Magyar tali szupi volt Maya atjott hozzam...3.talink volt fel ev alatt jo mi?allandoan hivom irok de ezek a nyujori magyarok olyan elfoglaltak,hogy 2hetente valaszolnak meg az sms-re is
na szoval,hogy ne menjen egyedul gondolom atjott...egyutt mentunk...en egyedul is mentem volna
elsokent erkeztunk...aztan gyultunk...hat volt 1-2olyan magyar magyar akiknek nem keresem majd a tarsasagat
de leult pont mellem egy lany,hogy varja a barinojet o is eloszor volt ezen a talin es vele beszelgettem egesz ido alatt aztan jott a barinoje vele is picit de ezzel a masik lannyal jo sokat...csereltunk teloszamot facebook-on bejeloltuk egymast
es mar sms-t is valtottunk
Beaval ma vgy holnap talizunk is mert o hetvegen megy haza Magyar orszagra
barinojevel meg lehet megyunk korizni kari elotti nap
orulok,hogy elmentem amugy minden honapban taliznak januar 10 lesz a kovetkezo tali es minden penteken is van magyar tali de az olyan sportnap szeru...ping pongoznak meg kosar ilyenek
majd lehet oda is lenezunk oda viszont 10$ a beugro
szal jo volt a buli a lannyal keszult fotom is majd felteszem a blogba ha utolerem magam idobenileg
fel 12re ertem haza
apacska bizti orult,hogy kimozdultam es nem futottam haza en voltam a csajokkal az uccso aki lelepett
azt meg mar csak ugy halkan jegyzem meg a lany akivel mentem meghivtam egy italra...erre mikor megjott a tesoja kimaszott mellolem es atult egy masik asztalhoz vele...aztan visszajon szol nekem,hogy a piat nem az en szamlamra irtak hanem kifizettetek vele,ugyhogy ha megakarom hivni kerjek mar ki neki egy mitomenmit
na mondom jovan akkor kerj egy italt meg a tesodnak is (pedig nem is ismertem a tesojat gondoltam majd most vegre ovele is megismerkedhetek) erre mar csak azon kaptam a fejem,hogy kabatban allnak,hogy mennek haza...meg koccintani sem jottek oda wazze
eees a hab a tortan valami 2000ft-s koktelt ittak
nem mintha szamitana...mert en hivtam meg
csak akkor legalabb koccintok a masikkal ha mar azer rendel valami dragat mert mas fizeti nem
Eddig se ertettem ezt a lanyt de ezutan se fogom...mindenesetre en ezzel az uj tarsasaggal tok jol elvoltam
Chrissy
Hat mindig visszaolvasok es annyit irtok mindenre reagalok
En parom meg ma utazik el es szombaton jon haza
Forralt bor?Fuuu de reg ittam olyat
Nem azt irtam,hogy neked van magas tsh-d hanem hogyha nekem csak ez az egy bajom lenne marmint a magas tsh(PM alulmukodes) akkor en is annyira bizakodo lennek mint te...erted most?
Nyar ota probalkoztok...hat igen az meg ugymond nem olyan hosszu ido
barinom is abbahagyta a fogigatlot es abban a honapban jott is a baba...
jo mondjuk a baba beteg volt...es megkellett szulje 20hetesen kikellet hagyniuk 6honapot es aztan ugy felve egyutt voltak egyszer megint es megint babas lett
es az a baba mar meg szuletet iden marciusban mikor otthon voltam
A gorbe alapjan en az 5.cn-re tennem most
deeee meg varni kell ennyivbol nem lehet megallapitani....viszont 5.naptol en vegig csinaltam volna a helyedben vgy akar az elso cn-tol es vegig az egesz honapot hogy lassam mi a nyavaja is van...
Milyen
Jaaah aze mert nem emlekeztem,hogy ilyen reszletesen irtam volna
Ez a cumis kep a kedvencem...a kepet a neten talaltam meg 2eve nem tudom honnan van en is probaltam anno keresni de nem talaltam talan most is megkene nezni hatha feljon valami link
Na akkor jo mert emlexem mikor Pati barinom lett babas alandoan almi volt szegeny
volt hogy neztuk nalunk a magyar filmet o meg bealudt a kanapen meg amikor beszeltem hozza
szal gondolom egy ido utan nehezebb mar melozni na
Ajik ngyon joook en mit irjak paromnak veszek egyedul kap valami specko zoknikat amik direkt ilyen faradt labra vannak vgy mi
persze szerintem tul vekony lesz neki es nem fogja hordani nem tudom viszont a labnak jo es azert vettem neki
meg a 2pulcsit az egyik szurke a masik meg ilyen halvany babakek
tuti csini lesz benne a szurke vastagabb melegebb a masik vekony
masnak egyenlore nem vettem mert nem adunk
Csibuc
Koszonjuk az agybemutatot
Blogot minnya ujitok csak elobb nektek akartam irni
Tegnap magyar buliban voltam
szereztem uj baratokat
Puszi
Ok
198.hsz volt szamoltam
jott a lapalja
es aztan a nyitooldalra jott a kedvenc cumis kepem
Koszonjuk a tablicskut
bar ezen az uj bneten nagyitoval kell neznem ezt is mert alig latni a betuket...mi a pics@ert kellet nekik igy osszenyomni az oldalt?
Betty
Jah loptam..meg a masikban is
Olyan reg csacsogtunk majd minnya jol felhivlak
Hobbira ugy lesz idom mire lemegy a kari meg minden addigra mas dolgom nem lesz...postan 1orat alltam sorba belyegekert
megkell irnom a kepeslapokat kb 20db fele kesz
becsomagoltam az ajikat,ma jon az etkezo asztal vegre ugyhogy utana mar semmilyen butorra nem varunk nem kell itthon ulnom
En is gondolkodom egy oran apacskanak
mert a gym-be nem szereti hordani az orajat
es volt neki egy sima oraja arra a celra de nem jo a szijja sot azota ki is szelektalta neki,hogy nem kell
gondoltam vennek egyet ami az edzeshez jo azaz sportolashoz de miota itt az epuletben jarunk edzeni nem tudom igy van e ertelme hisz ora van a falon...vgy nem tudsz esetleg valami specko orat sportoloknak?