Sziasztok lányok!
Ne haragudjatok, hogy így eltűntünk mostanában. Annyi minden történik minden nap, minden héten, hogy este 8-ra már olyan fáradt vagyok, hogy még a számítógépet se kapcsolom be. Otthon már ritkán van bekapcsolva, napközben meg dolgozok délig.
Kicsit késve, de nem feledve kívánok nektek Boldog Békés Új Évet!
Mi jól vagyunk, lányok jól vannak. Nagyon sok mindent csinálnak. Lilivel minden Szombaton elmegyünk 2 órát korcsolyázni, és Vasárnaponként meg síórára jár. Mindkét sport rendkívül tetszik neki. Kittivel is próbáltuk a korcsolyázást, de ő még kicsi hozzá. Majd jövőre. Októbertől ő is megtanul majd síelni. Hétköznaponként meg van jazz ballet, néptánc, énekóra.
Az én lányaim nőnek mint a gomba. Mindig mindent kinőnek. Lili már 119 cm és 30-31-es lába van. Nem is tudom hova nő. Kitti 100 cm és 27-28-as lába van.
Lilinél szóba került az iskola szeptembertől, mert már érett hozzá. Volt felmérésen és átlagon felüli IQ-val rendelkezik.
Már összead, kivon, hihetetlen rajzokat készít, szebbeket mint én. Ismeri az ABC betűit, tud írni. Olvasni is meg szeretne tanulni, de kikértem az okosok véleményét, és azt mondták, hogy ne tanítsam meg az iskola előtt, mert majd ott a tanárnénik módszerével megtanulják.
Szóval érett az iskolához, de a kora miatt nem ajánlják. 6 évesen és 2 hónaposan itt még fiatalnak számít valaki iskolakezdéshez. És hosszútávon kell gondolkodni. Így hát még egy évet kihúzunk az oviban.
Kittike is hihetetlen eszes. Most van abban a korban, hogy minden mennyiségben puzzle-zik, memória játékozunk és kártyázunk. Memóriában egyszerűen verhetetlen. És nem is csalok!
Nagyon szeret ovizni és imádja a nővérét. Szüper jó testvérek együtt, mindig mindenhol kiállnak egymásért. És mindig megvédik egymást. Nagyon jól eljátszanak együtt.
Lili most Barbie korszakban van. Imád szerepjátékokat játszani velük. És nagyon szeret énekelni, verseket szavalni meg táncolni. Kitti mindenben utánozza nővérét, amit nem bánok.
Jól alszanak, már teljesen egyedül. Este mese, utána ima, majd jóéjszakát puszi és legkésőbb 8-kor már alszanak. Reggel 7 körül szoktak kelni. Néha-néha átjönnek, ha rosszat álmodtak vagy velünk akarnak aludni, de ez nem állandó. És néha én is imádok velük aludni, néha viszont nem bírok, mert rugdosnak, így átmegyek az ágyukba aludni.
Én jól vagyok. Munkám van bőven. Most még 4 órában dolgozok, ami nagyon jó. Majd szeptembertől talán visszamegyek 6 órába. Most volt év eleji megbeszélés a főnökkel, a jövőre való tekintettel. Mindenben számítanak rám, és a főnöknek tervei vannak velem.
A Karácsony nagyon jól telt. Lányok nagyon sok mindent kaptak. Elsődleges kívánságuk Kittinek egy iker babakocsi, Lilinek egy igazi karóra volt. Kitti imád babázni, Lili meg már nagy részben ismeri az órát, de zavarta, hogy sose tudta mennyi az idő.
Kaptak még Playmobilt, Barbie-t, babát, kreatív játékokat, könyveket meg ruhákat.
Szóval volt itt Karácsony rendesen.
Gyönyörű mindenkinek a gyereke. Rettentően nőnek.
Gyorsan megy az idő ám.
Vera: Ti jártok még a pénteki jaz balletra?
Hosszú voltam.
Most mennem kell, de igyekszem még jönni.
Puszi nektek Rita