Sziasztok!
Colin, továbbra is szép a kisfiad. Gratulálok hozzá. Majd ha ki tudtok jönni sétálni próbálhatunk egyeztetni, kettesben mégis jobb sétáltatni, mint magunkban róni az utcákat.
Nem semmi szüléstörténet. A hasmenés az általános jel, de a hányás..de a lényeg gyorsan megvolt a szülés és utána a fiad veled lehetett. Sajnos a császárnak ez a hátránya, de így meg apuka babázta jobban ki magát.
Vicky, nagyon drukkolok, hogy a kislányod kibírja még legalább a 35. hétig, s addigra lesz már akkora, hogy nem lehet gond. Szép pocak...
Tigriske, nem semmi a babaszoba. Nagyon ügyes vagy. Mi a párommal azt beszéltük, hogy nekünk nem sikerült volna, mert nincs nagy kézügyességünk.
Brigi drukkolok, hogy jövő hétig bírja a gyerkőc odabent, hogy mire apuci otthon lesz együtt mehessetek szülni.
Trix, valahol irigykedek, hiszen Tami már most többet eszik 1 alkalommal, mint Ádám. Hányszor esznek egy nap? Sajnos nálunk a 8 biztos megvan minden nap. Van mikor 7, de már 9-10 is volt néha. Szeret szopizni, de valahogy belefárad még mindig az evésbe néha. Néha viszont olyan, mit egy feneketlen teknő, csak eszik, és eszik. Nálunk a 150 volt eddig nála a csúcs 1 étkezésre, de ez szopi és pótlás együtt. Ma éjjel volt az, hogy kicsit tovább bírta, de ez ritkaság számba megy.
Nálunk is van köldök sérv, a dokinő mondta majd leragasztja, de a neten azt olvastam, hogy nem sokat segít. Vagy kinövi, vagy később műtét. Én is a kinövésben bízok.
Vevikk, nálunk is hasfájós, vagy legalábbis sokat pukizik, s olyankor tekereg, sokat sírdogál, és nehezen jön ki a gáz sokszor. Néha a tornáztatás segít, de nem mindig.Te méred mennyit eszik? Én sokszor nem, csak néha kíváncsiságból, de eddig 70-90 volt a szopizott maximum mennyiség.Aztán ha nem alszik be jön a pótlás, ha bealszik próbálom min. 2 órát lekötni mozgással, cumival, ha éber, de ha már 2 órát aludt és kéri a kaját már nem ellenkezem.
Heny, sajnálom, de még én is drukkolok, hátha...ha mégsem akkor a lombikkal tuti lesz. Tudom anyagilag nem olcsó, de ha jól stimulálható vagy olcsóbban megúszhatod. És ki tudja, olvastam már sok olyat, hogy ha rendben az IR akkor sikerült. Drukkolok neked.
Dita, hát a kamasz kölyök miatt nem irigyellek továbbra sem. Az anyját nem értem tényleg, hogy ennyire nincs esze? Szerintem csak nyűg neki a fia, hogy mindig lepasszolja. Ok, hogy apa szereti, de neki is sarkára kellene állnia, hogy Miló most fontos, hogy legalább az elején ne érje semmi.
Én is beoltattam magam lassan 2 hete, akkor azt mondták a tejcsivel a gyerek is védett lesz, hát remélem. A nozija néha nagyon eldugul, vagy nem tudom igazán a szörcsögést, mert napi 1x szívjuk az orrát, jön is belőle, de a szörcsögés csak nem szűnik.
Csütörtökön kapunk oltást, majd akkor beszélek a dokival, hogy ez normális-e, vagy éppen mivel lehet segíteni neki. Lehet a száraz levegő is teszi, pedig van párologtató, de mégis...