami szerintem csodaszép.

Majd később még jelentkezem.

Puszi mindenkinek:

Marcsi

Kép

Kép
murphy73

Sziasztok!

Most jött a legújabb info! Bemásolom az sms-t.
Kb. 10 körül kivették az ikreket csaszival. Gergő kb. 2800 gramm, Bálint kb 2400 gramm. Azért nem tudok pontos adatokat, mert műtét közben kétszer rosszul lettem. Amúgy jól vagyunk. A srácok nagyon szépek :) Azt azért sajnálom, hogy nem természetes szülés lett a vége, még pityeregtem is, de biztos így kellett lennie.

MILLIÓ GRATULA!!!
Még én is sírtam, amikor olvastam az sms-t. Amint lesz bővebb infom még jelentkezem.

Marcsi

Kép

Kép
murphy73

Sziasztok!

Most beszéltem Katával. Még fekszik (remélhetőleg most már hamarosan lábra állítják, mert már nagyon szeretné). A műtét alatt szegényke kétszer rosszul lett. Egyszer még az elején, amikor törölgették a hasát, aztán pedig már a műtét közben. Kapott ő is atropint.
A fiúk lent vannak az osztályon, nem kellett a PIC-re vinni őket.
Szegény férjének az utolsó pillanatban tudott szólni, hogy induljon, de szerencsére még pont időben beért. A nagy izgalomban pedig összecserélték az anyakönyvezést, de a Kata már szólt, hogy fordítva vannak a nevek. :)
Szegény egy kicsit elkeseredett a csaszi miatt. Talán emlékeztek rá, hogy ő nagyon szerette volna, hogy természetes úton szülje meg a fiúkat. De most már a lényeg, hogy minden rendben van, jól vannak és köszöntjük őket ebben a nagyvilágban!!!

Kép

Kép
murphy73

Katica, Marcsi: köszönjük a tájékoztatást! :)

Labkat: nagy nagy gratula a fiúkhoz! Szerintem jobb volt így csaszival. Az rosszabb, ha szülés közben fordul el az egyik és amilyen kis forgós volt Bálint, kinézem belőle :)

Katica: nagyon csini a pocid! Mikorra is vagy kiírva?

Marcsi: igen, hosszú baba Petra.

Aviubi: sajnálom, hogy nem jutottatok még előbbre, de kitartás! Tudom, hogy nehéz!!! Azt hiszem nálam nincs türelmetlenebb ember :) Ha van valami újabb infó, akkor írj! Meg amúgy is!

Kép
Kép
cosmopolita

13 óra körül beszéltem Katával, még mindig az őrzőben volt, de a fiúk és a férje vele vannak! Ha ő már jól lesz, vasárnap talán haza is mehetnek. Nem láttam őket, nem akartam zavarni, tudom, milyen a csaszi után.

