Új privát üzeneted érkezett!

Nna, látod, ez a jó hozzáállás :wink: 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Látod, még lapalja is lettél vazze 8) :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Juhééééééééééééé
Enyém a lapalja, bibibibiiiiiiiii.

Aszem megyek alukálni, ígérd meg, hogy holnap minimum felhívod a dokidat. És tesztet is kérek! Egész nap gépközelben leszek, szóval a reggeli kv mellett már szeretnék valami jó hírt hallani. Ha nem más legalább a következő időpontot fogjuk tudni, de én nem adtam fel a reményt. Háthaaaaa.

chrissy81

Én is megyek mára...a klinikát mindenképp hívom holnap 10 után, de reggel már nyomom a tesztet....bár....mindegy, megcsinálom :P :lol:
Pussz :!:
Jó éjt mindenkinek :!: Kép

betty615

Sziasztok!

Betty: most mi vaaaaan? :shock: Nagyon drukkolok, hogy úgy járj, mint Anyukád és ott legyen a kisbabád a pocakban! :D Kép

Csibuc: akármi is történt Veled, kívánom, hogy mielőbb rendbejöjj lelkileg! Kép

Nem csinálunk egy táblát Csajok? Hogy ki hol tart, hova jár,...

Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Ja: én szívesen megcsinálom a táblázatot, ha elkülditek az adatokat priviben! :oops: :D

Kép

Kép

*puszedli*

Mennyi mindenrol maradtam le :roll: Szombaton elvoltunk vasarolni hat elmentunk aztan sebtiben fordultunk is ki mert apacska rosszul volt a tomegtol :shock: eszmeletlen ugyhogy nem vettunk semmit aztan a hidegbe -2fokban felgyalogoltunk 30utcat :shock: ilyen hideg volt Kép aztan ma meg utazott el este de nem talaltuk a piiztarcajat..ugyhogy miutan elment azt kerestem meg este 10ig :roll: mire megtalaltam...mar lemondta az egyik kartyajat pedig tudtuk,hogy valahol itt van a lakasban mert nem is voltunk ma sehol :roll:

Gyogyomat penteken felvettem de mivel minden reggel etgyomorra kell bevennem nem vehettem be penteken csak szombattol 12$ volt mert nincs biztositasom :shock: mennyi lett volna ha van? :lol: 12$ az olyan 2200ft ocso azt hittem jo draga lesz....egy honapra megvan az adag aztan megyek vv-re :wink:

Karifa
Nem minden nap kerul aji a fa ala hanem ugy folyamatosan kariig feltoltik a csaladok :) gondoltam en elkezdem erre apacska hazajott penteken 2dobozzal :shock: szombaton jott meg1 :shock: es aszonta hetfon is jon majd ne vegyem at :shock: :roll: levgyok maradva...azt mondta neki nem kell semmi :roll: :?

Oltas
En ugy tudom csak az oltottad vedi!Hordozok lehetnek es atadhatjak csak ok nem kapjak meg...szal ha a csalad fele beoltva az meg nem eleg... :roll: Parom oltatna...en nem :roll: Nekem a kimerulo petefeszek utanaolvastam es lehet akar attol is,hogy anyukam mikor velem babas volt valami gyogyszer mellekhatasakent igy jott ki rajtam :? hat koszonom szepen :? Ugyhogy en babasan semmilyen injekciot nem adatnek be magamnak...de igy hogy nem vgyok az igy sem mert meg nem tesztelt...ez sajat velemenyem...mindenki mas es en tiszteletben is tartom barki barhogy dont!Ez egy olyan dolog nekem,mint a vallas...nem erdekel ki milyen vallasu felolem lehet zsido,muszlim,kereszteny...mindenki sajat maga dontese :wink:

Uj dizajn
Felkell nagyitani az oldalt es akkor az oldala kimegy nagyobbak lesznek a betuk is nekem is nagy a kepernyom :roll:

