Sziasztok!
Túl vagyok a hysteroscopián, minden rendben, az átlagtól picit kisebb a méhem, de ez nem gáz a doki szerint.
Brigi:
Minden infót szívesen veszek, Szűcshöz járok. Köszi!
A napellenzős ötlet mekkora!!!
Irígykedem a somlóira és nagyon drukkolok a szüléshez!
Dita:
Miló szépen fejlődik, gartulálok hozzá. Az átázós sztorin akkorát nevettem!!!
Egyébként kiskoromban anyukám nem tudott sokáig szoptatni, mert sokat idegeskedett, ezt megéreztem a tején (vagy csak a hangulatán) és már nem fogadtam el a cicic. A tejet ma is utálom, egyszerűen képtelen vagyok meginni! Feldolgozva, vagy ízesítve lecsúszik, csak úgy natúr rühellem az ízét. Ezért próbálj meg nem idegeskedni annyit, tudom, hogy kárnak is mondom
, de jobb lenne, ha túllépnél dolgokon és inkább nem törődnél vele...
Vevikk:
Örülök, hogy Donika összeszedte magát és szépen eszik, a pocóját viszont sajnálom... Gratula a fogyásodhoz, ügyes vagy!
Detti:
Köszi az infót! Az 5. inszemnél sajnos én is kiakadtam, mert nem tudtam feküdni... Én tuti nem bírom ki, hogy ha nem lesz elég hely és lesznek inszemesek - felajánlom, hogy egy ágyon ketten is feküdhetünk - lábtól. Szerintem ez csak jóindulat kérdése. Az inszemesek meg nemhinném, hogy ki akarnának túrni az ágyból, csak szerintem akkor is jót tesz egy kis fekvés, különben egyből a dokihoz küldenék őket és nem a kórterembe.
Colin:
Biztos rossz érzés, hogy nem tudsz segíteni a csukláson... Nincs rá valami trükk, hogy elmulaszd? Ettől még nem mondtál csődöt anyaként, eszedbe se jusson ilyeneket gondolni!!!
Remény:
Milyen cicifüggő a bébid!
Elvégre pasi! Nagyon cuki a fotókon, életben bitzosan még gyönyörűbb!
Vicky:
Klassz, hogy rendben vagytok. Egy pici kimozdulás csak jót tesz a lelkednek és legalább a papírmunka is ki van pipálva. Mi kell még? Azért vigyázz magatokra!