Nekem ma katasztrofális napom volt. 11-re mentünk uh-ra, egy valaki bent volt, de senki más nem ült kint. Azt hittük, szerencsénk van, de nem. Mécsné a genetikain, Kocsisné szabin. Nincs, aki ultrahangozzon. Zsííííííír! 3 hete megvan az előjegyzett időpontom.... Múlt kedden direkt rá is kérdeztem, hogy akkor oké-e még a mai nap. Doki épp az ambulancián volt, azt mondta, menjünk fel a genetikára, ma innen uh nélkül el ne menjek. Genetikán tízezren, Mécsnét kérdezem, azt mondja, a doki (Bátorfi) nem hajlandó uh-zni a lentről jövőket. Kezdtem kétségbeesni. Próbáltam dokit telefonon elérni, kközben hátulról kijött hozzám Mécsné, KEDVES volt (emlékszik rám, gyakran találkozunk :wink: ), mondta, szeretik Spánik dokit, de most uh-zon meg ő (dokink), mert ő nem tud innen elmenni. Dokit hívogatom. Nem érem el. Szülőszobához fel, keressük, ott sincs. Ambulancián nem tudják, hol lehet. Dél felé járt már az idő, férjem autóval elindult hazafelé, mert Boriért menni kell az oviba. Közben próbáltam egyezkedni az ügyeletes dokival (Szabó György), hogy most mi legyen. Mondta, próbáljam meg elérni Spánikot. Újabb próbálkozások sikertelenül. Fél 1 előtt Szabó doki behív, megnéz. Magzatvíz továbbra is árnyalatnyival kevesebb, de még bőven jó. Flow tökéletes. Lepény nem meszes, rendben. Méreteket nem mért. Jövő keddre kaptam újabb uh időpontot. Hogy a két ünnep között mi lesz, nem tudom, majd kedden megértekezzük a dokival. Ja, míg vártam újabb fél órát a lelet kiadására, doki megkapta az sms-em, s jött, hogy mi újság. Elmondtam, abban maradtunk, hogy kedden uh után keressem (megint). ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, nem is voltam kiakadva!!!!!!!!!! Jó, hogy nem most szülök, bolondokháza van a kórházban. Mondjuk nyáron sem jó, akkor is mindenki szabin van.

A lényeg, hogy rendben van kicsi Emő.
ktc

Sziasztok!

Labkat: Sok szeretettel gratulálok nektek a fiúkhoz!! Jó egészséget és sok boldogságot!! :D

Murphy: Köszi a "tudósítást" :D

Ktc: Neked is köszi az infókat :D Jaj, de rosszul hangzik ez az uh-s dolog :? Helyes a pocid :lol: Nem semmi, hogy már csak pár hét van hátra :D

Cosmo: De édes Petrus!! :D

Aviubi: Sajnálom, hogy nem jutottatok előbbre a vizsgálatot illetően. Nagyon bosszantó az ilyen :?

Okina: Utólag is nagyon boldog első születésnapot kívánunk István babának!! :D

Oroszági: Gyurikának is nagyon boldog első születésnapot kívánunk! :D
lamme

Sziasztok! Elöször is Katának szeretnék Gratulálni!!!!! Cosmo! Gyönyörü kislány Petra!!!!! Lamme! Nagyon jol esett hogy gondoltál ránk!!!! Bevallom mindig olvaslak benneteket csak olyan fáradt vagyok sokszor hogy irni már nincs eröm.Ez az idei évünk katasztrofa mind anyagilag mind egészségileg..... Mostanában gyakran végigélem a tavaly ilyenkort és nem tul jo érzés... Amugy Pistike már jár mondja hogy apa,adja ez anya akar lenni...adjál de foga még egy darab sincs... :D Átalussza az éjszakákat ugyhogy nagyon jo gyerek! A másik kettö oviba járna ha nem szednék össze at összes bacit állandoan..
okina78

Labkat Én is gratulálok a fiúkhoz, mielőbbi hazatérést és boldog karácsonyozást NAGY családban!

Kép
Kép
pepitanna

Lakbkatnak gratulálunk és minden jót kívánunk! Vigyázzanak magukra!
zsani78

Sziasztok!

Olvaslak ám Benneteket, próbálok következtetni... :)

Gratulálok a kis jövevényekhez én is és sok tejecskét kívánok Nekik!!!

Mi megvagyunk, jövő héten megyünk doki bácsihoz először, rosszullétek türhetőek, de egyszer se hánytam még, ami azért nagy szó, mert Zizuval 7.héttől 3hónapon át. A védőnő szerint akkor biztos fiú... :) Apa örülne a trónörökösnek, bár szerintem nem bánná a hölgykoszorút sem...