Betty
A csucsra ne is mond...tudod valahogy nalunk minden mas mint naluk...mindig megmosolyog mikor valami mashogy van mint naluk :roll: :oops: Jok az uj vonalzijaid bar orultem volna ha masmilyenre csereled :? Gyurud ngyon szeeeep :wink: Nem ugy csalodtam benned!!!!!!!!!Nem a te hibad sajnos :? Erted,hogy hogy mondtam :roll: Hoddel ne foglalkozz!Mar irtam hogy mestersegesen vgy hormonalva semmi ertelme merni a hod :? :roll: Tesztet csinaltal? :roll: Nekem pl megjon es csak utana szokott leesni :shock: Teszted nekem is pozinak tunik de szerintem mar erosebbnek kene legyen :? :roll: viszont ha meg nem lenne semmi akkor meg negabbnak :? most jol megaszontam mi :roll:

Csibuc
Meg nem olvastam a privid nem volt annyi idom semennyise se :oops: de eljutok oda is nagy oleles Kép Szerintem mar december elejetol kari hangulat van egesz szilveszterig aztan meg megszunik...szal sokkal jobb is talan igy...mi kiprobaltuk es nekem tetszik :) alkalmazni fogom jovore is :wink:

Chrissy
Izgi jaah :lol: foleg,hogy apacska a hetvegen feltoltotte eleg rendesen :roll: neten megrendelte es dobozokat meg hoztak ki :roll: holnap nekem is menni kell mert en meg csak egy ajit vettem es az sem olyan :roll: :? All a fa mar lassan egy hete fentebb irtam miert van ez 8) GYogyot most kezdtem el majdnem 3honapig fogom szedni ha februar vegen esetleg kezdenenk bar tudod most ugy nez ki,hogy csak majusban megyek haza :roll: De nekem nem volt magas lombik elott azaz erteken beluli volt senki nem firtatta csak most lombik utan nott meg :? Orulok,hogy rendes pirid van nekem meg az utobbi idoben nekem sem olyan amilyennek lennie kene :? 1nap megvan joil aztan mar csak barna vgy picit veres... :? felek,hogy lassan abbamarad a menzim :oops: :roll: Ugyi vgy homerozes soran...minden napra allits ugyanarra az idore ebresztot...ez a lenyeg...aztan visszaaludhatsz csak egyen meg a homerozes egybol keles utan agyban mindig ugyanabban az idoben :wink: Jah es megmondtam/tuk hogy mikor volt pe-d 8) :wink: nekem 2008-ban is azt mondtak majd a 2009 lesz a mi evunk :roll: mindig mindenkinek azt mondtam aki kerdezter,hogy aaah en majd 2010-ben szulok :roll: a :roll: azert mert azt gondoltam addigra sikerul...hat lassan mar 2010ben sem szulhetek :? :roll:

Puszi
Hat vegigolvastalak :shock: Lefaradtam... :? Hat igen...tudom sokan mondtak mar neked is,hogy igazsagtalan az elet...mas a kisujjat se mozditja a babaert es osszejon neki...aki meg minden erejevel azon van annak meg nem jon ossze... :roll: Mindig mindenki a laptetpre hajtott :twisted: en meg mindig mondtam lap aljara hajtok :lol: Tablakat szeretem :D Jo otlet 8)

Milyen
Haat mondta,hogy nyissam ki valamelyiket ha akarom :roll: :oops: 8) :lol: :roll: De mondtam neki,hogy majd 24-en...gondolhatod itt allnak a dobozok es nem nyitottam ki :roll: tok izgi olyan kivancsi vgyok 8) :lol: :twisted: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na, csajok, mai tesztem hóóót nega...látjátok, mondtam én :?: :!: :lol:

Bri
örülök, hogy el kezdheted a gyogyit, és hogy sikerült megvennetek :!:
Jaaaj, tudom, hogy nem úgy értetted, nem bennem csalódtál, hanem a dolog sikertelenségében....csak úgy, mint én is...de majd lesz ez jobb is :wink:

Puszi
hozzád egy kérdés: Neked volt fagyis beültid.
Ahoz milyen gyogyik kellenek...mert gondolom ott is le kell állítani a peteérést nem :?: Meg a méhnyálkahártyát kell valamivel tuningolni, hogy vastagodjon...
Aki tudja ezt, leírhatná...bár ma úgyis beszélek a klinikával, hogy mikor, hogyan lesz a kövi, csak kérdezem azért...
Tábli jó ötlet, írd le, milyen adatok kellenek pontosan :idea:

betty615

Betty
Hat sajnalom,hogy megkellett tapasztalnod ezt az erdest :roll: ezt nem kivanom senkinek :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
eljön majd a mi időnk...meg ez nem hirtelen jött most, már 3 napja itt a piri, úgyhogy volt időm "megbarátkozni" a sikertelenség gondolatával.
Mindenkinek sikerülni fog úgyis...tudom :!:

betty615

Jó reggelt!

