Sziasztok,
Vikó,
kérem én is a receptet, mert a kacsa tuti, hiszen anyukámtól kaptunk egyet így én is arra gondoltam 1 fogásnak.
A mentoráltadtól kedves , hogy ilyen gondosan választott ajándékot. Csaj vagy pasi?
Lucának Boldog névnapot !!!!
Nettke,
jobbulást nektek. Háááát, tudod, nálunk is olyan szórt a társaság, hogy min. lesz 3 féle kaja. Én imádom csinálni, csak elkezdeni esik néha nehezemre. 26-án nálunk lesz az egész familia, így ott aztán neki feszülhetek a dolgoknak. kb. mint a szülinapomon.... Sütni viszont se nem szeretek, se nem tudok. Bár az első üti a másodikat.
Cat,
na, amit most írni fogok.... Azt álmodtam terhes vagy, már hatalmas pocakod volt ( természetesen a színházban voltunk ) , és Zoli nagy örömmel mesélte, hogy tuti lányotok lesz és Jázmin lesz a neve.... Ezt nem bírtam nem elmesélni.
Jó a blog, olyan jól van leírva minden.
Ma néztem meg végre a Rudolf-ot, nagyon tetszett. MÁZS fantasztikus volt. SZPSZ milyen jól táncolt... HZS nem tetszett. Első részt Kristóffal, második részt a picikkel néztem. Mikor vége volt, Zsombi: anya, újra megnézzük????
Detti,
Jaj de jó a recept. Szerintem ezt én is megpróbálom. Valamint ha van még olyan ami nagyon bénának is menne kérlek írd meg.
Annamari,
a te összeállításod is tetszett, a töltött káposztát pont ma mondta anyukám, hogy ő is csinálni fog.
Végre, hogy eszébe jutott a dokinak az immunerősítő.
Te is szedsz valamit?
Ajándékok:
90 % -os vagyok....
Szombaton lezavartam. Még pár dolog kell, de azt megoldom vagy a héten, vagy a hétvégén.
Aztán a csomagolás, de arra most lesz időm, mert mi 18-án bezárunk és csak jan. - ban nyitunk.
További szép estét.