Huh, ez az UH dolog elég ijesztőnek tűnik. Én Zizuval a Margitba jártam, időpontra és ott nem volt ekkora káosz. MI a különbség a genetikai Uh és a sima Uh között? A genetikai a 12.hetes tarkóredő méréses? Ha nincs időpont akkor esélytelen, h Apa is meglesse a kicsit, ugye? Vagy szabit kell kivennie... én nyáron szültem és annyiból volt káosz, hogy mindenki szabin volt, alig voltak, ezért mindenki olyan, de olyan bájos és kedves volt... Húhh, beleborzongok még mindig...

Kicsi lányom nem tudje eldönteni, hogy szopival vagy szopi nélkül jobb az élet. Pár napig rám se nézett, ma meg már háromszor tépte le rólam a pólót... Pedig kicsit örültem, hogy magától leválasztódik és az én immunrendszeremen is csak ketten maradunk... Na mindegy, semmi problémám, így maradhat a szopi. Csak félek nehogy elkapjak valami nyavalyát, vírust, nem is megyek olyan helyekre ám...

Most futok!

Sáfri
sáfri

Sáfri: népi bölcsesség... Borival egyáltalán nem voltam rosszul, Emővel émelygéseim voltak. S mindkettő lány... :roll: Ne ijesszen meg az uh-s tortúrám, normál esetben csak az időpontkérés nehézkes, utána már minden gördülékenyen megy. Ez most a közelgő ünnepek miatt volt, gondolom, kiderült, hogy Kocsisnénak van még szabadnapja, s mivel nem fizetik ki, választhatott, hogy veszni hagyja, vagy kiveszi. Legalábbis pedagógus körökben ez így szokott lenni... :roll: A genetikai és a sima uh között az a különbség, hogy a genetikait az ország legjobb genetikus uh-s ORVOSAI végzik, a sima uh-t meg a két nagyon profi szonográfus hölgy. A sima uh a magasföldszinten van, a genetikai meg a 2.emeleten. Genetikaira nincs időpontkérés, mész, kivárod a sorod. Sima uh-ra is be lehet jutni időpont nélkül is, de jobban preferálják, ha az ember lánya be van jelentkezve. Apa mindkettőre bemehet. Ja, genetikai a 12 hetes és a 18 hetes is.
Kislányod mennyi idős is? Nincs vonalzód, így nem tudom követni. Mivel a várandósság miatt a tejed fokozatosan átalakul előtejjé, megváltozik az íze, ezért nem tudott pár napig mit kezdeni a helyzettel a kislányod. De úgy látom, mégiscsak szüksége van a szopira, hiszen visszakéretőzött, a megváltozott íz ellenére is. Hű, irigyelni foglak, ha a kicsi születése után tandem szoptathatsz! Nálunk a korkülönbség miatt nem volt erre esély, pedig Bori 3 évesen választódott el - magától. Ne bánd a dolgot, addig is véded kislányodat, erősíted immunrendszerét, amíg szoptatod. :)

Uh-s időpontkérés: nekem 2 mellék is fel van írva: 4651800/81772; 81845
Szakrendeléshez meg 3 is: 4651800/72777; 71924; 71700
ktc

Labkat - gratulálok én is a fiúkhoz, sok boldogságot az egész családnak.

Aviubi - sajnálom hogy nem sikerült előbbre jutnotok.
toldikrisztina

Annyira aranyosak vagytok,sokan megkerestetek máshol,jól esik.osszas gondolkodás után úgy döntöttem,hogy,ha nem is naponta,de néha be-benézek,mert így könnyebb tartanom a kapcsolatot veletek. :D Látom nem volt most nagy forgalom(2 oldal),így visszaolvastam.

Labkat:Őszintén gratulálok a kisfiúcskákhoz!Jó egészséget kívánok mindannyiótoknak!Ne légy elkeseredve!

Cosmo:Petra nagyon szép!Ugyanilyen képeslapot csináltattam,ezzel a háttérrel,majd felteszem valamikor.

