Tyű, mennyi kis beteg!!
Beni jól van, köszönöm az érdeklődést, már jár is oviba. Natust elvittem orvoshoz, ő is kapott antibigyót (rákérdeztem, muszáj-e, és a dokinéni nyomatékosan megerősítette, hogy rondán néz ki, kell), és javulgat. Torokgyulladása volt neki is, ami a gégére húzódott, nagyon rekedt volt, most már köhögi fel.
És igen, szánom-bánom, elvittük a bemutatóra, csuda cuki volt
Bájosan és édesen ügyetlenek még
Ditke,
Nati is imádja, nem is értem miért.. de nagyon lelkesen jár, pedig egy olyan rémes szigorú banya az oktató néni, az a tipikus keményvonalas, aki leszúr ha elkésel..
Én felnőttként összerezzenek tőle, és biztos nem járnék hozzá, de Nati nem érez ilyet
hálistennek.
A sport meg tetszik neki, végül is így alapozónak szerintem szuper, de ahogy a nagyobb csajokat elnézem, rondán ízület-gyilkos, szóval nem szeretném, ha túl sokáig csinálná..
Az a 13 fok, az durva
A helyiek is csak kandallóznak???
Cat,
Zoli állása
Nagyon sajnálom. Már a hírtől romokban vagyok, nem tudom, Ti hogy érezhettek, de vannak elképzeléseim.
Most karácsony előtt ő a második, aki így ismerősi körben állás nélkül maradt
Ez tipikusan az a helyzet, ami a rémálmokban jön elő, tényleg jó, hogy legalább Te dolgozol!!
basszus..
Musical mesék: vettem 6-ot arra a januárira, jobb oldal erkély, 2.-3 sor széle (12?-13?), illetve 1. sor 4-5 környéke, szerintüm viszünk mamát is, ha lesz kedve, tényleg elég olcsó volt a jegy
Judyt,
végre!! Gratulálok
Akkor jöhet az ünnep, a pihi
Edit,
mit mondott a pszicho-s csaj Marcira??
Klassz, hogy Oli és Beni ilyen jól feltalálják magukat. Nomeg neked is könnyebb egy-egy nap erejéig
Sokszor eszembe jutsz, hogy januártól indul a melód
Kíváncsi vagyok, milyen lesz! Szinte biztos vagyok benne, hogy élvezni fogod. Ruhatárral hogy állsz? vagy ne is kérdezzem? Gondolom kell most neked is szerezned "dolgozós' készletet.
Jaj, amit kérdeztél, Nati szeptember óta jár a ritmikus gimnasztikára, tudod, még írtam is, hogy Beni focit kezd, Sári meg úszást, 3-an háromfelé
De beleszoktam, és bírjuk a tempót