Sziasztok!
Csak sikerült megjelennem nekem is...
Igazából kicsit le vagyok törve mostanság, nem tudom hogy lesz-e munkahelyem pedig nagyon fontos volna. Próbálkozom ezt-azt eladni is na de mind1.
Most megpróbálom összeszedni a gondolataimat, de nem igérem, hoy nem marad ki valami!
Levi már ALSZIK!!! Igaz ma nem aludt délután és sajnos ez nem az első eset.
Orsi nekem tetszenek a falak, de nagyon kíváncsi leszek bútorral is rá, mert nagyon sokat fog számítani ilyen falfestés mellett! Szóval majd bútorozva is kellenek ám képek!
Hogy vagy egyébként? Képzeld a barátnőm (aki nagyjából egyidős terhes volt veled) éjjel 3-kor szupersebességgel megszülte a kislányát. A fiának eddig tetszik a hugica
. Neked is ilyen szülést kívánok!!!!
Timi nem csodálom ha csökkent a lelkesedésed a munkát illetően. Gondolom, hogy nem lehet könnyű reggel elvinni a bölcsibe Esztit, utánna meló, majd haza, főzés, legyél a gyerekkel, a férjeddel is.... de hát ez az anyák sorsa.
Tudod, hogy meddig fogsz dolgozni?
Anna hihetetlen ügyes már akkor rajzolásban! Levinek -igaz nem nagy rajzmániás egyenlőre- csak kis kusza firkák sikerednek, de azokra nagyon tud koncentrálni!
Borisz szövege még mindig nagyon haláli!!!
Ő ilyen bátor a mikulással?
Levi (idén látott először) az első mikulásnál (klubban) valósággal belém volt bújva, szerintem nem is látott semmit. A másodiknál (CBA) már elvette tőle a csokit, de még csúnyán nézett, a harmadikat (veresi mikulás) tisztes távolból megnézte (alig akarta meglátni) majd amikor megkérdeztük tőle oda akar-e menni azt mondta: nem, menjünk és elkezdte az apját húzni az ellenkező irányba.
Énekelni Levi is nagyon szokott mostanában anyja után szabadon olyan hamisan, hogy még én is hallom, hogy az. Pedig nekem nincs is hallásom!
Látszik, hogy tőlem tanulja...
Elkezdtem írni Levi "beszólásait", párat megosztanék veletek, bár lehet csak nekünk tetszik annyira.
Apja túrógombócot vacsorázik.
- Finom?
- Igen.
- Hmm....gondoltam!
Aztám meg napok óta fújkáltuk már kinn a levegőt, tetszett neki, hogy látszik a lehelletünk. Először azt hitte füst, de mondtam neki, hogy az tulajdonképpen pára. Egyik nap fúj egyet a levegőbe majd megszólal: - Pá-pá pája (pára)! Na igen van ceresitünk is meg látta már a reklámot is...
Majd egyik nap vacsinál beárulta az egyik ismerős kislányt aki aznap -én azt hittem csak- megszorongatta:
- Emma...
- Emma? Mi van Emmával?
- Emma oda.. (itt mutat a szájára)
- Emma megpuszilta a szádat?
- Emma puszit adott a szájamba!
- Tényleg? És jó volt?
Elgondolkodott. - Jó volt...
Még egy:
- Kakálsz?
- Nem. Később.
- Később kakálsz?
- Pontosan!
A szavak nagyrészét szerintem helyesen mondja legalábbis ahogy lassan újramondom magamban utánna, mégis valahogy olyan furán hangoznak a szájából a szavak. Talán kissé zártan beszél. Persze azért vannak ilyenek is pl: pácia (pisztácia), kesudubió (kesudió), jépa (répa), jop-jop (rop-rop)
Olyan zabálnivaló!!!! Persze mindemellett megvan még a verekedés ami lassan átvált rugdosásba.
Már majdnem kinn van teljesen az alsó két nagyőrlője is. Abban reménykedem, hogy a verekedés emiatt van.
Ez a félnyolc orrú maci tényleg nagyon szuper!!
Momoska akkor neked rendeződni látszik a munkád? Jaj de jó lenne! Igazán át tudom érezni!
Bocs, hogy főleg magunkról írtam!