Sziasztok!
Detti!
Nagyon nagyom köszönöm!!!!! Az ajándék már marad is a nagynénémnél, mert mi mindig náluk vagyunk szent este. Az én familiámnál, így nekem szerencsére nem kell főznöm. 25-én anyósomnál vagyunk, 26-án meg hozzánk szoktak jönni Attila apja+ öccsei.
Annamari!
Jobbulást Ádámnak!
Cat!
Jó, hogy így "megúsztátok" és így átment rajtatok, ha ez tényleg h1n1 , így a legjobb megszerezni a védettséget. Én Gergő asztmája miatt oltattam, és ha már ő, akkor a többieket is. Bár végül nálunk mindenki beoltatta magát a nagy családban, pedig az oltás ellenes csoportot képviseltük.
Spinning: Jó lehetett, én csak elméletben jutottam el idáig még a gyerekek előtt....
Ajándékokkal még mindig sehogy, és most visszaestem a fiúkénál is. Hétfőn vettem 1-1 távirányításos autót, de mint kiderült csak 1 frekvencián használható, így meg nem jó, mert bezavarnak egymásnak. Így ma visszavittem....
Cat!
A ti autótok több sávon működik? Most ilyet próbálok keresni.
Türelem: Nekem nagyon kevés van, minél nagyobbak, annál kevesebb. Annyira aktívak, én meg totál le vagyok lassulva és hulla fáradt vagyok. Voltam biorezonancián és ott az energia csakrámat nem is találták...
Tegnap egész nap itthon, délelőtt piacoztunk, aztán itt a kertben voltunk, újabban nagyon sokat vihognak együtt. Mondjuk ez jó, olyan édesek ilyenkor, de amikor ezt alvás helyett teszik, majd megőrülök.
Ma anyósnál voltak, holnap megint itthon, de du. megyünk be az oviba az advent délutánra.
Akartam írni, majdnem minden nap társasozunk, nem sokat, mert ahogy Vendel vesztésre áll vagy megelőzi őt valaki egyszerűen dührohamot kap. Múltkor tanítottam nekik a ki nevet a végént, Gergő kiütötte Vendel bábuját, erre Vendel elkezdet zokogni (könnye is folyt), aztán hátba vágta Gergőt, hogy ne üsse le, majd egy párnával elkezdte ütni. Másnap "csak" megelőzte őt, ezek után köpködött és belerúgott a játékba. Nem is tudom mit csináljak. Az hogy csal a dobásnál nem érdekel, de ez a viselkedés kiakasztó. Gergő meg édes, tök becsületesen játszik.
Az unokatesóm nem tudott gyerekként veszíteni, de ő mindig azt mondta, hogy "inkább nem játszom". De nem durvult fiú létére.
Ötlet? Imád társasozni, lelkes amikor elkezdjük, de ahogy "gyengül a helyzete, durvul. Mit lehetne csinálni? ha valakinek van ötlete....
Na megyek aludni...
Jó éjszakát!