Sziasztok!
Először is GRATULA AZ ÖSSZES ÚJ ANYUKÁNAK!
Próbáltam végigolvasni, bár néha felületesen sikerült, amiket írtatok. A kórházi felszerelések pánikszerű összekészítésén jót vigyorogtam!
Én tapasztalatból tudom, hogy mindenképpen hiányozni fog valami, minden látogatásnál hoznak még valamiket, úgyhogy a végén úgy fogtok hazajönni, mintha ezer éve költöztetek volna be a kórházba..
Írok egy kicsit magunkról is.
Hála istennek Lili nem csak olyan békésnek néz ki, hanem az is /kopp, kopp, kopp, a nagy fa fejemen!/ úgyhogy egyelőre meg tudom tenni. Remélem a későbbiekben is így marad nála..
Mindkét éjszakát átaludtuk!
5-6 órát alszik éjjel /ismét kopp, kopp, kopp/
Ez egy igazi földre szállt kisangyal. Mindig csodálkozom, hogy hogyan sikerült nekem és a páromnak ilyen tökéletes kis valamit összehozni ?!
Sebem egész jól alakul, nem állítanám, hogy "jól van" de már nem annyira zavaró és fájdalmas, mint az elején volt.
Manókával küzdünk a szopi terén, most már lassacskán kezd belendülni a dolog. Nehéz, mert az embernek van 600 lehetősége, hogy miért nem jön össze és nem tudja, hogy akkor most melyik ellen tegyen valamit. De azért nem adjuk fel. Igyekszünk kispohárból, kiskanálból enni, amikor muszáj a lefejt tejhez nyúlni. Mindenkinek köszi sokszor a tanácsokat, de a baj ott van, hogy mihelyst cicihez kerül a leányzó, azonnal elalszik rajta. Nincs az az isten, aki fel tudná verni álmából! Erre nincs valami recept?
Ráadásul az anyatej egy picit nehezebb kaja, mint a cukros víz, úgyhogy néha picit kínlódik a szentem a pocijával. De teljesen tűrhető még ez is. Viszont tej az van, az tutti, mert már a szopik mellett 150 ml-t fejtem zacsiba!
Már szült anyukák! Meddig termelődik szopizás közben az oxitocin?
A legrosszabb, hogy úgy érzem semmire nincs időm, semmivel nem tudok végezni. Tegnap délelőtt itt volt a védőnő, délután meg már a gyerekorvos. Nem tudom mit nyomulnak, tökre felborították a napunkat, és a kisgyereknek még ez is nagyon nagy változás, hogy itthon van velünk, szokjuk egymást, minek ide két ilyen okostojgli? Jövő héten megint jön mind a kettő
Nem indult be senki a mai hidegfrontra?
Milyen szar idő lett hirtelen! Bezzeg a kórházban a nagy üvegablakok mögött majdnem megdöglöttünk.. Remélem azért lesz még egy kis vénasszonyok nyara!
Edit! Szép volt a születéstörténeted!
Marti! Az éjszakázás azért nem csak rajtam múlik!
Lau! Azért a netre bármikor fel tudok lépni fél percre a jóhírrel!
Andi! Ha a Lurdy nem jött be, javaslom a központi okmányirodát, én is nemrég csináltattam újat, ott ha reggel korán (8 körül) odaérsz, egész emberi időben utdsz végezni /ez nem jelenti azt, hogy gyorsan/ és ugyan azt mondták, hogy kb. 2 hét, de csütörtökhöz képest már kedden meg is kaptuk az új személyiket!
Pusz mindenkinek! Legyetek jók!
Macs
Ui. A levelet hajnalban irtam wordben, de csak most küldöm el. Most látom: Noémi és Kormi is beindult a frontra és megvan a baba! ÓRIÁSI GRATULA!!!