Sziasztok Lányok!
Megint nagyon sokat, és sokan írtatok. Nem nagyon van időm visszaolvasni, de majd igyekszem.
Szerdán bevittem Dorkát a dokihoz, hogy oltsa be. A védőnő nem igazán javasolta, de a doktornéni nem szólt semmit, csak nem volt oltóanyag, így holnap kell visszamennünk. Szóval mi is oltatunk. Azt mondta, karácsonyra már kialakul a védettség. Ez jó, mert úgyis sokan leszünk a maminál ünnepekkor, remélem így nem kap el semmit.
A házimunkával is jól el vagyok maradva, szóval kicsit összecsaptak a fejem felett a hullámok. Meg persze szaladgálás, rohangálás mostanában.....bevásárlás karácsonyra még hátravan.
Képzeljétek hívtak a munkahelyemről, hogy jövő hét pénteken lesz a karácsonyi céges vacsi, és menyjek el. Tavaly nem voltam, még pici volt Dorka, meg szopizott nem tudtam volna kire hagyni. Most elvileg megyek, tesóm majd vigyáz rá du. míg apa meg nem jön. Az Isolabellában lesz, imádom azt a helyet, és a kajájuk is nagyon tuti.
Ajándék: én elvileg kapok egy telefont, mert a mostanit már Dorka ripityára törte. Még lehet vele telefonálni, de már érdekes dolgokat produkál. Sajnálom rá a pénzt, de mivel már régi előfizetők vagyunk, így elég kedvezményesen megvehetjük.
Apa nem tom mit kap. Gőzöm sincs. Mondjatok már valami jó ötletet pasinak...
Amúgy mi sem nagyon szoktunk már egymásnak, vagyis mindig megbeszéljük, hogy nem és apa mindig meglep valamivel, én meg állok üres kézzel, mint egy hülye....mostmár nekem is kéne valamit sutyiban venni...
Gégéé: nagyon szépek vagytok Emmulival. És igen, még emlékszem az utolsó pocifotódra, és jééé, mennyi idő eltelt azóta, és mintha csak tegnap lett volna.
Nagyon ügyes a kisasszony, hogy már ennyi mindent csinál!
Ha nem jönnék addíg, akkor Boldog szülinapot Emmácskának!
krisztina: én is emlékszem rád, gyere gyakrabban,és képeket is hozzál a manókról. Lehet összefüggés a szopi és a betegség közt. Én is úgy vettem észre, miután már nem szopizott hamarabb beteg lett.
beze: aztaaaa, na megy ez az alvás Lexikének. Mit csináltál vele???
Én inkább nem írok semmit. Nálunk megint áll a bál éjszakánként. Volt egy idő, amikor csak 2-szer kelt, de megint kezdődik.... persze fogak is jönnek megint... Mikor mentek az alvás amublanciára, ha mentek egyáltalán... Kíváncsi vagyok milyen okosságot tudnak mondani.
any: Zsófi is nagyon édes, aranyos, kislányos.
Látszik, hogy huncut.
Én is tesz-vesz-eltem a hintalovat Dorkának.
szosz: de jó, hogy Réka így megszerette a pancsizást. Bízzunk benne, hogy kitart nyárig.
Remélem hamar befejezik a ház színezését.
winchi: Matyi szívdöglesztő a képeken. Hú, hát jól választottunk vőlegényt!
találkozó: nem lehetne valamikor a két ünnep között? Akkor mi is jobban ráérnénk, és már úgy szeretnék mindenkivel találkozni..
Jaffa: nagyon édi Milu a képeken, és torta is nagyon jól néz ki. Hihetetlen, hogy már ő is két éves.
h1n1 oltást kapott?