Csibuc
Te nem tévesztettél pályát??!
Frankó elemzés volt!!!
Tavaly szerintem nem a széles néprétegek döntöttek,hanem a jótékonyság:had nyerje már meg ez a szegény sorsú-ámde roppant buta és tehetségtelen fiú...engem ez már akkor is zavart.Azt is tudom,hogy ahonnan Árpi jött az nagy nyomor és nagy műveltségre, tudásra szert tennie szinte lehetetlen volt.De az is bebizonyosodott,hogy sajna nincs több benne-lásd miféle lehetőségeket kapott,felkarolták és mégsem tudott továbbfejlődni.
Idén egyszerűen nem nyerhetett más,mint a Tabáni!!!Messze a legjobb volt,bár az is igaz,hogy ezek a kategóriákat nem lehet egy mércével mérni(mennyivel jobb volt régen a KI-MIT-TUD,ott kategóriák voltak)
Robi viszont így járt a legjobban-ha megnyeri,egylemezes sztár lett volna ,majd eltűnik a süllyesztőben,Íg viszont kikaparhatja a maga gesztenyéjét és meg is fogja tenni!!
Szabika?Megkapja a lehetőségeket színházi berkekben,ez tuti!!!És élni is fog vele,mert egyszerűen ő az a típus,aki nem fog tudni nem élni ezzel!
André...hmmm...nem tagadom,jó a hangja,de Ő nagyon szűk repertoárra használható,neki valóban külföldön kellene megtalálnia a jövőbeni lehetőségeit!És nem tagadom,nekem Ő volt a legkevésbé szimpi,és nem azért mert maga választotta meg a nemi identitását.....
Bocsi,kikívánkozott belőlem ez
Betty
Robi szerintem így is boldog volt,ez látszott az arcán tegnap este.Ne sajnáld,mert nagyszerű figura,aki igenis egyensúlyban van lelkileg ,testileg
Itt akkora hó van,hogy konkrétan nem tudunk kimenni az udvarból
2 lépcsőfok úgy ahogy van,eltűnt!!
Nem tudom láttátok-e a jövő heti előrejelzést...elkeserítő...