Sziasztok,
gyorsan, mig forgozik..
Pano,
köszi, hogy megnézted az oltast. Akkor otthon jobban elosztjak a dolgot, lehet, hogy ugy jobb. Mi 4 honaposan és 6 honaposan megyünk legközelebb, kb ugyanezeket kapja meg ujra.
Pusszantas Nektek!
Swen,
örülök a klassz napnak. Olyan jo, hogy igy fejlödnek, mar sokat elvannak egyedül, akkor is, ha nem alszanak
Andriska is jol elvan a forgojaval, és tegnap a masfél oras séta alatt végig a babakocsira kötött egerét nézegette. Hihetetlen, hogy nem unja meg!
Botond = Herkules
(Andriska még mindig utal hason)
Bori
örülök, hogy a kismenyem érdeklödési köre megegyezik Andriskajéval (forgo, Cickom-cikom)
A cumit én is hasznalom altatasra, de legtöbbször csak az autoban vagy a babakocsiban. Egyébként legtöbbször a karjaimban alszik el ringatva.
A cukros vizet a szajaba kapta kiskanallal a szuri elött figyelemelterelönek. Ettöl függetlenül volt orditas. A doktornö felelösség-atharitasat pedig tulzottnak tartottam.
Még a korhazban vérvétel utan kapta a "Trösteli"-t (vigasztalocska), szintén cukros viz formajaban, az nagyon bevalt!
Daninak sok puszi a szemölcskék helyére!
Orsi!
Nagyon szép a történeted! Jo, hogy a fuvolanak ilyen sok hasznalt veszi az ember!
Es Ti a zenét sem felejtettétek el (nem ugy, mint mi)! Mégegyszer gratula, a kisfiad nagyon-nagyon édes, és dehogy unjuk meg a képeket!
Kaki-ügyben teljesen OK-k vagytok, a hasfajasra mint irtam nekünk bejött az édeskömény tea, ugy, hogy én iszom, de igazi megvaltast nalunk csak az hozott, hogy Andriska nagyobb lett. Reggel még most is sokszor faj a pocija.
Nagyon mohon iszik? Mert akkor esetleg segithet, hogy Te hasra fekszel, Gergöt magadra teszed és ugy szopik, igy neki többet kell erölködnie (alulrol felfelé sziv), talan igy kevesebb levegöt nyel, nalunk ez is bejött. Csak probalkozni lehet, aztan vmi bejön, vmi nem...
Jerry!
Nagyon-nagyon édes a kép!!!
Rita!
Az aranyvisszavonast apu elmesélte telefonon... Kicsit fel vagyok haborodva, mert az itteni napilap elég cinikusan irt a magyar diszkoszvetésröl... Pedig ha jol tudom, még egyaltalan nem biztos a dopping. Bocsi, elég OFF voltam.
Linda,
OHO, Gergö Andriska nyomdokaiba lépett hizas ügyben!
Akkor nem csoda, hogy faj a hasikaja, ilyen pici babaknak szerintem nem egyszerü lehet ekkora mennyiséget megemészteni. Idövel biztosan jobb lesz + lasd amit Orsinak irtam.
Hason ö sem szeret lenni?
Nagyon édes a képen és ha jol latom, mar elkezdett gömbölyödni az arcocskaja!
Itt semmilyen oltas nem kötelezö, minden az anya döntése, gondolhatod, mennyire vagyok szakértö egy ilyen döntésben...
Maci!
Aranylanc
Biztos nagyon boldogok anyosék..
Lino!
Mi van veletek? Sok gyogypuszit küldök!
Nalika!
sok puszi Nektek is és tényleg jo, hogy csatlakoztal hozzank!!
Zita!
Hogy van a kisfiad? Merre jarsz?
Kisdio!
A tulzott hizas miatt én is aggodtam, de mindig megnyugtattak, hogy anyatejjel nem lehet elhizlalni.
A délelötti ébrenlét Andriskanal is igy 3-4 hetes korban kezdödött. Volt ugy, hogy egész délelött semmit nem aludt, szorakoztatast igényelt.
Zsuzsa,
Ednia szeme hogy van?
Mariann!
Hogy vagytok?
Zsuzsi!
Van azért segitséged néha? En is vagyok igy néha, hogy a nem alvastol van rossz kedvem, azutan ha sikerül egy kicsit aludnom, egyböl masképp latom a vilagot.
Szuri-ügyben biztos igazad van, de nehéz igy egyedül döntenem, hogy mikor mit adassak be. Igy ugy csinalom, ahogy a "Schulmedizin" ajanlja.
Mucska,
boldog szülinapot!!!
Szöszi,
szép hétvégét Nektek!
Multkor nem is irtam, nagyon tetszettek a képek Balazskarol és Rolad is (aranyos arcod van)!
Mi tegnap voltunk végre a nögyogyinal kontrollon (miattunk huzodott igy el), minden rendben volt, tilalmak feloldva. Képzeljétek, kaptunk sikosito zselét, dokibacsi szerint egyelöre ezzel probalkozzunk, hat kivancsi leszek.
A gyermekagyi folyassal kapcsolatban én is aggodtam, mert mindig, mikor azt hittem, na mar vége, akkor vérezgettem egy kicsit. Dokibacsi szerint ez normalis, a méhem mar teljesen összehuzodott, ezek a kis vérzések a szoptatas miatt vannak.
Amugy tök jo volt nala, az aszisztensnök is örültek nekünk és a dokibacsi ragaszkodott hozza, hogy Tomi és Andirska is bejöjjön a rendelöbe, ne csak kint varakozzanak
Védekezés-ügyben egyelöre még nem döntöttem, van aki gyogyszer mellett döntött?
Ma délutan megyünk a tanacsadoba, megmutatom Andriska kobakjat a védönéninek, kicsit gyanus a fejböre, olyan, mintha hamlana rajta a bör, par napja vettem észre, remélem még idöben meg tudom szüntetni a dolgot.
Sok puszika
Süncsi