Mennyi mindenrol maradtam le
Szombaton elvoltunk vasarolni hat elmentunk aztan sebtiben fordultunk is ki mert apacska rosszul volt a tomegtol
eszmeletlen ugyhogy nem vettunk semmit aztan a hidegbe -2fokban felgyalogoltunk 30utcat
ilyen hideg volt
aztan ma meg utazott el este de nem talaltuk a piiztarcajat..ugyhogy miutan elment azt kerestem meg este 10ig
mire megtalaltam...mar lemondta az egyik kartyajat pedig tudtuk,hogy valahol itt van a lakasban mert nem is voltunk ma sehol
Gyogyomat penteken felvettem de mivel minden reggel etgyomorra kell bevennem nem vehettem be penteken csak szombattol 12$ volt mert nincs biztositasom
mennyi lett volna ha van?
12$ az olyan 2200ft ocso azt hittem jo draga lesz....egy honapra megvan az adag aztan megyek vv-re
Karifa
Nem minden nap kerul aji a fa ala hanem ugy folyamatosan kariig feltoltik a csaladok
gondoltam en elkezdem erre apacska hazajott penteken 2dobozzal
szombaton jott meg1
es aszonta hetfon is jon majd ne vegyem at
levgyok maradva...azt mondta neki nem kell semmi
Oltas
En ugy tudom csak az oltottad vedi!Hordozok lehetnek es atadhatjak csak ok nem kapjak meg...szal ha a csalad fele beoltva az meg nem eleg...
Parom oltatna...en nem
Nekem a kimerulo petefeszek utanaolvastam es lehet akar attol is,hogy anyukam mikor velem babas volt valami gyogyszer mellekhatasakent igy jott ki rajtam
hat koszonom szepen
Ugyhogy en babasan semmilyen injekciot nem adatnek be magamnak...de igy hogy nem vgyok az igy sem mert meg nem tesztelt...ez sajat velemenyem...mindenki mas es en tiszteletben is tartom barki barhogy dont!Ez egy olyan dolog nekem,mint a vallas...nem erdekel ki milyen vallasu felolem lehet zsido,muszlim,kereszteny...mindenki sajat maga dontese
Uj dizajn
Felkell nagyitani az oldalt es akkor az oldala kimegy nagyobbak lesznek a betuk is nekem is nagy a kepernyom
Betty
A csucsra ne is mond...tudod valahogy nalunk minden mas mint naluk...mindig megmosolyog mikor valami mashogy van mint naluk
Jok az uj vonalzijaid bar orultem volna ha masmilyenre csereled
Gyurud ngyon szeeeep
Nem ugy csalodtam benned!!!!!!!!!Nem a te hibad sajnos
Erted,hogy hogy mondtam
Hoddel ne foglalkozz!Mar irtam hogy mestersegesen vgy hormonalva semmi ertelme merni a hod
Tesztet csinaltal?
Nekem pl megjon es csak utana szokott leesni
Teszted nekem is pozinak tunik de szerintem mar erosebbnek kene legyen
viszont ha meg nem lenne semmi akkor meg negabbnak
most jol megaszontam mi
Csibuc
Meg nem olvastam a privid nem volt annyi idom semennyise se
de eljutok oda is nagy oleles
Szerintem mar december elejetol kari hangulat van egesz szilveszterig aztan meg megszunik...szal sokkal jobb is talan igy...mi kiprobaltuk es nekem tetszik
alkalmazni fogom jovore is
Chrissy
Izgi jaah
foleg,hogy apacska a hetvegen feltoltotte eleg rendesen
neten megrendelte es dobozokat meg hoztak ki
holnap nekem is menni kell mert en meg csak egy ajit vettem es az sem olyan
All a fa mar lassan egy hete fentebb irtam miert van ez
GYogyot most kezdtem el majdnem 3honapig fogom szedni ha februar vegen esetleg kezdenenk bar tudod most ugy nez ki,hogy csak majusban megyek haza
De nekem nem volt magas lombik elott azaz erteken beluli volt senki nem firtatta csak most lombik utan nott meg
Orulok,hogy rendes pirid van nekem meg az utobbi idoben nekem sem olyan amilyennek lennie kene
1nap megvan joil aztan mar csak barna vgy picit veres...
felek,hogy lassan abbamarad a menzim
Ugyi vgy homerozes soran...minden napra allits ugyanarra az idore ebresztot...ez a lenyeg...aztan visszaaludhatsz csak egyen meg a homerozes egybol keles utan agyban mindig ugyanabban az idoben
Jah es megmondtam/tuk hogy mikor volt pe-d
nekem 2008-ban is azt mondtak majd a 2009 lesz a mi evunk
mindig mindenkinek azt mondtam aki kerdezter,hogy aaah en majd 2010-ben szulok
a
azert mert azt gondoltam addigra sikerul...hat lassan mar 2010ben sem szulhetek
Puszi
Hat vegigolvastalak
Lefaradtam...
Hat igen...tudom sokan mondtak mar neked is,hogy igazsagtalan az elet...mas a kisujjat se mozditja a babaert es osszejon neki...aki meg minden erejevel azon van annak meg nem jon ossze...
Mindig mindenki a laptetpre hajtott
en meg mindig mondtam lap aljara hajtok
Tablakat szeretem
Jo otlet
Milyen
Haat mondta,hogy nyissam ki valamelyiket ha akarom
De mondtam neki,hogy majd 24-en...gondolhatod itt allnak a dobozok es nem nyitottam ki
tok izgi olyan kivancsi vgyok