Betty:
Nagyon sajnálom. Nem tudok mit mondani. Nézzünk előre és foglalkozzunk a jövővel. Rendben lesz minden.

Puszi:
Teljesen egyetértek ezzel az igazságtalan az élet dologgal. Sokat tűnődtem ezen én is, de tudod mit? Én azt mondom mindennek megvan a maga oka, lehet, hogy ezt sokszor képtelenek vagyunk belátni, de én még mindig azt mondom: Sohasem lehet tudni, hogy miért történnek így a dolgok. Utólag mindig mindennek megvan a magyarázata. Bár ez most minket nem vigasztal...

Csibuc:
Remélem minden nap egyre könnyebb és könnyebb. Túl leszel rajta. akármi is történt. Fel a fejjel.

Bri:
Kezd szedni a gyogyit aztán hajrá!!!!
Ja és ha mindig azt mondtad, hogy Neked 2010-ben lesz babád, akkor kedvesem az így is lesz! Tuttóóóóó. Én azt is hiszem, hogy amit sokszor mondogatunk az úgy is lesz. Beáll rá az agyunk.
:wink:

Milyen:
hol vagy? Jól vagy?

chrissy81

Puszi:

Milyen adatokat küldjek? :roll:

chrissy81

Jó reggelt! :lol:

Betty: a fenébe, hogy szépen káromkodjak! :twisted:
Nem colt még fagyisom, de lesz és elvileg (nekem) spontán cuklusban lesz, azaz csak a 10. napon kell mennem uhura. Aztán 1 tüszőrepi lesz és rá 5 napra (mivel blasztók) a beülti, ha felébrednek a Drágáink.

Bri: már hiányoztál!

Chrissy: hát igen,... talán egyszer megértem, mire volt jó az a várakozási idő. Mit tanultam belőle.

Táblába: kor, intézet neve, doki neve, mire vár az illető, hány lombikja volt, vagy spontán jött össze a béb, betegségek, aktualitások.

Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi
köszi az infót, közben beszéltem a klinikával is, kövi ciklusban mehetek is :wink:
Ugyanazt mondták, amit leírtál, 10cn. UH, aztán ovitrelle, aztán 5 nap, és beülti (blasztókkal) :lol:

betty615

Betty, akkor most mi a köv ciklus? Mert most a 3. napon vagy, ugye? Nem most, hanem januárban?

Na, legalább vmi jó hír. Rendben lesz itt minden csajszikám!!!!
Te leszel az újév első kismamija!

chrissy81

Ja, és szerintetek mire jó a barátcserje? Még vagy 2 hónapja vettem, lehet elkezdem szedni. Most úgyis olyan összevissza ciklusaim vannak. Vagy inkább hagyjam? Ártani csak nem árt, ugye?

chrissy81

Chrissy
most vagyok cn. 3, aztán amikor legközelebb megbetegszem az a kövi ciklus...
És rosszul fogalmaztál...nem én, hanem MI leszünk az új évi kismamák, én, és még sokan mások :!: :!: :wink:

betty615

Barátcserjéről nem tudok semmit..

Milyen, Csibuc
ti hol vagytok :?: :roll:
Még mindig msn-en :?: :lol:

betty615

Ezt már szeretem :!: :)
Akkor várjuk a fejleményeket!
A premensről sem tudsz semmit?
Én meg vonalzót nyeltem ezalatt a 3 nap alatt... :roll:

chrissy81

Van premens kapszulám, de igazából nem is tudom, miért vettem anno :roll:
Soha nem voltam PMS-es.
Mindegy, 2011 májusig jó :lol: majd lesz vele vmi....vagy odaadom valakinek ajándékba...nemtom..

betty615

Sziasztok csajok!

Csak beköszönök,mert rohanok dolgozni!

Szép napot mindenkinek!
Vendég

bettym: igen, többnyire ott dekkolok egész nap és mellette igyekszem készülni a pénteki utsó vizsgámra...

