Sziasztok!
Ági! Én ijesztegettem. Nem ijesztgetésnek szántam, de mondtam neki, h valószínüleg majd le kell vágni egy kicsi darabot a fütyijéből.
Most, h ezt így leírtam, elég rosszul hangzik, de felkészítésnek szántam, nem ijesztgetésnek.
Egy haszna biztos, h volt: most hagyja, h "kezeljük". A vizsgálat előtt nekünk sem hagyta, h hozzányúljunk, bár ennyire hangosan, mint Boldi, azért nem tiltakozott.
Ma megnéztem, h is állunk, és kezdek izgulni, h megfelelő ütemben haladunk-e, mert most vagyunk félidőnél, viszont a feléig még nem lehet visszahúzni....nem mintha vissza akarnék menni kontrollra.
Baba-dolgok: emlékszem a látszólag ok nélküli sírós-nyűgös napokra, ami eltérő gyakorisággal ugyan, de mindenkinél előfordult, ezzel annyira nincs is bajom. Ami idegesít, az az éjszakai hacacáré. Tegnap is - nem túlzok, néztem az órát - ÓRÁNKÉNT ébresztett a Réka. Na, ez az iszonyú fárasztó. Az biztos, h Gergő uilyen volt, de a többieket visza kell néznem. Remélem nem az fog kiderülni, h csak az enyémek ilyen ébredősek...bár ehhez elég végiggondolni a Réka topikjának babáit, ahol két ilyen sokszor ébredő baba van - a kb. 20-ból.
Ditke!
Gergőnek is egy ilyen traktor lesz az ajándéka.
Ez volt az egyetlen dolog, amit kért a Jézuskától, úh remélem nagy lesz a boldogság!
Helga! Üdv! Látom nálatok is zajlik az élet! Gergő oda is csapott néhányszor az első időkben, és érdekes módon őt is a sírás frusztrálta leginkább, pedig azt hittem, h ha mondjuk szopiztatok vagy egyszerűen csak ölben van a tesó, az jobban fogja bosszantani, de érdekes módon nem.
Fülbevaló: a kórházban nálunk bolondok háza volt, annyi baba született egyszerre, úh meg sem próbáltuk ott intézni. Most viszont arra gondoltunk, h Karácsonyra Rékának vehetnénk egy szép fülbevalót, n+1. játék helyett, talán több értelme lenne. Ez a fülbevaló, amit belőttek neki elvileg 4-6 hét után cserélhető, úh pont jól fog kijönni Karácsonyra.
Fülbelövés: ez is n érdekes, mert Réka az elsőnél meg sem nyikkant, a másodiknál sírt egy n rövidet, Gergőt viszont el kellett távolítani, annyira kikészült attól, h bántani fogják a húgát.
Hát nem aranyos? Eldugta a fülbevalót a háta mögé és szinte sírva hajtogatta, h Réka nem akar fülbevalót! Bevallom ezen a ponton majdnem fölálltam én is, h inkább menjünk haza, de aztán megkeményítettem szívemet és végül csak átestünk a procedúrán.
Kaki: hááát, nálunk ez nem nagyon volt gond, havi 3 kakinál ez vhogy nem olyan feltűnő probléma.
Igazából most, h almát eszik Réka és 2-3 naponta kakil, most kezdek én is ezen gondolkozni, és igyekszem minél gyorsabban felfedezni a kakit, hátha akkor nem megy be, de még meglehetősen rutintalan vagyok.
Mondóka: megyeget, bár Gergő is inkább csak kiegészitgetni szeret. Éneklésről ne is beszéljünk, nagyon lelkes, de sajnos még mindig elég szörnyű, amit produkál.
Az istentiszteleteken pl. teljes erőbedobással "énekel", pedig se a dallamról, se a szövegről nincs fogalma. Nagy komolyan fogja az énekes könyvet, és teljes hangerőn halandzsázik vmilyen dallamra, így énekel a tömeggel. Iszonyú vicces, első alkalommal könnyesre röhögtük magunkat Ádámmal, de ő nem zavartatta magát, mi meg azóta hozzászoktunk. Meg - kényszerűségből - a többiek is.
Nah, végre elaludt Réka, úh kiszereltem az Ergoból, végre mehetek én is fürdeni! Mindenkinek jó éjt!