Ktc:Annyira szép nagy pocid van,amilyenre vágytál,ez jó!Most miattad írok leginkább,hogy megnyugtassalak,Lottival a 32. héttől kevesebb volt a magzatvizem,40. héten született.Nyugi-nyugi. :wink:

Újaknak üdv.! :D

Lányok betegek,Lili 3 napnál nem tud többet oviban lenni,addigra beteg lesz. :evil: És a pici is elkapja...Nem vészes,orrfolyás,fullad a nagyobb,köhögés.Volt egy 3 hetes betegségünk,39-es lázzal,én is beteg lettem tőlük,aztán 1 hét pihi,ismét 1 hét betegség.2 hét pihi,és most ismét.Nos,már csak jan 18-án megy a Lili oviba pár napot,aztán csak febr. elején.Majd márciustól hordom.
Lotti 7400 gr,65 cm,4-szer szopik,1 gyümi,1 főzi,1 tejpép,2 tápszer.Nem hajlandó inni semmit,ezért mindig kaja után szopik.Hátról hasra fordul,nagyon ritkán.2 napja levágtam a haját.Továbbra is nagyon jó baba :!: Éjjel alszik,nappal elvan,nevet,játszik,dumál.

Lakás feldíszítve,kitakarítva,ajándékok becsomizva,menüm megvan,mindent megvettem a főzésekhez is,csak kenyér kell 2 naponta.

most ennyi,fáradt vagyok,hiányoztok,krácsonyig még benézek

ui:Lilire 8 évet vártam :? én is
Tabáni István ügyes,grat. neki :D ,de az én kedvencem Horváth Tamás!!!!!!! :D :D :D :D :D
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Lilisgabi- jó hogy jöttél. Nagyon szépek a csajok, Lottinak a törülközős képe az nem semmi. :D
Nagyon ügyes vagy, hogy már ennyire kész vagy karácsonyra, hogy csináltad? :)
toldikrisztina

Sziasztok! Már csak kettőt kell aludni (kedden reggel genetikai uh) és láthatom Manókát :) Sokszor még mindíg nem fogom fel, hogy ez valóság és már nagyon várom, hogy érezhessem. Sokat gondolkodom, mi és hogy lesz a jövőben, bizonyos dolgoktól néha kicsit félek. Gondolom ez mindenkivel így van..?!
Olvasgatlak Titeket és látom, hogy nagyon sokan sokáig kell próbálkozzanak-tok a babóval. Őszinte elismeréssel hajlom meg mindenki előtt, biztosan nehéz lehet végigcsinálni... Szívből remélem mindenkinek nagyon boldog családja lesz!!!!!!!!
Nálunk nincs nagy karácsonyi készülődés. Ajándékot nem veszünk, mert tavasszal még Manó jövetele előtt bővíteni kell a házikónkat, így minden pénzre szükségünk lesz. Sajnos most még karácsonyfánk sem lesz, mert nyáron kaptam egy halom virágot, amit most télire beköltöztettünk a nappaliba, így egy négyzetcentiméter szabad hely sem maradt. Majd jövőre!
Mi négyen vagyunk testvérek és mivel mindenkinek megvan a maga pénzügyi baja, egyedül anyukánknak veszünk közösen ajándékot. Anyunál összejövünk délelőtt, együtt díszítjük a fát, befejezzük a főzést és a közös ünnepi vacsora, együttlét az ajándék :) Idén én a mézeskalácsot (ma bekevertem) és a beiglit készítem (még nem sütöttem, remélem sikerül). A párom családja messze lakik, náluk egy hete voltunk, legközelebb majd tavasszal, ha jó idő lesz. Ők öten vannak testvérek, mindenkinek nagy családja, már náluk sem "divat" az egymásközti ajándékozás csak a szülőknek.
Olyan jó nézegetni a pocakfotókat és a kicsik képeit! Rakja csak mindenki szorgalmasan, hadd gyönyörködjünk :)
zsani78

Lilisgabi - Szépek a csajok! Gyógyuljatok meg mihamarabb!