Pusszantás mindenkinek!
Vendég

Beszéltem ma a dokival is,(egész nap hívtam, délután értem csak el) azt mondta, most menszesz után azért látni akar, csinál egy UH-t, úgyhogy péntek, szombat körül megyek.És Ő is mondta, hogy kövi ciklusban indulunk tovább... :wink:

betty615

Megyek ajandekot venni aztan ha hazaertem irok...nana,hogy addigra nem lesztek :roll: :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
te aztat honnan tudod :?: :wink:
Hát végülis attól függ, mikor érsz haza :lol:
Jó shoppingolást neked :!:
Kép

betty615

Betty: szuper hírek! :P

Bri: láttam írtál sype-on, bocs, pakolásztam. :? De este leszek!

Chrissy: én is 81es vagyok! :lol:

Milyen, Csibus: cupp! :lol:

Táblába az adatokat küldjétek!

Kép

Kép

*puszedli*

Én máá küldtem :wink:

betty615

Hello, lányok.

Mizu? Hogy vagytok? Képzeljétek nekem még szinte egy ajándékom sincs. Nem vettem még szinte semmit. :oops: :cry:

Most már tényleg nagyon szorít az idő.... JAJJAJAJAJ
Már szinte az egész országban havazik? Itt Keleten nincs még hóóóóó.

Betty, ezek jó hírek! Doki pénteken megmondja,hogy minden ok, és indulhat is a project!
Tok jó a shoppingolós smile-od. :D

Küldjétek Puszedlinek az adatokat, én már elküdtem :wink:

chrissy81

Szerintem Csibuc is 81-es :D

chrissy81

Chrissy: nem kaptam adatokat!

Betty: tiedet megkaptam! Amint mindenki elküldi, már teszem is fel! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Chrissy: én az ajándékok 3/4ét már megvettem, ma beszereztem a csomagolópapírt és az egyéb kreatív kellékeket is! :P Már nincs sok időd! Húzz bele! :wink:

Bri: miket vásároltál? :mrgreen:

Kép

Kép

*puszedli*

oóóó Puszi, van csillag nélküli Puszedli is? Mert akkor neki küldtem.........

chrissy81

Chrissy: :lol: :lol: :lol: Most már én kaptam meg! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Próba:

Kép

Jól látható???

Kép

Kép

*puszedli*

A helyesírási hibáktól tekintsetek el kérlek, már javítottam. :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

Kép Puszi
jó lesz, legalábbis én látom :wink:

Bri
hát nem jöttél tegnap vissza, ahogy nézem :)

betty615

Puszedli: én most leállítottam magam a gyerektémáról egy időre, de ha aktuális lesz akkor majd elküldöm a táblához az adataimat :)
(egyébként igen, én is 81-es vagyok, jó évjárat volt :lol: )

Bri: merre jársz?

betty, milyen, chrissy, anyci: puszmákollak Benneteket is....
Vendég

Jó reggelt!!!

Táblázatból úgy látom, hogy Betty és Puszi egyazon időben mennek a pihenő babákért! Dupla öröm, dupla drukk megy. Legalább a tapasztalatokat meg tudjátok beszélni! Addig pihizzetek sokat, hogy kiegyensúlyozott, pihent szervezetbe kerüljenek a kicsikék!

Szerintetek hányadik napon kezdjem az lh teszteket? Általában 25-27 napos ciklusaim vannak, de a múlt hónapban már 8. napon volt pé és így 22 napos ciklusom volt :roll:
Tesztem van bőven Csillag jóvoltából. Nem kell spórolnom. :wink:

Egy fokkal jobban állok aji ügyben, de csak egy fokkal! Van még idő nem?

Csibuc, remélem minél hamarabb kiderül az ég feletted!

Milyen, Bri, Anyci jól vagytok?

chrissy81

Csibuc: ok. Akkor jó pihit! :lol: (miért álltatok le?)

Chrissy: ez esetben én elkezdeném a 8. napon.

Kép

Kép

*puszedli*

Bettym!

