Sziasztok!
Évi! örülök, h újra közöttünk! Mekkorát nőtt Hanna!!! gyönyörűszép! Én akkor kezdtem ezt a fórumot olvasni, mikor megszülted őt! Hát, nem tűnik olyan régnek... pedig mennyi minden történt azóta
Remélem gyakran jössz majd!
BAba! szerintem mindenképp vidd el Rolit dokihoz. Ha két nap alatt nem múlt el magától, sőt még fokodódott, akkor mindenképp.
és egy cipőben is járunk...
én most teljesen ki vagyok akadva a milyenkre
Tegnap elmentem hozzájuk, mert a csipőuh-n azt mondta a doki, hogy a bal veséje lejjebb van 6 mm-rel. Végül is nincs vele komolyabb tennivaló, még kontrollra se kell visszamenni. Ez azt jelenti, hogy ha bármi baja lesz Hunornak, akkor első az, h vizelet vizsgálatot csinálnak, h elsőként a veseproblémát szűrjék ki. De ez 90%-ban kinövik a babák. A feneke is piros picit, gondoltam azt is megkérdem, arra meg csak azt mondták, h levegőztessem és vizze mossam le.
Viszont ha már ott voltunk, megméreckedtünk. 2 hete 5700 g volt, és most 5710 g. Hát úgy néztek rám, hogy úristen miért nem hízott! Én mondtam, h nekem nem tűnt fel semmi. Rendesen eszik 3 óránként, ami elég is neki, mert magától hagyja abba, és ha utána kínálom, akkor csak nyalogatja
A kakijával is minden rendben, kb 2-3 hete óta napi két kaki van, de 3 napja napi 1. Ezt én úgy vettem, hogy egyre jobban meg tudja emészteni a tejem- de király! Erre nem is mondták, h baj. Aztán " ránk szállt" a védőnő, h béreljek mérleget, nézzem mennyit eszik, adjak neki mindkét mellből, vagy 2 óránként. Aztán kifele menet még hozzámvágtak egy Milupa receptet. Hát menjenek a jó k életbe!!!
Ha már nem az átlag szerint hízik, akkor már rögtön etessem tápszerrel??? Hát nem, még a hozzátáplálást sem akarom elkezdeni. Most azt csinálom, h etetem 2óránként, tejem van, Hunor eszik is mindig, amikor kínálom, mert mikor hiszti napja van, akkor gyakrabban etetem, mert a tejcitől megnyugszik és be is zuhan olyankor és pihen is kicsit. Szóval most hízókúrán tartom, aztán meglátjuk.
úgyhogy Baba most teljesen át tudom érezni a te kiakadásodat...