Zsani - Én is holnap megyek a genetikai uh-ra! Összefutunk? Hogy ismerjük meg egymást?

Kép
Kép
pepitanna

Sziasztok!

Lilisgabi, de jó, hogy jöttél!!!!!!!!!!!!! Édesek a csajok!!!!!!!!!! Köszi a megnyugtatást!

Pepitanna, Zsani,
én is holnap megyek, csak sima UH-ra, és délre. Ráadásul Borikámmal együtt. Priviben cseréljünk tel. számot, ha ott lesztek még, egy köszönés erejéig szívesen látnálak benneteket!
ktc

Pepitanna: hogy vagytok? :) Hogy tetszett Panninak a koncert a múltkor?

Gabi: jó, hogy jöttél. Nagyon édesek a csajok. Gyógyuljatok meg hamar és most már kerüljön el Titeket minden betegség!
Nagyon csinik lesznek a lányok, majd ünnepi képeket is tegyél fel és a képeslapra is kíváncsi vagyok.
Mit főzöl?

Ktc: nekem UH-ra olyan telszámom volt, ami közvetlen, nem kellett melléket kérni. Az nincs meg? Most nem találom, de ha gondolod, akkor feltúrom a lakást, hátha...

Kép
Kép
cosmopolita

Pepitanna - Jézusom, már így megy az idő hogy genetikai UH-ra mész. :)
Pont ma jutottak eszembe, hogy felhívlak benneteket hogy vagytok, de akkor majd holnap délután persze ha nem zavarok.

Zsani, Ktc - várjuk a híreket az uh-ról.
toldikrisztina

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, mert nincs időm semmire. Most is a férjem kapcsolta be a gépet.

Szóval röviden:

Kórház: elviselhető volt. Próbáltam nem a lányokra koncentrálni, h ne hiányozzanak. A nővérek kedvesek voltak, a szülésznők is nagyon figyelmesek.

Szülés: szörnyű volt, és elvette a kedvemet a további gyerekvállalástól. A legjobb természetesen. Nagyon húzódik a sebem, a derekam, gerincem is teljes izomlázban ég, mert hát most eltűnt a hónapok óta cipelt teher.

Doki: hát nagyon kedves volt. Mindig jött és kérdezte hogy vagyunk. Tudta hogy természetesen szerettem volna szülni - bár volt egy kis félreértés - és még megkérdezte azt is hogy el tudom e ezt a csaszit fogadni. Hát muszáj volt, de a gyerekorvos is azt mondta, hogy a babáknak jobb volt így. Hát akkor én sem bánom persze! Amúgy figyelmes volt műtét közben is, de hát annyira rosszul voltam, hogy alig tudtam ezeket lereagálni. Mondta mikor meglettek a srácok (jó volt hallani ahogy felsírtak), meg talán kérdezte hogy jól vagyok e. Tetszett,h műtét után a kollégáinak is megköszönte a segítséget! Szóval a legjobb döntés volt nála szülni. Minden kismaminak ajánlom tényleg őszinte szívvel. Főleg hogy bent feküdtem, és láttam azt is, hogy más orvosok hogy bánnak a betegeikkel. No és az se elvetendő, hogy több kollégája is dicsérte.

Babák: nagyon picik, pedig tudom h nem is - de mégis félelmetes ahogy lóg rajtuk minden ruha!
Az éjszakák kemények! NAGYON NEHÉZ HIRTELEN 4 GYEREKKEL! Remélem gyorsan bele tanulok! A legrosszabb, h nyomi vagyok és nem tudok segítség nélkül helyt állni! :( :( :(

Kata
labkat

Labkat - Kívánok mielőbbi bele rázódást az új helyzetbe! Nyugi, már edzett anyuka vagy! Köszönjük a rövid és gyors beszámolót!