Jók a pingvineid! :wink:

Én, mint nem szakértő kérdem a szakértőket, hogy ma leesett a hőm. Ez jelent valamit? :oops:

chrissy81

puszedli: az élet hozta így, de erről nem szeretnék egyelőre többet beszélni :( majd ha egyszer már túl leszek rajta, akkor talán :)

Most én is mint mindenki igyekszem a közelgő ünnepekre koncentrálni (meg a pénteki vacak vizsgámra) aztán utána remélem 2010 egy kicsit jobb időket tartogat majd nekem :)

Kellemes napot kívánok mindenkinek!
Vendég

Chrissy:

Az alapanyagcserét és a hőmérsékletet a hormonális helyzet is befolyásolja. A ciklus első felében, amikor még nincs progeszterontermelés, az alapanyagcsere és hőmérséklet kissé alacsonyabb. A progeszteron, ami a peteéréskor kezd termelődni, gyorsan emeli az alaphőmérsékletet. A pete kiszabadulásakor, azaz amikor a tüsző megreped (ovulatio), a hashártyára ömlő folyadék, nem egészen ismert mechanizmus szerint hirtelen néhány tizedfokos "lehűlést" idéz elő. A normális alaphőmérsékleti görbe tehát úgy néz ki, hogy a menses első napjától az ovulatioig van egy átlagos alaphő érték. Ez az ovulatio idején néhány óráig lecsökken, majd 1-2 nappal a pete kiszabadulása után emelkedni kezd és a következő menses előtti napokig az ovulatio előtti átlag felett van, majd a menses előtt 2-3 nappal elkezd lejteni, újra a peteérés előtti átlaghoz megy vissza. Kivétel a terhesség, ilyenkor az értékek nem csökkennek és a vérzés is késik.

Na de a 4. napon??? :shock:

Kép

Kép

*puszedli*

chrissy: én is elkezdeném a 8. napon a tesztelést a helyedben...
Vendég

Csibuc: tiszteletben tartom természetesen, hogy nem akarsz róla beszélni! :oops: Kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

puszi: köszönöm :D
Vendég

Csajok, a véleményetekre vagyok kiváncsi: mióta kiderült nálam a PCOS és elkezdtem met-et szedni + diétázni, minden ciklusom 28-32 nap közötti volt. Általános jelenség nálam a gyakran kínzó mellfeszülés (annyira, hogy alig tudok hozzáérni) és a fokozott víztartás a szervezetben6-8 nappal a várt mensi előtt. Ma 28. cn vagyok, viszont eddig nuku cicifájdalom.

Múlt pénteken voltam dokinál folyásos panaszokkal, aki sajnos kevert fertőzést talált nálam (gomba+baci) és felírt egy Dermic nevű gyogyit (1 szem összesen) és azt javasolta, hogy 2 hétig Betadine kúpot használjak (mensi alatt természetesen nem). A gyogyit még pénteken bevettem, azóta minden este megvolt a kúp is.
18. cn LH teszttel egyértelműen igazolható PÉ-m volt és ami aggaszt, hogy most semmi mensi előjel nincsen. Általában 10 napos a luteális fázisom, ez alapján holnap kellene megjönnie. 11 éves korom óta mensizek, de eddig soha nem volt egyetlen olyan ciklusom sem, amikor ne fájt volna a cicim mielőtt megjön.
Szerintetek a gyogyi és a kúp okozhatja a menzi késését? Tudom elvileg a 32. napig nem kell aggódnom, mert 18. napi PÉ mellett ha 32 napra megjön akkor az normális. De ilyenkor már rég feszülni szoktak a melleim, most meg semmi az ég-világon nincsen.
Terhes nem vagyok, ma előttem reggel az utsó terhességi tesztemet.
Szerintetek?
Vendég

Csibuc, szerintem akkor okozhatná a gyogyi a késést, ha hormontartalmú lenne. Terhességhez még korai a tesztelés. Kell még 2-3 nap a megbízható eredményig. De az is lehet, hogy még több.
A 10 napos luteális fázist a PCO okozza?
Aggódnod biztosan nem kell, mert ha megjön a 32. napon, az lenne a tökéletes. Ha meg terhes vagy, akkor várni kell még vagy 2 napot. Lehet, hogy csak helyrerakja a szervezeted önmagát. Ne aggódj, szerintem nincs miért.

chrissy81

Puszi: Nagyon köszi, de én ezt nem értem... A 4. napon vagyok, nem a 10.-en :!:
Most akkor vajon mivan???????? :?: :?: :?:

chrissy81

CSibuc:
Mióta szeded a met-et?

chrissy81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?