Kriszta - Örülnék a hívásodnak. :wink: Holnap du. már okosabb leszek. Pancsival ezen a vizsgálaton "jósoltak" 85%-nyi puncit :oops: :wink:

cosmo - Köszi az érdeklődést, jól vagyunk. Már visszanyertem eredeti habitusomat és lelkesen készülök a karácsonyra. A második trimeszter a legszebb! :) Sem a szagok nem zavarnak, sem a hatalmas pocak... Sajna, akkor a koncert elmaradt :cry: Emlékszem, hogy tavaly is említetted a hógömböket... hogy állsz velük?

Zsani - Én 7-kor már szeretnék az ambulancia előtt lenni, mert a vizsgálat előtt el kell kérnem az AFP eredményt... ( Jajj, de nem akarom tudni hogy mi az érték... Panninal nagyon rossz volt - a frászt hozták akkor ránk... és így, hogy nem tudom az utolsó menstruáció dátumát, így a levett vér időpontjának pontossága ismét kérdéses :x ) Ha korábbi képekről megismersz, akkor csak bátran csapj le rám! :wink:

ktc - Mivel korán kezdenék, remélem nem fogok még délben ott dühöngeni... Nem akarnám, hogy úgy láss... :twisted: :D Pedig jó lenne téged is megidmerni.

Jó éjt!

Kép
Kép
pepitanna

Hát... nem szólított meg senki....

DE! Újra lányunk lesz!!! :D

Kép
Kép
pepitanna

Pepitanna: gratulálok a második csajszihoz!!!! :lol: Nőuralom lesz! Majd néha jelentkezz!
Hógömb: idén se kaptam betűket, de előrébb jutottam, mert mássalhangzó már lett volna :? Talán jövőre, mert most már tényleg megvan minden azon kívül. Ha meg nem kapok, akkor sütök gyurmából magamnak. Idén lett helyette jókívánság befőtt és sk. szaloncukor.

Labkat: szerinted van olyan ember a földön, aki segítség nélkül eltud látni 4pici gyereket+háztartást?????? Szerintem ilyen NEM létezik. 2kicsivel is elkél a segítség, úgyhogy nehogy még egyszer azt mond, hogy nyomi vagy!!! Én inkább hősnek mondanálak! :wink:
Köszi, hogy leírtad az élményeidet!

Kép
Kép
cosmopolita

Pepitanna, Ktc: bocsánat, de tegnap már nem jártam itt, nem láttam, amit írtatok :( Bent aludtam Pesten, hogy reggel könnyebb legyen a bemenetel.
Pepitanna: mi is korán mentünk (7 előtt ott voltunk). Lehet, hogy láttál: én szemüveges, barna hajú lányzó vagyok, és a húgommal voltam, aki rövid, szőke hajú. Nem láttam Rólad fényképet, így én nem tudom láttalak-e. Kicsit megijedtem, amikor a bejelentkezés után felmentünk és tele volt a váró olyan emberekkel, akiket lent nem is láttunk.... de így utólag már nem volt vészes. Gratulálunk a kislányhoz!
Ktc: 1/2 9-re végeztünk, így Veletek már nem tudtunk volna találkozni.
Eredmény: CRL 65mm, meg- és helyén van mindenünk :) legjobban Manó orrától lágyultam el, nem is gondoltam, hogy ilyen szépen látni mindent! És akkora a pocija, mint az apukájának :) Azt mondta Hajdú dr-nő, hogy kifejezetten szép baba - na ettől aztán lefolytam az ágyról :) Gondolom mindenkinek ezt mondja, de nekem az egész napomat felhőkfelett-járóssá tette.
Utána megkerestük dr bácsinkat is, megnézte az eredményt. Gratulált és január 18-ra adott időpontot magához.
Mai nap boldogságos, most már kicsit megnyugodtam!
Labkat: szívből gratulálunk! Butaságokat gondolsz, 4 gyermek mellett Superman sem bírná egyedül! Szépen fogadj el minden segítséget és erősödj :)
zsani78

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?